Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Opet ista prica!!

422 pregleda · 17 odgovora · otvorena 17.10.2009. u 20:36

Znaci jucer ste postavili temu, o zabrani pisanja tema vezanih za texas cipove i kupovanje / prodavanje premiuma. Odma dan poslje totalna zanemarivost clanova foruma a i jos vece greske od strane administracije.

Znaci, jucer ste postavili temu (wickY)-http://www.gamers.ba/forum/37/82203/zabrana-tema/

odma dan poslje pocele su se dizat teme vezane za to.
Medjutim, administracija radi taj posao kako je i dosad radila,manje klince koji su se tek regali na forum automatski banaju, a ovim starijim clanovima samo temu u kantu i to je to.I onda polemiziraju u administraciji zasto toliko spamaju i koji je razlog.Pa vidite da ste vi taj razlog.Dijete skupi nesto bodova na drugom acc. i ima strahove od vas da ga ne banate opet. Iz mrznje zato sto je banovan a ovaj drugi nije.

U istom danu, znaci danas desava se ovo:
http://www.gamers.ba/forum/10/82244/prodajem-premium-/
KORISNIK BANOVAN-ok uredu je i s razlogom je.

al sta je s ovim, protiv muhe nemam nista, naprotiv momak je ok kolko ga znam preko foruma, al mislim da svi ista prava trebaju imat ovde...

evo njegove teme: http://www.gamers.ba/forum/10/82260/texas-holdem-poker/

TEMA U KANTI- korisnik nije banovan!!

Pocmite jednom radit to kako treba majka mu stara,kad vec znate banovat onda banujte svakog ko je zasluzio.;)

uzdravlje svi i nemojte sta zamjerit 
sta ti sad tu imas sta da kazes ti dizes temu bezveze.
Neka naprave kupoprodaju pa onda ljudi nece dizati takve teme mislim da si jedino ti sada zasluzio ban jer dizes temu nigdje veze

Post dobio šamar od LudaCris

Svaka cast upravu si meni su jednom ban prije 2 od na jedno acc

kazu lektire zabranjeno, a ja koliko sam cito to nepise ,al et ni opomene

Xeon je ovdje godinama na portalu, normalan clan. Ima veće privilegije i veći respect od clane administracije od nekih balavaca tamo (e.g. faris).
spY je napisao/la:
Xeon je ovdje godinama na portalu, normalan clan. Ima veće privilegije i veći respect od clane administracije od nekih balavaca tamo (e.g. faris).
znaci on moze sve a drugi ne? smijesno.
spY je napisao/la:
Privilegije ne postoje ako su pravila jedna i za svakog ista, jel treba onda na onoj temi zabrana napisat na koga se odnosi a na koga ne, pa mislim da je apsurdno pricat takvo sto, ako postoje pravila foruma onda su ona za svakog ista i tu nema price.

Post dobio aplauz od Philosopher

KilluminAti je napisao/la:
Privilegije ne postoje ako su pravila jedna i za svakog ista, jel treba onda na onoj temi zabrana napisat na koga se odnosi a na koga ne, pa mislim da je apsurdno pricat takvo sto, ako postoje pravila foruma onda su ona za svakog ista i tu nema price.
Uredu je sve to, al' ta pravila ovdje možeš objesit mačku o rep. To važi par sati samo, tj. kad neki admin digne temu sa tim. Isto kad je Philosopher digao onu temu o pravilniku. Sutradan sve na starom, warez se traži, reklamiraju non steam serveri, traže se cd keyevi i tako te gluposti koje se mogu naci na google za 2 min. A ti što reklamiraju rtd servere boli ih kita za ban jer su svakako napravili novi acc da reklamiraju, tako da nema smisla banovati ih. To isto važi i za ove što warez traže. I ova pravila važe samo za 'uglednije' clanove i one koji su duže ovdje. Njihovi accovi su 'važniji' od ovih novokomponovanih. 
KilluminAti je napisao/la:
ma znam al krivo mi je zbog male raje, sta ja znam nisam mogo da ne otvorim temu jer opet idu u pogresnom smijeru pocevsi od ovoga...
Stelex je napisao/la:
sta ti sad tu imas sta da kazes ti dizes temu bezveze.
Neka naprave kupoprodaju pa onda ljudi nece dizati takve teme mislim da si jedino ti sada zasluzio ban jer dizes temu nigdje veze
Sta ti odmah doso na forum i odma se qrcis nemoj brate!!:S:S;)
Pa kada ljudi vide da moze neki "ugledniji " clan postati takve teme tipa ovog sto je Kiluminati dao za primjer onda vide i ova ostala bezuba djeca pa i oni rade isto.

Ovaj sajt tako funkcionira cijelo vrijeme samo se je sad digla tema. Pa pogledajte samo koliko puta netko dobi ban pa se to skida pa ofo pa ono.

Moje misljenje je da bi admini na tome trebali vise poraditi . Sve ovo dok se bude prastalo prijateljima i slicno neojte se cudit da je populacija ovog sajta 80% maloumnih.

SAMI IM TO DOPUSTATE 
Ja sam ono o čemu vi sanjate !

by: torQ7u

bai.
hahaha mogu se samo potrudit da ban dobijes a opciju bana nikako :D;)
Da ne kaze pobjegao dok se tema ne obrise ! 

Danas je dignuta tema premium-mirofa .
Momak ili ne moze da kupi premium jer mu mreza ne podrzava ili nema na racunu ili neki treci razlog ne moze da kupi premium !
Sinoc sam ga pitao koliko daje bodova za premium posto je pricao 70 da daje na nekoj temi meni svedno ako mu treba rado cu pomoci ...
Moj upis u gb : 20:19 !
Zabrana tema : 23:39 !

22:39:06 momak pise kako je zainteresovan za premium ja mu kazem cim izadjem vani ako budem imao 2.50 km dopunicu racun i kupiti njemu premium kako bi imao te neke opcije a upsput naravno te pare idu za sajt kao sto je bU rekao da kupovanjem premium poboljsava se sajt ...
Ja idem vani vracam se oko 1-2 koliko je vec bilo i vidim poruka od njega i tako kazem da cemo se sutra dogovoriti oko toga da on postavi temu ja cu mu poslati na pm kod ...i tako udjem na g.ba i facebook ! Citam na facebooku nesto kad F5 (g.ba) i vidim da imam 1 GB ! Pise mi lik da se javim na temu da je ovaj digao da uzmem bodove ja tamo i nakav sav smoren znao sam da ce poceti svadja oko toga (a prije nego sto sam ponovo ucitao g.ba video sam temu o zabrani ... ! I krenem pisati u toj temi sto je on postavio sa bodovima da se ne svadjaju jer ipak bolje da se uzme premium nego da se ne uzima (mislim to ide u korist sajta valjda :/ ) i posle toga svega znao sam da ce doci i ova tema itd ..

Nemam pojma sad sta sam jos htio reci odo vani malo da se ohladim !

~Zabranite vi teme takve ali evo kod mene moze da se uzme premium imam jos za 2 mjeseca i kad to istekne uzmem jos 1 cisto da rade sve opcije a sta ce onaj ko ne moze (u pocetku posta napisao sam razlog zbog kojeg ne moze da kupi "primjeri" )a hoce 

Skulirajte se malo 
Možel se jednom progledati kroz prste? :-[
Vjerujem ako bi postavio još jednom takvu temu , da bi bio banovan bez razmišljanja .

Tako da, chill.
Znam na šta misliš,ali neka ovo bude očiti primjer za sve. On je prvi napravio tu grešku. Bože moj, neće je napraviti opet. Nije da ga branim , ali tako je ispalo 
Ma tim sto opet dizu teme treba uradit ono najgore - brisanje profila, jer tako oni naprave drugi acc i nastave srat i nije im problem cekat da ban istekne, al kad dvojici, trojici pobrisete profile nece niko smjet ni pisnut kad su u pitanju dizanja tih zabranjenih tema i duplih acc.
Govorio ne govorio oni ce to raditi oni vide tu temu vezanu za zabranu prodavanja premiuma ali se ne obaziru na nju:| I sta reci na kraju nego banovati:(
E moji Kili .. ovdje pravila nisu jednaka za sve. Neki ih ne *ebu ni 2%. Dzaba samo se nervirati radi levata. Uvijek ce takvih biti..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.