Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wallpaper site moj

289 pregleda · 19 odgovora · otvorena 28.08.2009. u 13:49

Evo da vam prestavim moj prvi wallpaper site... komentirajte kako vam se svidja i naravno stavite u bookmak :D imamo oko 3500 wallpapera... ako ocete mozete se registrovati pa ubaciti svoj wall :D

free wallpapers

xd evo za dusmane

We have thousands of free wallpapers including 3D, Aircrafts, Anime, Abstract, Vector, Army, cars, cartoon, Computer, Female celebrities, Funny, Games, Holidays, Hot babes girls, iPhone, Male celebrities, Military, Motorcycles, Movies, Music,besplatni wallpaperi, Nature, Religion, Space, Football, Sport, Linux, Windows 7 seven, Vista, Windows Xp, Hollywood Wallpapers...
Ide u BOOKMARKE 100%...

Svaka čast....ako si ti radio ali ipak sam malo sumljičav....

EDIT:

HAHAHAHA, jesi me prešao, znao sam od početka da nije tvoj sajt jer ima puno Google Ads i da nikad nebi ti to mogao imati jer nema niko živaca a pogotovo jedan čovjek da stavi Copyright na svaku sliku...
sta ja znam....nije toliko loše....al moglo se uraditi bolje
Hahahahahhahaaha ali tvoj sajt, našo na googlu levat :D:D

HAHAHA
proxio95 je napisao/la:
sta ja znam....nije toliko loše....al moglo se uraditi bolje
baci screen shot da vidim da mi nije gdje sta pobjeglo ... posto me j**e malo internet explorer reklame bjeze gore dole nikako da ugajgulim :D
hrmpalija je napisao/la:
baci screen shot da vidim da mi nije gdje sta pobjeglo ... posto me j**e malo internet explorer reklame bjeze gore dole nikako da ugajgulim 
ma dobro je haj
rriad je napisao/la:
Hahahahahhahaaha ali tvoj sajt, našo na googlu levat :D:D:D

HAHAHA
ovako nisam drugacije komentare ni ocekivo sa ovog sajta... imam preko 20god i nije mi do zajebancije da stavljam tudje sajtove i tako ... bavim se adult sajtovima vec duze vrijeme wallpaper je samo dodatna zarada i tako... ako ne vjerujes dali je moj site bujrum provjeri na cije je ime domena registrovana ... slobodno postavi svoj wallpaper ja cu ko admin da ti ga odobrim ako ne vjerujes ...
Sumnjam da je ovo tvoj site. Ili jedino ako zivis u Kaliforniji, jer na tu adresu je registrovan vlasnik sitea. 
brance je napisao/la:
Sumnjam da je ovo tvoj site. Ili jedino ako zivis u Kaliforniji, jer na tu adresu je registrovan vlasnik sitea.
Nije vlasnik sajta registrovan na tu adresu. Već je lik kupio "private domain registration" . To znači da domain registrar ( firma kod koje je kupio domenu ) "sakrije" prave podatke. I zamjeni sa ovim podacima ... Uglavnom domena je nova 2009e registrovana.

Što ne bi vjerovali da je njegov site?

Watermark na slike je tako lahko ubacit' . Automatski se stavlja na svaku sliku zato IGMIT ne kaki.

nice site.
IGMIT je napisao/la:
Ide u BOOKMARKE 100%...

Svaka čast....ako si ti radio ali ipak sam malo sumljičav....

EDIT:

HAHAHAHA, jesi me prešao, znao sam od početka da nije tvoj sajt jer ima puno Google Ads i da nikad nebi ti to mogao imati jer nema niko živaca a pogotovo jedan čovjek da stavi Copyright na svaku sliku...
da da ja uzmem 5000 slika a uzemem fastStonePhoto resizer ... pa flash renamer ... i prepravim sv slike ubacim watermark sve za 3 minuta :D ... a google ads zasto nebi mogao imati oces da ti i screenshot ufatim :D

sajt je registriran na Džindo Adnan Lukavac to jest mene ... host kupljen od dreamhosta+domen godisnji ali ima privat who is ... sve ukupno 9$ kad je bio dan zahvalnosti njihov bio popust ... tako da ne trebam nikom ovde racune podnosit ima ljudi koji se razumiju u ovo i znaju o cemu pricvacm ... cuj ima puno google ads nemozes ti to imat :D

a na sajtu ima direktno watermark skripta koja je vrlo jednostavna i cim ti uplodas sliku ona zalijepi swoj watermark .. :D znas ...
tvoj site il' ne, site mi se svidja.

ako je tvoj site, svaka cast!.

Svaka cas',fino fino...
"bavim se adult sajtovima vec duze vrijeme wallpaper je samo dodatna zarada i tako..."  kralj si ocam'...

btw. site nije los 9/10 zbog dizajna... nekako prejednostavan 
SongyDesigns je napisao/la:
"bavim se adult sajtovima vec duze vrijeme wallpaper je samo dodatna zarada i tako..." :D kralj si ocam'...

btw. site nije los 9/10 zbog dizajna... nekako prejednostavan ;)
Pa vecinu sajtova na koje vi dr***e mi balkanci drzimo... da nas je vishe nebi na niko mogo nista ... otidji nonkers.com tamo je okupljanje nas sto drzimo adult ... naravno dio foruma za razmjenu traffica necete moci viditi jer moras imati adult site da pristupis :D
hrmpalija je napisao/la:
Pa vecinu sajtova na koje vi dr***e mi balkanci drzimo... da nas je vishe nebi na niko mogo nista ... otidji nonkers.com tamo je okupljanje nas sto drzimo adult ... naravno dio foruma za razmjenu traffica necete moci viditi jer moras imati adult site da pristupis 
Sve si mi drazi i drazi  ♥
hrmpalija je napisao/la:
Pa vecinu sajtova na koje vi dr***e mi balkanci drzimo... da nas je vishe nebi na niko mogo nista ... otidji nonkers.com tamo je okupljanje nas sto drzimo adult ... naravno dio foruma za razmjenu traffica necete moci viditi jer moras imati adult site da pristupis :D
Volim te!
Imas li Parkour wallpapera :$
FIno izgleda 
to svaka cast :)
meni je wp ono glupo brdo ko u teletabisa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.