Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

M-tel Pin kod

139 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.08.2009. u 21:22

Ey imam frku oko pin koda ...
Ja izgubio onaj M-telov certifikat od broja ... a ugasio mi se danas telefon i nezz pin kod da ga ponovo mogu upaliti... Nisam ga mjenjao jos mi je onaj pocetnicki pa ako neko zna koji je please tell me XD ...
Kapishi?
Probaj cetiri 0 
AKo nista,grijesi vise puta i kad ti se zabloka odes kod njih,valjda mogu odblokirat 
1234 pokusaj, a ako neupali onda idi u m-tel i trazi novu karticu sa istim brojem, tada ti netreba certifikat, nego samo popunisi zjavu da je to tvoj broj bla bla... tu izjavu moras dati da bi se oni osigurali od kradje tudjih brojeva i treba ti kopija licne karte... a koliko znam (nisam 100% siguran) to je sve besplatno.
probaj 6410, kod mene je taj pin, mada sumnjam da moze, ali probaj jbg
samo nazoves 444 sa nekog drugog broja i pitas za pin svog telefona imao sam indeticnu situaciju
Pogriješiš PIN nekoliko puta, i onda će te tražiti PUK kod, pošto si izgubio taj listić na kojem ti pišu podaci, nazoveš M-TEČ i zamoliš ih da ti daju PUK kod i oni će ti ga dati..

Tako je bar kod ERONET-a.
Carlito je napisao/la:
Pogriješiš PIN nekoliko puta, i onda će te tražiti PUK kod, pošto si izgubio taj listić na kojem ti pišu podaci, nazoveš M-TEČ i zamoliš ih da ti daju PUK kod i oni će ti ga dati..

Tako je bar kod ERONET-a.
nemoj to raditi ja imam m-tel
Odes do najblizeg m:tel "servisa" i oni ti to srede u roku od 10 min,znaci bitno je samo da im odneses karticu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.