Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako Umreziti Racunare Sa ADSL

111 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 19:47

Pozzz raja,Problem:
Kako Da Umrezim 2 Racunara,Koristim ADSL BIHnet-ov,Router 2/2+ , imam kabal za 2 racunar,mogao sam da se konekt na obadva racunara sa 1 e-mail,ali sad nemogu,mozeli pomoc ?
Hvala:)
Ako imas onaj plavi kabal, jedan ide u taj drugi komp a drugi u modem.
Druze moras imati na jednom racunaru 2 mrezne kartice.
Znaci modem prikopcas normalno na racunar 1 da ti radi. Onda uzmes mrezno kablo i direktno spojis iz jednog racunara u drugi i umrezis ih. To je sva pamet. Kada pravis mrezu podesis ono cudo. This computer connects to the Internet trough the residential gateway or threw the another computer on my network.
Imam Router,i nazad ima 4 prostora za dzek onog mreznog kabla....
BloodSeeker je napisao/la:
Druze moras imati na jednom racunaru 2 mrezne kartice.
Znaci modem prikopcas normalno na racunar 1 da ti radi. Onda uzmes mrezno kablo i direktno spojis iz jednog racunara u drugi i umrezis ih. To je sva pamet. Kada pravis mrezu podesis ono cudo. This computer connects to the Internet trough the residential gateway or threw the another computer on my network.
Sta ba ti lupas??? Kakve 2 mrzne...

Spoji oba PC-ja na router to ti j sva pamet....
Možeš spojit komp na komp , samo na postavkama konekcije imaš opciju kao da dopustiš povezivanje drugim osobama na tu mrežu, samo jedna kvaka se skine. A 2 mrežne ti ne bi trebale , trebalo bi raditi ovako.
Sretno!
JER JEDNO KABLO OD MODEMA MORA DA UKLJUCI U RACUNAR I ONDA MORA DA SPOJI RACUNARE I GDE CE DA UKLJUCI MREZNO KABLO U OVAJ RACUNAR STO JE VEC PRIKLJUCEN INTERNET ??? CAO HVALA!
Ok Je Sve To,Ali Kad Se Konektuje 1 Racunar Nemoze 2,Prije je Moglo ??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.