Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Anti-Virus

102 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 20:39

Eh, sad imam antivirus nod32 full verziju, i ja kad scan kompjuter on ne nadje nikakav virus, danas skinup neki Advanced SystemCare, kad preko njega scan on nadje virusa hi ha. do cega je to (glupa tema, znam) jeli to do antivirusa ili ovaj advanced sam onako buba.
admini nemojte lock/delete temu treba mi odgovor
Sta ti mislis do cega je ? Naravno da je do antivirusa ! Skini onaj Trojan Remover, on brise sto treba i sto netreba !
bo0zyw0ozy je napisao/la:
Sta ti mislis do cega je ? Naravno da je do antivirusa ! Skini onaj Trojan Remover, on brise sto treba i sto netreba !
HAHAAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA 9-)9-)
netacno
Advanced SystemCare
i
NOD32 ja koristim samo sto advance je kao tune up utilies
fakat je smjesno
Ja sam isto koristio NOD32 , nece ti zato sto ti reba i Advanced System...
A ja bih ti preporucio ipak AVG
Jednostavan je i to meni jedan od najboljih ...
Pa skini onda jos antivirusa i provjeri je l' istina ili ne .

I da, nemoj ( ako ne zelis da ostetis pcu ) imat' 2 il' vise AV instalirana U ISTO vrijeme Ja sam zajeb'o tako pc, morao formatirat' ...
4rm4n1 je napisao/la:
Pa skini onda jos antivirusa i provjeri je l' istina ili ne . :)

I da, nemoj ( ako ne zelis da ostetis pcu ) imat' 2 il' vise AV instalirana U ISTO vrijeme :) Ja sam zajeb'o tako pc, morao formatirat' ... :r
kad sam prvi put instalirao w7, nisam imao niti jedan antivirus, prvo mi je bio taj advanced, dobro me je sluzio i sad ja predjem na nod32 scan kompjuter nema niti jednog virusa, cudno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.