Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] dinoxus

482 pregleda · 36 odgovora · otvorena 09.08.2009. u 22:11

Hello there,

kako žena, djeca ?

Evo, ja se malo bacio u TRL-ove vode, pa uradio jedan rad . Dakle, Dark style.

Et' komentirajte, kritikujte, samo da čujem vaše mišljenje. TRL ~ želim i tvoje, ipak si ti što se tiče ovog vrh !

Da ne kažete, samo stavio jedan rad, radove možete pregledat' na www.dinomann.deviantart.com ^^

Vozdra !
dinoxus je napisao/la:
Htio sam da se ističe glava, al' eto pretjero sam :D. A za oko, htio da bude ono violent, cruel ono ma da bude opako :D. Hvala za komentar. Cijenim ^^_^^
btw. zaboravih reci kad je los stock dzaba radit na njemu + lose si ga i isjekao
smokan je napisao/la:
btw. zaboravih reci kad je los stock dzaba radit na njemu + lose si ga i isjekao
Znao sam da ćeš to reći. Nije do stocka 100 %. A jesam malo fulio gore lobanju, kad sam brisao kosu, al' je***i ga. Cijenim sve

Enjoy
dinoxus je napisao/la:
Znao sam da ćeš to reći. Nije do stocka 100 %. A jesam malo fulio gore lobanju, kad sam brisao kosu, al' je***i ga. Cijenim sve ;)

Enjoy
Uzmi gumicu i brisi gornji dio lubanje da bude prelaz u crnu nesto kao u djela oko usiju,i pokusaj malo tamniju nijansu lubanje uraditi....

GJ...GL....
hahah prejako, do JaJa buraz :D
svaka cast
9/10
pozz
Loše si izrezao stock, ostalo je ok
10/10
radi je super svidja mi se!
100/100
sPICAA
Iskreno, meni je slika poprilicno gadna

Taj kostur slomljeni, jedno oko ima jedno nema... Bah bah :S

I jos razlicita boja face i vrata... Mene strah

Ali vidim da je puno truda ulozeno, i ja vjerujem da je rad dobar, posto znam da me moje neiskusno misljenje vara
previse blura na tijelu
vrat ima totalno drugaciju boju od face
kvaliteta crack bruseva je nula
vrh glave malo bluriran i slabo uklopljen
zubi malo nedefinisani
slabo iskruzeno...

eto buraz iskreno misljenje..obicno imam oko za detalj pa ovo nisam mogao da ne vidim mada ima jos par stvarcica.
Al vjerujem da ces se popraviti...
SmiLLie je napisao/la:
previse blura na tijelu
vrat ima totalno drugaciju boju od face
kvaliteta crack bruseva je nula
vrh glave malo bluriran i slabo uklopljen
zubi malo nedefinisani
slabo iskruzeno...

eto buraz iskreno misljenje..obicno imam oko za detalj pa ovo nisam mogao da ne vidim mada ima jos par stvarcica.
Al vjerujem da ces se popraviti...
x Kao što rekoh, htio sam da glava bude upečljativa.
x Nisam nikako blur'o.
x Zubi su bili takvi na skulu, ne mogu to mijenjat'
x Ne znam kako su loši crack brushevi, kad se koriste za HD Wallpapere
x Hvala na mišljenju

Meni se nesvida ovo gore na vehu glave vidi se da je kruzeno,nevalja boja ociju, nesvida mi se sto je druga boja glave od tijela znam da si to htio al nevalja nikako.....Al ipak se vidi i da nesto znas

Sve u svemu 8/10
Prejak rad ,svidja mi se pravo
Mozes stavit plavo oko pa upload negdje ?
slazem se sa smajlijem, ima tu josh mnogo toga za popravit. al j*b ga, ako si tek zakoracio u te vode, onda samo polako (vazno da nisu overcontrasted kao u nekih clanova ... <3 nequeo). sad za sad imash jedan "epic fail" :D al haje, cim se vratim iz shvabije, pomognem ti oko tog stila ;))

keep it up :]
Ronaldinho
Kako je drama uradjeno,bas mi se svidja svaka cast za trud

10/10
bravo dino svidja mi se rad , zbog boje oka fino si bgm uradio ..

Samo eto to na glavi malo sjebano , al dobro tek si poceo radit dark style.

TRL je napisao/la:
slazem se sa smajlijem, ima tu josh mnogo toga za popravit. al j*b ga, ako si tek zakoracio u te vode, onda samo polako (vazno da nisu overcontrasted kao u nekih clanova ... <3 nequeo). sad za sad imash jedan "epic fail" al haje, cim se vratim iz shvabije, pomognem ti oko tog stila )

keep it up :]

To ti meni nesto <3, rek'o sam ti, I love overcontrasted pictures

Sto se tice rada, uglavnom bolje nego moj inace neslavni pocetak darka

Fino fino brate <3 samo nastavi.. mrsko mi nabrajat sad sta mi se svidja sta ne umoran sam ko pi**a.. maybe later

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.