Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] dinoxus

482 pregleda · 36 odgovora · otvorena 09.08.2009. u 22:11

Hello there,

kako žena, djeca ?

Evo, ja se malo bacio u TRL-ove vode, pa uradio jedan rad . Dakle, Dark style.

Et' komentirajte, kritikujte, samo da čujem vaše mišljenje. TRL ~ želim i tvoje, ipak si ti što se tiče ovog vrh !

Da ne kažete, samo stavio jedan rad, radove možete pregledat' na www.dinomann.deviantart.com ^^

Vozdra !
7/10 , ne radim u PS-u , niti me to interesira , ali meni se rad svidja .
Ovaj koristi kaladont ? XD
Brate, vrh!
Svaka ti čast, ali onaj wallpaper, zahvalan sam ti ne znam.. do neba . wall grmi!

Svaka čast i za ovaj , špitza ))
reko sam ti da su zubi karina ? Sta je on ? Mentalno retardirano poremecen pa mu zubi ovaki ?
Pa jednostavno neznam sta reci!

Ti si za mene jedan PS Picasso (potpuno sam ozbiljan).

Stvarno rad je odlican. Nesto vise ti nemogu reci jer se i sam ne razumijem u ovakve radove.

10/10 Enyoy
Jel ovo onaj momak što si i meni dao da radim

Slika ocami "zviždi"

1337/1337

(K)
Very nice...I like it.

Samo ti zubi su nekako...
A i oko po mom misljenju je previse upecatljivo naspram ostalih stvari (kad kazem upecatljivo mislim na boju).

Svaka cast!
torQ7u je napisao/la:
reko sam ti da su zubi karina ? Sta je on ? Mentalno retardirano poremecen pa mu zubi ovaki ?
Um, pričamo o ljudskoj lobanji

Zar ona fino izgleda ?

Post dobio aplauz od torQ7u_

OMG OMG! prejako prejako prejako !

Neam komentara.........
je napisao/la:
Kad se već citiramo

Da ja tražim na svaki tvoj rad dlaku u jajetu, na šta bi to ličilo ?

Dakle, ne seri, da ja ne bi tražio conteste, koji su održavani prije. Kako si samo ofirno ripovo . I sad si za mene jedna karina no offense.

Toliko od mene, slap, iskreno bmk

Post dobio aplauz od uNderGOD

ne svidja mi se. Zasto? Zato sto ne volim kad je nesto tamno. Ovo moras jos usavrsiti ali je nekako fkt ruzno. Izgledalo bi barem normalnije da imas nos , da je razvaljen,unisten ili sta nego da ga nikako nemas...
torq7u briše svoje postove, jer ga je stid onoga što je napisao. BEZOBRAZNO!
MoArtos je napisao/la:
torq7u briše svoje postove, jer ga je stid onoga što je napisao. BEZOBRAZNO!
Nemam nista protiv njega, al to sto je uradio je sramota.
Ma znas brate da je prejako

Pusti ove <33
dinoxus je napisao/la:
Kad se već citiramo :D

Da ja tražim na svaki tvoj rad dlaku u jajetu, na šta bi to ličilo ?

Dakle, ne seri, da ja ne bi tražio conteste, koji su održavani prije. Kako si samo ofirno ripovo ;). I sad si za mene jedna karina no offense.

Toliko od mene, slap, iskreno bmk ;)
trl ti je u germany nacekat ces se D;
Fin rad, prijedlog:
Pretjero si sa zubima, oko nisi trebo u rozo, npr. neka zestoka crvena, a za vrat podesit boju ko i na glavi, mada i na glavi je preostra boja.
smokan je napisao/la:
Fin rad, prijedlog:
Pretjero si sa zubima, oko nisi trebo u rozo, npr. neka zestoka crvena, a za vrat podesit boju ko i na glavi, mada i na glavi je preostra boja.
Htio sam da se ističe glava, al' eto pretjero sam . A za oko, htio da bude ono violent, cruel ono ma da bude opako . Hvala za komentar. Cijenim ^^_^^
Nema se sta puno reci sto se mene tice 100/100 al nisam bas kompetentan da ocjenjujem al et za moj ukus drama :D.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.