Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FreeZona drugi korisnici

155 pregleda · 11 odgovora · otvorena 06.08.2009. u 00:31

Da li je moguce da se skida sa freezone od drugog neta,znam da se meni limit skida zato sto ne koristim njihov net ali mene to ne zanima jer imam GB na bacanje,pa me zanima za KDX tj.HS-HKB!Moze li mi neko objasniti detaljno kako da download sa njihove freezone!!U obzir dolaze i druge freezone :P :D

EDIT:Ja sam korisnik EPN neta!
ma je**s free zone skines normalno sa neta :D
PS free zone su ti sporeee pravo limit 54kb po sekundi osim ako nemas acc ili admina
ma i ja bio ovako skidao..al npr.serija neka..moram sve epizode pojedinacno a torrent rizican a i prevelik..a na freezonama je ono u jednom,samo kliknes i ono ti dl !
EmchO je napisao/la:
ma i ja bio ovako skidao..al npr.serija neka..moram sve epizode pojedinacno a torrent rizican a i prevelik..a na freezonama je ono u jednom,samo kliknes i ono ti dl !
bila je tema o tim free zonama sad cu probat da nadjem pa mozda bude edit et :D
EmchO je napisao/la:
Ma gledao sam sve one TUT ali nista!! :* :S
jarane moj upravo si me sjebo http://gamers.ba/forum/7/70563/-tut-freezone/ al et ce da budes sretan xD
EmchO je napisao/la:
Ma gledao sam sve one TUT ali nista!! :* :S
Tut ti nemoze pomoc za hsovu freezonu zato sto se nazalost mogu samo hs korisnici konektovat na kdx.

Evo vidi zadnji connect korisnika sto nekoriste hs :

EDIT :
@ Edy al pitao je moze li s hsove il neke druge freezone skidat ,pa reko da mu odgovorim da se nemuci s hs-ovom zato sto nece nista postici
dakac je napisao/la:
Tut ti nemoze pomoc za hsovu freezonu zato sto se nazalost mogu samo hs korisnici konektovat na kdx.

Evo vidi zadnji connect korisnika sto nekoriste hs :

EDIT :
@ Edy al pitao je moze li s hsove il neke druge freezone skidat ,pa reko da mu odgovorim da se nemuci s hs-ovom zato sto nece nista postici
pa ima tut za free zonu za epn na linku ;)
Edit: ok :D
Ja imam ADSL i normalno se konektujem na KDX server i downloadam šta želim...
First of all , nije to HS-ova freezona vec od "jedite kod joa" ...

Druga stvar mozes pristupati freezoni iako nemas HS konekciju , sve ti je isto samo sto ti ide limit

Pristupas preko sljedece IP adrese : joekdx.mine.nu
_HariS_ je napisao/la:
First of all , nije to HS-ova freezona vec od "jedite kod joa" ...

Druga stvar mozes pristupati freezoni iako nemas HS konekciju , sve ti je isto samo sto ti ide limit

Pristupas preko sljedece IP adrese : joekdx.mine.nu
hvala brate!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.