Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wireles

169 pregleda · 14 odgovora · otvorena 17.08.2009. u 14:12

e pozz gameri
posto me ADSL ubi sa ogranicenjem i ogromnim racunima, konto sam se prebacit na wireles, e sad imaju ti razni neki paketi a meni zapeo za oči ovaj jedan kojem je brzina upload/download 64k/256k i bez limita, sad imali tko takvu konekciju i jel zadovoljan kolko toliko sa tom brzinom
mozeli se igrat CS ili SAMP bez velikog laga
ADSL me sluzi odlicno, e sad me interesuje kakav je wirles, pa tko ima ili se razumije oko toga....pišite:)
Bežični internet nije za online igranje, samo za surf interneta valja. Ako ti već dolaze veći racuni, prebaci se na 15G i rahat si. Ili pocni da štediš limit. Ili koristi tuđe. ^^

256 kbps dl - skidat ce ti cemernih 32 kbps

Bolje ti je ostani na aDSL, samo pređi na veci paket ako imaš money. ^^

Ev' još jedan prijedlog, ako živiš u zgradi. Umreži se sa komšijom ili nekim.
U mene je wierles 512/128 i nemam nikakvih problema , jest brzina malo manja al flat je flat.. Lagova na online igrama nema i pingovi su ok...
Untraceable je napisao/la:
Bežični internet nije za online igranje, samo za surf interneta valja. Ako ti već dolaze veći racuni, prebaci se na 15G i rahat si. Ili pocni da štediš limit. Ili koristi tuđe. ^^

Hm.. Prije tjedan dana imao si 50 postova :S

Btw. Ja imam wirless i sve mi lijepo radi samo moraš imat dobar signal, znači maximalno 3-4 zida od rutera mora biti taj USB W-LAN Adapter da bi signal bude Odličan.

Ako si na katu u kući i gore ti je komp, modem je dolje, signal će ti biti uvijek odličan i kanter ćeš moći igrati. A sad kakav paket imaš ovo ono, gledaj samo uploud što veći :]

HF

Post dobio aplauz od vLexinho

fUnc je napisao/la:
Hm.. Prije tjedan dana imao si 50 postova :S

Btw. Ja imam wirless i sve mi lijepo radi samo moraš imat dobar signal, znači maximalno 3-4 zida od rutera mora biti taj USB W-LAN Adapter da bi signal bude Odličan.

Ako si na katu u kući i gore ti je komp, modem je dolje, signal će ti biti uvijek odličan i kanter ćeš moći igrati. A sad kakav paket imaš ovo ono, gledaj samo uploud što veći :]

HF
Kakve veze to sad ima? |:
Untraceable je napisao/la:

Sta bolaaan wahahaha, kad sam imo bezicni logosoftov przio je ko lud kad sam igro CS na bilo kojem serveru a za download da nepricam.

Ako budes postavljo bezicni onom sto ti bude montiro antenu reci da podesi sto bolji ugao jer od tog ti zavisi kakva ce ti konekcija bit, meni je bio maksimalan.
Sad mi istice ovaj ugovor za ADSL, pa neznam evo kontam sta bi bilo bolje, a 15G je razumljivo jaci ali ja kakav sam ja bi i to stuko u rekordnom vremenu, i nabio jos, zato sam konto wireles bar sam rahat sto se limita tice a cijena je oko 20-tak Km mjesecno, tako da nebi ni osjetio a kad bi uzimo neke jace pakete naravno i skuplji su,pa neisplati mi se to nikako...
a ionako koristim vise za surf i skidanje muzike i tako nekih sitni stvari
crazy187 je napisao/la:
Sad mi istice ovaj ugovor za ADSL, pa neznam evo kontam sta bi bilo bolje, a 15G je razumljivo jaci ali ja kakav sam ja bi i to stuko u rekordnom vremenu, i nabio jos, zato sam konto wireles bar sam rahat sto se limita tice a cijena je oko 20-tak Km mjesecno, tako da nebi ni osjetio a kad bi uzimo neke jace pakete naravno i skuplji su,pa neisplati mi se to nikako...
a ionako koristim vise za surf i skidanje muzike i tako nekih sitni stvari
Ako ti 15 GB ne može biti mjesecno, prodaj comp odmah. To ti je da svaki dan skineš po 500 MB. Šta ti skidaš bog te pomogo? A imaš i FreeZonu, imaš na njoj skidat filmova, igrica i tako toga. -.-'

Ja pored aDSL ne bih nikad prešao na bežični internet. Sporo ko ku**c. aDSL konekcija stabilna. Jednostavno owna.

@ HT Mostar

Nek' ti je Bog na pomoci. :D Cuo sam da su veci lopovi od BiHneta. :D
Neznam gdje zivis ali vec ako prelazis na drugi net ja bih ti preporucio LOL xDSL odlicni su ti paketi poveljne cijene a brzine odlicne, mislim da je ovo bolje rijesenje od bezicnog neta.Kontaktirao sam se sa njima i sve je uredu samo sto moj ulaz jos nije spojen(pola ulice spojeno a pola nije) tako da moram pricekat par dana da to zavrse.Razlog sto ti ovo pisem je EPN raskinuo ugovor sa provajderima i pravi svoju wireless mrezu i nisam bas toliko siguran oko te njihove mreze pa sam odlucio xDSL.A sto se tice ADSL 5G malo limita a 15G skup pa ti vidi.

Pa ti dobro razmisli i vidi sve ponudzene opcije i nemoj se odma zalijetat.
ma kod mene je ht mostar buraz nema free zone i toga, deru nas ko budale majke mi, pa mi prekipilo vise:D
crazy187 je napisao/la:
ma kod mene je ht mostar buraz nema free zone i toga, deru nas ko budale majke mi, pa mi prekipilo vise:D
Ako si iz Mostara onda predji na "Mrezu" , nemas nikakvih problema wierles je , 512 / 128 , flat rate , 30 km mjesecno... Brzina konstantna , veza pukne jednom u mjesec dana na 10 min... Naravno ako imas fin signal a signal ce ti oni odredit kad dodju prije uvodjenja... Nemas sta izgubit..
FaintSmile je napisao/la:
Ako si iz Mostara onda predji na "Mrezu" , nemas nikakvih problema wierles je , 512 / 128 , flat rate , 30 km mjesecno... Brzina konstantna , veza pukne jednom u mjesec dana na 10 min... Naravno ako imas fin signal a signal ce ti oni odredit kad dodju prije uvodjenja... Nemas sta izgubit..
aha, to nije lose, razmislit cu jos malo imam nekid 15-tak dana adsl, pa vidjecu taj paket neizgleda mi lose
Znam ja cojka koji ima svoju firmu i prodaje wireless. I brat moj u njega radio (vise ne radi, posvetio se vise faksu). I sve je dobro dok ti prelazis sa dial-up na neki brzi wireless pa jos brzi i brzi i tebi dobro.

Ono sto ja hocu da kazem, jer imao sam pristup glavnom ruteru i mog'o sebi pusta brzinu kakavu sam htjeo. Je, da je bolje da ostanes na ADSL, bihnet, stalna brzina, veca brzina. Jer zamisli ti cojk ima ulaz 10-20 mb/s i 400-500 ljudi u mrezi, od kojih 250 je online i 100 nesto skida. De nema te nigdje, tj. ne mozes dobit brzinu koju imas. I ispadne, mozes skidat samo skroz ujutro kad nema nikog, il skroz navecer. Je**s to. U mene nema ADSL, nije jos "proso", sad koristim 768/512. I dobro mi je, jer sam prvo imo dial-up, pa 256/128 pa sad ovo. I kad odem gdje, gdje je manja brzina, odma se pocnem nervirat, sporo mi. Znaci, nemoj "sa" ADSL-a nikud. Ako imas love uzmi kao sto spY kaze 15GB paket.

Pozdrav

EDIT: I da, ne mozes ni surfat normalno u 7-9, jos ako je nedjelja. Sad mi je dobro, haman ovaj cojk poveco ulaz pa se ne primjeti. Al, ako je neko ko ima kao sto sam rekao, 10-20 mb/s i 400-500 ljudi u mrezi. Sracunaj sam, jer svi rijetko ko uzima 64, uglavnom su to 512, 768, 1 mb cak nadje se i ludjaka kupi 2 mb i dere dere, a ti ne mozes ni google otvorit. Opet kazem meni je za sad dobro. Raspitaj se kod ljudi koji imaju taj net, al ko ce ti iskreno odgovorit, jer dosta njih hv

EDIT: De Bogati procitaj zadnjih dvije recenice moje. Nemoj se glupirat.
i ja koristim wireless, pre je upocetku pre 2 godine bio shit al sam ufatio bolji signal, mjenjali su antene stavljali jace i sad kad igram wow lag mi 100maax u cs 50-60 zavisi nekad je i 80-100 a placam ga 20KM 5gb al nema da prekoracis limit

kako god neda mi se davat za adsl i ovaj mi je dobar XP
AtoM je napisao/la:
Znam ja cojka koji ima svoju firmu i prodaje wireless. I brat moj u njega radio (vise ne radi, posvetio se vise faksu). I sve je dobro dok ti prelazis sa dial-up na neki brzi wireless pa jos brzi i brzi i tebi dobro.

Ono sto ja hocu da kazem, jer imao sam pristup glavnom ruteru i mog'o sebi pusta brzinu kakavu sam htjeo. Je, da je bolje da ostanes na ADSL, bihnet, stalna brzina, veca brzina. Jer zamisli ti cojk ima ulaz 10-20 mb/s i 400-500 ljudi u mrezi, od kojih 250 je online i 100 nesto skida. De nema te nigdje, tj. ne mozes dobit brzinu koju imas. I ispadne, mozes skidat samo skroz ujutro kad nema nikog, il skroz navecer. Je**s to. U mene nema ADSL, nije jos "proso", sad koristim 768/512. I dobro mi je, jer sam prvo imo dial-up, pa 256/128 pa sad ovo. I kad odem gdje, gdje je manja brzina, odma se pocnem nervirat, sporo mi. Znaci, nemoj "sa" ADSL-a nikud. Ako imas love uzmi kao sto spY kaze 15GB paket.

Pozdrav

EDIT: I da, ne mozes ni surfat normalno u 7-9, jos ako je nedjelja. Sad mi je dobro, haman ovaj cojk poveco ulaz pa se ne primjeti. Al, ako je neko ko ima kao sto sam rekao, 10-20 mb/s i 400-500 ljudi u mrezi. Sracunaj sam, jer svi rijetko ko uzima 64, uglavnom su to 512, 768, 1 mb cak nadje se i ludjaka kupi 2 mb i dere dere, a ti ne mozes ni google otvorit. Opet kazem meni je za sad dobro. Raspitaj se kod ljudi koji imaju taj net, al ko ce ti iskreno odgovorit, jer dosta njih hv

EDIT: De Bogati procitaj zadnjih dvije recenice moje. Nemoj se glupirat.
I tako svaki wierles inernet provider? :S

@nestabilan

Blago tebi imas net od 5 GB a nemozes prekoracit limit... Bingo!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.