Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

no-Virus Stranica

160 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 10:42

Selam alejk ili poz svima

wako prije nekoliko dana pojavio mi se jedan virus s kojim nemogu otvoriti noda niti ista ...

eh sad zanima me imal kakva stranica da vidim imam li virusa i da ih dlt pls pomoc

:*
ma daj formatiraj disk sta se imas stim zezati beze :S

a sto se tice teme :S ja znam stranicu gdje mozes uplodati do 20 mb ( znaci datoteku neku) i ono skenira i provjeri dal ima neki virus...
Ecoo je napisao/la:
ma daj formatiraj disk sta se imas stim zezati beze :S

a sto se tice teme :S ja znam stranicu gdje mozes uplodati do 20 mb ( znaci datoteku neku) i ono skenira i provjeri dal ima neki virus...
Upravo, samo pukni format lagano , a na usb prebaci sta ti treba npr. muzika, instalacija igara, ne znam ... photoshop filteri/brushevi/patterni itd ... (:
LOL , ovo prvi put da cujem , da neko hoce da upload cijeli HDD preko weba da se skenira

Jarane prvo sto ce ti skinut puno limita, drugo sto ce trebat bas puno vremena da to sve upload . Znaci Moj odgovor je Format HDD i instali linux (ubuntu.com) miran od virusa , sigurniji , bolji OS x puta od xpa .
BASSMACHIN je napisao/la:
Nema opali format koti je kriv sto si klikno na onaj link ko i ja,
koji link
4rm4n1 je napisao/la:
Upravo, samo pukni format lagano , a na usb prebaci sta ti treba npr. muzika, instalacija igara, ne znam ... photoshop filteri/brushevi/patterni itd ... (:
pa jarane kako ce na usb prebacit stvari koje mu trebaju kad ce onda i usb zarazi?..i onda kad ga opet ubaci opet taj isti virus...
Sex_Machine je napisao/la:
pa jarane kako ce na usb prebacit stvari koje mu trebaju kad ce onda i usb zarazi?..i onda kad ga opet ubaci opet taj isti virus...
Pa nek' prebaci one stvari koje su mu vazne, za koje zna da nema virusa

Il' nek' jednostavno stavi sve fajlove, koje hoce na usb prebacit', u neki folder i skenira taj folder ^^
4rm4n1 je napisao/la:
Pa nek' prebaci one stvari koje su mu vazne, za koje zna da nema virusa :r

Il' nek' jednostavno stavi sve fajlove, koje hoce na usb prebacit', u neki folder i skenira taj folder ^^
ma patnja ba...j**o fajlove ba..kad ne mozes bit siguran 100% imal na njima virus...i ako je tako je**n...vjerovatno je cijeli racunar "otisao" od virusa...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.