Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Nekoliko pitanja!

219 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 15:45

Pozz mala i velika raja, evo imam 2 pitanja nadam se da imate rjesenje za njih, i nemojte molim vas laprdati ako neznate..

-Dali je moguće sa slike koja je slikana digitalnim fotoaparatom obrisati datu i vrijeme kad je slikana?

-Dali ima neka stranica na kojoj mogu uraditi upload video koji traje preko 20 minuta znaci ne u djelovima vec kompletan video i da mogu dobiti od tog videa koji sam uploadovao njegov "html kod" ili kako se vec zove..

-Treba mi ime nekog programa koji je slican TuneUp Utileties a da je kompatibilan sa windows 7, znaci samo ime nista vise.

Evo ovih 20 bodova, nemam vise ovih 10 mi treba za edit posta :D
Sto se tice Admina i Moderatora nece vas zaboliti prst ako kliknete aplauz onima koji nesto pametno odgovore.
HVALA ;)
1. U opcijama digitalnog aparata imas da podesis dali zelis da ti se pokazuje Datum i vrijeme.

2. http://vimeo.com

3. TuneUp ako je kompatibilan sa XP / Vista ona mora da bude kompatibilan i sa W7.

Post dobio aplauz od vLexinho

1.) U opijama napraviš da ti ne spašava vrijeme i datum.

2.) myvideo.de [probaj - Nisam siguran]

3.) CCleaner
-Dali je moguće sa slike koja je slikana digitalnim fotoaparatom obrisati datu i vrijeme kad je slikana?
- Otvoris photoshop i uz pomoc brushova izbrises. Ako nemas photoshop posalji sliku nekom tko ima i nek ti on izbrise.

-Dali ima neka stranica na kojoj mogu uraditi upload video koji traje preko 20 minuta znaci ne u djelovima vec kompletan video i da mogu dobiti od tog videa koji sam uploadovao njegov "html kod" ili kako se vec zove..
- probaj megaupload.com

-Treba mi ime nekog programa koji je slican TuneUp Utileties a da je kompatibilan sa windows 7, znaci samo ime nista vise.

- RegSeeker
1. Ako si vec uslikao sliku, mozes izbrisat' datum u photoshopu (mogu ja, ako ho's)

2. Ja koristim vimeo, doduse ja samo uploadujem max. 13 minutne-klipove al' valjda moze i preko 20..

3. Ccleaner.
torQ7u-slika je uslikana digitalom pa sa te slike znaci moram smaknuti datum i vrijeme a ne podesiti na digitalnoj, ne nije kompativilan TuneUp sa windows 7

Rješenje
rimA je napisao/la:
torQ7u-slika je uslikana digitalom pa sa te slike znaci moram smaknuti datum i vrijeme a ne podesiti na digitalnoj, ne nije kompativilan TuneUp sa windows 7

Možeš jako jednostavno....

Loadaš fotografije u Paint i onda ih ponovo sejvaš, bit će ti datum ko na PC-u, ako hoćeš neki drugi datum samo promjeni datum na PC-u

Program sličan TunuUp se zove EnhanceMySe7en free je i ubija
rimA je napisao/la:

Onda mozes datum da izbrises pomogu nekog programa za editovanje slika (Photoshop, Fireworks, Corel etc.)

Probaj sa "UniBlue" - http://www.liutilities.com/
torQ7u je napisao/la:
1. U opcijama digitalnog aparata imas da podesis dali zelis da ti se pokazuje Datum i vrijeme.

2. http://vimeo.com

3. TuneUp ako je kompatibilan sa XP / Vista ona mora da bude kompatibilan i sa W7.
Tune UP su programi kolko znam za tweaking a to znači da nisu kompabitilni osim za one operativne sisteme za koje su i napravljenji.

XP Manager

Vista Manager

Windows 7 Manager

su programi koji dolaze od iste firme i svi su po 15 dana trial i mogu se crackovati a nude sve što i taj pa i više.

Evo pogledaj ovdje da nije kompabitilan sa Windows 7

http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/TuneUp-Utilities.shtml
Momci hvala vam velika sad je samo belaj kom da dam bodove :S meni nije stalo do njih ali da nebi bilo ovaj ima vise sto si njemu dao evo dacu onom ko ima najmanje :D

torQ7u, krystal, PoacheR, 4rm4n1 thx ;)

sto se mene tice tema moze biti LOCK
rimA je napisao/la:
Momci hvala vam velika sad je samo belaj kom da dam bodove :S meni nije stalo do njih ali da nebi bilo ovaj ima vise sto si njemu dao evo dacu onom ko ima najmanje

torQ7u, krystal, PoacheR, 4rm4n1 thx

sto se mene tice tema moze biti LOCK
Pisaj bodove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.