Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razlog....

688 pregleda · 45 odgovora · otvorena 02.08.2009. u 11:22

Dobro jutro, znam da che te temu odma baciti u kantu ali barem ce je neki member procitati.Naime i gaZZel i ja smo banovani od strane "abasija" zbog razloga koji mi nije jasan. Ako smo platili statuse sta on ima sa time? Nista. A nesto se on protivi.

~Nachi ako i jesmo platili a nismo, ako se ne buni Kemo nema se ni on sta buniti

~Banovanje ? Banuje nas svaki put kad je njemu ku**u cejf, neki dan banovao me najmanje 150 puta, ali Wertu mi je skinuo ban.

~Znaci ban ce mi i ovaj put biti skinut naravno ali neshvatam njegovu igru ;)

Eto GL^^HF

xXxJAd0o
Mene bi bilo stid napisati ovu temu. Ovo je jos jedan dokaz da ne zasluzujete biti clanovi ovog portala.

Covjek uopce nije bice koje posjeduje tu karizmu ili energiju da natjera nekoga da ga voli. Sam mozes primjetiti da i nisi bas nesto drag ovom drustvu. Ako nastavis dalje biti uporan, svi ce pomisliti da si idiot.
Ruzan sam al se tjesim i da sam glup ?

Necu nista da odugovlacim .

Mozete mi samo objasnit kako ste ga zasluzili ?

Ista prica U gazzela ko u xxxade

Ado prvo dobio moda na serverima pa globala pa admina

Gazzel dobio moda na servervima pa globala , da zajko nije

sprijecio vjerovatno da bi platio i za admina
eh ovako ukratko da kazem necu da ulazim u te svadje i to.. nego licno da kazem sta mislim: naime, ima ljudi koji su sto puta sposobniji da vode sajt g.ba i koji bi casno dobili admina, mislim cista je glupost kupovati neku poziciju... mogu je i ja brate kupiti al koji ce djavo kad nemam pojma o cemu se brinuti na sajtu i raznim poslovima.... lako je banovati, al je tesko pogledati nekoga u oci kasnije... toliko o pozicijama na sajtu... kakva drzava tako i sve ostalo... i ovo sa bodovima brate nije uredu 3 godine sam ovdje nikad nisam zatrazio ni od koga bodove niti me zanimaju bodovi a neki bi i mamu prodali za bodove(samo primjer bez uvrede). Digne se tema ovaj se javlja daj mi aplauz i admin mu dadne i to koji admin? pa naravno admin koji je dao pare za poziciju stela, mito i korupcija... ako je nekome stalo toliko za bodove neka se javi dat cu mu ja ovih 24 bjedna boda..:( tuzna prica al sta ces, nadam se sad kad se abasi vratio da ce zajedno sa ovim adminima sajt dovesti u red. GL
Ja nekontam da vas sad mrzi 80% aktivnih clanova ovog portala i zasto neistupite sa te vase pozicije.Ja znam da si ti jednom napisao da neces trazit da ti see skine status ali vidite koliko raji smeta vas status i niko nije ljubomaran na vas vec im je krivo za taj status jer znaju da ima clanova koji su zasluzili poziciju clana administracije.Vise ce vas postovat ako odbijete status.Znam da clanovi nemaju nikakvu ulogu u ovom svemu i da nas nitko nepita ni za sta u vezi statusa itd.Ali kako nevidite da je protiv vas gotovo sva administracija osim mozda jednog ili dva covjeka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.