Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Anti-virus

146 pregleda · 19 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 17:46

Znaci preporuka za anti-virus.. Od kojeg najmanje laga komp ..
samo nemoj AVG ,
od kaspersky-a ti laga puno al on je odlican
probaj sad nod32
http://www.gamers.ba/forum/7/89351/-tut--internet-sigurnost/

Ad-Aware samo koristi da skeniras...
Avira AntiVir , Avast ,AVG , Kaspersky , Nod32 svi su ti dobri ali ja koristim Nod32 i Avira Antivir i jos uz to CCleaner i komp leti , samo moras redovno ga skenirat.
Ma uzmi avast kralju. Nema boljeg, a jos je dzaba, a sto je dzaba i bogu je drago.

Pozz...
r0gu3 je napisao/la:
samo nemoj AVG ,
od kaspersky-a ti laga puno al on je odlican
probaj sad nod32
Ne, ne.

Kaspersky ti troši najmanje resursa (čitaj 'laga pravo malo'), ali mu je database virusa praaavo mal. S druge strane, NOD32 može prepoznat' većinu sadašnjih virusa, al' je puno zahtjevniji.

Ja sada koristim BitDefender. Hem što je free, hem što je lagan za korištenje, hem 'ne laga' računar.

Sve ove Anti-Viruse koje sam ti govorio možeš naći ovdje:

http://www.filehippo.com/software/antivirus/
avast ti je najbolji za to ja sam primjetio to na svojim racunarima
NOD32.

Meni najbolji, ti koristi šta tebi odogovara.
Najbolji ti je BitDefender 2010

Ocijenjen kao najbolji antivirus u protekloj godini!

Odes jednostavno na warez-bb.org i skines full kao i ja.I bezbjedan 3 godine
Imam Avira Antivirus Premium , vec 4 mjeseca windows nisam formatiro Windows 7 , sve normalno radi.
Ja nešto kontam da je Kaspersky naj.. Jbga, Rus je to pravio.
Avast, free je, dobiješ licensu, a svaki dan updejta, hem očitava sve moguće viruse, barem meni je prejak :=)
Kaspersky naj:D i od njeg ne laga imas game mod(ako igras igre preko neta) tako da ga slobodno snimit mozes:D:D:D A i malo zahtjeva;) topla preporuka od mene!!!
4rm4n1 je napisao/la:
Ne, ne.

Kaspersky ti troši najmanje resursa (čitaj 'laga pravo malo'), ali mu je database virusa praaavo mal. S druge strane, NOD32 može prepoznat' većinu sadašnjih virusa, al' je puno zahtjevniji.

Ja sada koristim BitDefender. Hem što je free, hem što je lagan za korištenje, hem 'ne laga' računar.

Sve ove Anti-Viruse koje sam ti govorio možeš naći ovdje:

http://www.filehippo.com/software/antivirus/
Ti il' si glup il ti noge smrde :D
Moji frendovi imaju kaspersky i laga like hell buraz
sto se tice toga blage nemas , nod32 je najpovoljniji jer pretrazuje bazu virusa veoma brzo i pravo malo laga (moje iskustvo a i vidi mi confu u profilu :S) a onaj sto kaze zasto ne avg , svaka stranica sto se tice antivirusa reci ce ti da je AVG najgori to je marketinsko sranje koje pretrazuje i"obrise" viruse brisajuci ti veoma bitne podatke . i imam milion virusa na PC koristim AVG a nemoze vidit ni trudnog slona od virusa .

edit: bitdefender :) topla preporuka
r0gu3 je napisao/la:
Ti il' si glup il ti noge smrde
Moji frendovi imaju kaspersky i laga like hell buraz
sto se tice toga blage nemas , nod32 je najpovoljniji jer pretrazuje bazu virusa veoma brzo i pravo malo laga (moje iskustvo a i vidi mi confu u profilu :S) a onaj sto kaze zasto ne avg , svaka stranica sto se tice antivirusa reci ce ti da je AVG najgori to je marketinsko sranje koje pretrazuje i"obrise" viruse brisajuci ti veoma bitne podatke . i imam milion virusa na PC koristim AVG a nemoze vidit ni trudnog slona od virusa .

edit: bitdefender topla preporuka
Ne budi lud, Kaspersky ti je AV koji troši najmanje resursa, a valja (ima ih još par koji su brzi al' ništa ne valjaju).

Nemoj pametovat' kad' ne znaš o čemu pričaš.
NOD32, bog otac, mama, djejd

Najbolji je do neki dan sam ja koristio AVG, ako ga ne iskljucim prije sto ne udjem u kanter(fps vuce ka dole, sto mi jako ide na zivce).
Naravno ako ne igras kanter, onda AVG dolazi u obzir, on isto nije los samo eto fps, laga komp, kad ukljucis skener tj. da ti skenira komp od virusa, komp laga nista ne mozes da radis na njmu, ali kad ti skenira do kraja i kod obrises viruse komp ko nov
Eto ako ne igras kanter i jos neke igrice, AVG ..
Ako igras i to i neces da ti laga komp(to si naveo u temi) skini NOD32

4rm4n1 je napisao/la:
Ne budi lud, Kaspersky ti je AV koji troši najmanje resursa, a valja (ima ih još par koji su brzi al' ništa ne valjaju).

Nemoj pametovat' kad' ne znaš o čemu pričaš. :)
Dobar si al ocam' ti kazem Kaspy stvarno laga kaj baskija :D ajde necu da se prepirem oko AV-a ionako mi PC prop'o ko nanin kauch!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.