Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] soNgY

232 pregleda · 16 odgovora · otvorena 15.08.2009. u 13:38

Evo odlucih i ja da napravim 2 slicice pa da postam... prva mi je tema u zadnjih "hij haj", pa se nadam da tema nece biti deletovana, dok ne vidim sta mi valja a sta ne

1. Info Card:

Dakle, ako se nekome svidja ovaj Info Card moze da skine PSD ovdje!

2. Logo:

I eto 3d logo koji sam onak' iz dosade napravio, ako se nekome svidja nek me pm-a

Eto pa ocijenite ta 2 rada, sve pohvale, kritike, savjeti i komentari su dobrodosli! Hvala!
Baš su sexy slike tu nema šta, pogotvo INFO...
svaka cast ... mada su skoro sve iste ..vrlo su slicne al je ovo jedna od boljih u zadnje vrijeme info cards
skino sam je jer mi se svidja:D
boje mi se svidjaju jer je najvise istaknuta moja plava :)
a logo je isto tako dobar pa et sve ukupno kad saberem jedna jaka 9-tka....
jos samo da igras CSa bio bi full :P
Vise mi se svidja Info Card jer ne kontam sta pise na logou ali i on je odlican. Svaka cast! Boje fino ukompovane. Vidi se da znas sloziti
radovi nisu losi samo na info card gjde si pisao ime i to promijeni font beze mi nekako font sve u svemu 8/10
kEw4_ je napisao/la:
svaka cast ... mada su skoro sve iste ..vrlo su slicne al je ovo jedna od boljih u zadnje vrijeme info cards
skino sam je jer mi se svidja
boje mi se svidjaju jer je najvise istaknuta moja plava
a logo je isto tako dobar pa et sve ukupno kad saberem jedna jaka 9-tka....
jos samo da igras CSa bio bi full
Hvala, hvala! Ma kakav CS! RPG rulezzz
- Info Card

Fino uradeno , svidaju mi se boje , samo promjeni font , posto nije neshto , mozes bolji naci.

9 - tka za info card.

- Logo

Predobro uradeno , svida mi se ovo okolo sto je bijelo a logo crn.

10 - tka za logo.
Svidjaju mi se...Info card je fin ima malo dorada...Po mom misljenu.

A Logo mi se veoma svidja...Samo da ima nek'o znacenje jos.

Moćno je
Info Card 10/10 fine boje , dobre igre xD
Logo 10/10 iako neznam bas sta pise , ali eto dobro izgleda
Eo vako da ti ja kazem strucno
#1 Info card isfuro, treba sta novo skontat nesta orginalno, fin je ic al stalno isto, ubacite nesto novo u njega
#2 Logo ko logo, fin je i on nema sta, al treba sta dobro tu iskombinovat, i najbolje je kad je logo u jednoj boji i da je 2D tada je prafo kulerski

Post dobio aplauz od skala

po meni nije lose uradjen info vard samo fon t da promjenis nekako me iritira a boje se uklapaju ...
a taj 3d logo stvarno je dobro uradjen svidja mi se :$
ZZ
torQ7u je napisao/la:
Eo vako da ti ja kazem strucno
#1 Info card isfuro, treba sta novo skontat nesta orginalno, fin je ic al stalno isto, ubacite nesto novo u njega
#2 Logo ko logo, fin je i on nema sta, al treba sta dobro tu iskombinovat, i najbolje je kad je logo u jednoj boji i da je 2D tada je prafo kulerski
Thx na savjetima, jos samo ocjene fale

#1 Znam da je isfuro, al eto ja radim kako drugi, al' ono, ipak IC je IC, nema se tu bas dosta stvari izmjenit, al eto sljedeci put cu se potrudit da jos nekih stvracica ubacim

#2 Oko logo-a se nisam bas posebno trudio, ono uradio sam kako mi je palo napamet, i iznenadio sam se kako je kul ispao... pa sam ga eto malo izvrno u 3D i postao ga... da sam ga radio nekom za neku nagradu naravno, uradio bih ga na vise nacina... ovako, ostaje samo 3D
Logo je fin cartica treba puno doradjivanja

game icone neizgledaju kao sastavni dio slike
nice nice...

10/10

predobro uradjeno
Info card 10/10
Logo 9/10

Sve u svemu, radovi su odlični. Bit će od tebe nešto
Obadvije slike lijepo uradjene 10tka ;)
fino fino tako mlad a tako talentiran =)

sam 1 pitanje, jes to ti na slici :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.