Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Temperatura

151 pregled · 11 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 09:32

Dobro jutro svima.

Neznam da li sam pogrijesio podforum ali imam problema sa temperaturom racunara. Naime temperatura mi je 80 stepeni i samo se povecava. Jednom prilikom sam cistio al nije mi se spustila. Sta sad da radim i kako da je spustim .

Molio bi admine da nebrisu temu jer mi je pomoc potrebna a i zamolio bi da nagrade aplauzom onog ko mi pomogne ;)..

Unaprijed Hvala.:)
Ako si cistio i temperatura se nije spustila za min. 5-7°C , dodaj još jedan kuler u računar jer ti realno fali.
Stana temperatura(normalna)računara iznosi max.55-60°C.[Maximum].
Kupi novi cooler i sve če biti ok,i meni je tako jedno vrijeme komp radio na 85 stepeni,promjenio sam cooler i sad radi na 40(što je i normalna temperatura):D
- cooler

- ja imam 3 (45° nikada ni stepen vise)
ak se nije spustila odnesi u servis..najlakse..ili kupi onu kremu za procesore sto hladi...i da ti nije kuciste u nekoj rupi ak jest et ti razloga ;)
stavi vishe coolera -.- u mene je jedan jaran prekrivo dekicom jer mu se zbog toplote gasio PC muahahaha
I meni se komp pregrijavao više kad sam igrao igre .......radi i ugasi se...

Sigurno živiš u zgradi na nekom višem spratu i veća temperatura ti je u stanu iznad 35 .....

100% ti je napojna 400 W i na ljetnoj temperaturi se brzo pregrije:(

....Možda riješenje izgleda glupo ali meni je pomoglo :
Uzmeš mokru krpu iscjediš je i staviš ne centralnu i kad se osuši opet ...ili druga varijanta idi na servis i povećaj napojnu :)
ako nemas para za coolera sad otvori stranicu racunara stavi ventilator upali. i gejmaj :)
Temperatura cega ?
Temperatura kompjutera ? o.0 Cega ? Procesora ? Graficke ? Dnevno bude 234k ovakvih tema -.- Ako ti je samo procesor, pokusaj staviti onu pastu, ocistiti posebno cooler na procesoru ... A ako si vec cistio provjeri da li cooler uopste rade :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.