Dobro jutro, znam da che te temu odma baciti u kantu ali barem ce je neki member procitati.Naime i gaZZel i ja smo banovani od strane "abasija" zbog razloga koji mi nije jasan. Ako smo platili statuse sta on ima sa time? Nista. A nesto se on protivi.
~Nachi ako i jesmo platili a nismo, ako se ne buni Kemo nema se ni on sta buniti
~Banovanje ? Banuje nas svaki put kad je njemu ku**u cejf, neki dan banovao me najmanje 150 puta, ali Wertu mi je skinuo ban.
~Znaci ban ce mi i ovaj put biti skinut naravno ali neshvatam njegovu igru
Eto GL^^HF
xXxJAd0o
~Nachi ako i jesmo platili a nismo, ako se ne buni Kemo nema se ni on sta buniti
~Banovanje ? Banuje nas svaki put kad je njemu ku**u cejf, neki dan banovao me najmanje 150 puta, ali Wertu mi je skinuo ban.
~Znaci ban ce mi i ovaj put biti skinut naravno ali neshvatam njegovu igru

Eto GL^^HF
xXxJAd0o

" klasično razmišljanje 13yr olda. Više puta sam rekao da godine govore koliko si pametan, ne povlačim to jer sami vidite šta se desi kada date neku veću odgovornost liku koji je mlad, neiskusan itd..

" klasično razmišljanje 13yr olda. Više puta sam rekao da godine govore koliko si pametan, ne povlačim to jer sami vidite šta se desi kada date neku veću odgovornost liku koji je mlad, neiskusan itd..