Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL Problem

99 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 12:47

Stvarno nekontam vise...

Imao sam problema s netom...bio ping 200-300 nista se nije moglo download-at ..,konekcija se prekida svakih 10tak minuta..

Ocistim od virusa,probam telnet i na kraju reinstaliram komp ali nema efekta...opet bude normalno 5-10 min i onda pocne ovo isto da radi..stvarno neznam jeli do modema ili do ceg je drugog -.-

HELP:@
i meni je adsl i sad bas na steamu mix igrao i stvarno skoci na 300 ping znaci nije samo do tebe .... vjerovatno nesto rade
Nazoves 1422 i pitas
Fragnatic je napisao/la:
i meni je adsl i sad bas na steamu mix igrao i stvarno skoci na 300 ping znaci nije samo do tebe .... vjerovatno nesto rade
Meni vako ima mjesec neznam sta je...
ross je napisao/la:
Meni vako ima mjesec neznam sta je...
Imam isti problem, udem na cs ping 300, udem na wow svake 2 minute disconnect, udem na wow drugi put, za 5min ja mogu vidit sta netko pise itd. (ima download), a ja nemogu nista radit (nema uploada).
Pa mi bude da konekcija pada svakih 5min, moram rr modem i radi onda.

Kontam da je do mog modema, pa mislim ovih dana zovnut da mi donesu novi.
Gamers_ba_kruh je napisao/la:
Imam isti problem, udem na cs ping 300, udem na wow svake 2 minute disconnect, udem na wow drugi put, za 5min ja mogu vidit sta netko pise itd. (ima download), a ja nemogu nista radit (nema uploada).
Pa mi bude da konekcija pada svakih 5min, moram rr modem i radi onda.

Kontam da je do mog modema, pa mislim ovih dana zovnut da mi donesu novi.
isto tako i sa WoW igram 10-tak minuta ping 60 onda 500 pa 2000 -.- moram rr modem da bi mogao opet na net
imam adsl i nemam problema.. eh sada do koga je, a vjerovatno je do njih.
Lijepo telefon u ruke i nazoves 1422 kazes tako i tako... *ebes mu mater i on ce ti lijepo sve reci (:
imo ja isti problem kralju prije 4 mjeseca .......pucala konekcija svakih 15 minuta a ping bio drama , nekad je bio i fin......bio mi ih pun ku**c zovno bhtelecom .....ljudi mi donjeli novi modem (al tek posle 1 mjesec ,majku im je**m ,za sve kasne)
Ako vam je u zadnje vrijeme ping velik, i ima laga puno do njih je to. Prave sad onu IP TV, sace nam i to uvest

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.