Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razlog....

688 pregleda · 45 odgovora · otvorena 02.08.2009. u 11:22

Dobro jutro, znam da che te temu odma baciti u kantu ali barem ce je neki member procitati.Naime i gaZZel i ja smo banovani od strane "abasija" zbog razloga koji mi nije jasan. Ako smo platili statuse sta on ima sa time? Nista. A nesto se on protivi.

~Nachi ako i jesmo platili a nismo, ako se ne buni Kemo nema se ni on sta buniti

~Banovanje ? Banuje nas svaki put kad je njemu ku**u cejf, neki dan banovao me najmanje 150 puta, ali Wertu mi je skinuo ban.

~Znaci ban ce mi i ovaj put biti skinut naravno ali neshvatam njegovu igru ;)

Eto GL^^HF

xXxJAd0o
ja mislim da je abasi kroz 1001 temu objasnio zasto vas banuje? zar ne ?
Zajko ultra kill.... 
Ae da edit da ne bude ja spamam nes tam-vam....

Kemu boli qrac za gamers i zato mu nista ne smeta. Zajko vas banuje jer je decku krivo sto su se ostali zalagali da dobiju bar status moda a vi dosli jucer i odmah admini i globali, to je neposteno prema userima koji ostavljaju tu pola dana. Ne znam za gaZZela ali za tebe se zna da si dao pare i koliko si para dao ali opet to nije ni bitno.
Ti da si imalo zreo i da imalo razmisljas, podigao bi temu sa svog accounta i rekao odprilike nesto: ekipa sry platio sam admina bio sam tada nezreo, ostavljam se pozicije i cao. Bolan ti dozvoljavas da ljudi upropaste portal radi tebe i tebi slicnih? Pa vidjet ces dok se okupi negdje 10-15 spamera i pocne teme otvarati, necete ti i jos 1000 takvih obrisati to sve. Zato se bolje nekada povuci i uraditi pravu stvar nego nastaviti sa glupostima.

Post dobio aplauz od Philosopher

cannabis4posho je napisao/la:
Zajko ultra kill.... 

Kemu boli qrac za gamers i zato mu nista ne smeta. Zajko vas banuje jer je decku krivo sto su se ostali zalagali da dobiju bar status moda a vi dosli jucer i odmah admini i globali, to je neposteno prema userima koji ostavljaju tu pola dana. Ne znam za gaZZela ali za tebe se zna da si dao pare i koliko si para dao ali opet to nije ni bitno.
Ti da si imalo zreo i da imalo razmisljas, podigao bi temu sa svog accounta i rekao odprilike nesto: ekipa sry platio sam admina bio sam tada nezreo, ostavljam se pozicije i cao. Bolan ti dozvoljavas da ljudi upropaste portal radi tebe i tebi slicnih? Pa vidjet ces dok se okupi negdje 10-15 spamera i pocne teme otvarati, necete ti i jos 1000 takvih obrisati to sve. Zato se bolje nekada povuci i uraditi pravu stvar nego nastaviti sa glupostima.
God like 

Da napišem nešto pametno

Vi NISTE, još jednom ponavljam NISTE zaslužili već dobijene statuse. Neki admini govore, aktivni su, sve ha-hu. Al' vjerujte, svako ko bi imao moda, gmoda, admina bio bi hiperaktivan !

Storm says : " ni mi ne shvatamo kako ste vas dva dobili statuse, ne moras ni ti banove od strane abasija shvatati ".

Nije džon obraz !

Sutra, neće niko htjeti sa tobom kafe popit' 

z
Nije plaćen?

A po čemu ste vas dvojica onda zasluzili te statuse?
Zar nema barem 50 clanova koji se vise trude na ovom siteu i zasluzuju bolji status?
Brate da me izvines libo nas gljiva sto te tko banovao. Svaki dan se banuje masa ljudi pa nitko ne pita nista.

Nista licno;)

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Ako niste kupili admine, po cemu ste ih zasluzili? Nema ni godina otkako ste na siteu i odmah ste admini (i g. mod-ovi). 

"ako se ne buni Kemo nema se ni on sta buniti"

A sto ce se Kemo buniti kad je dobio pare? 

Nemam nista protiv tebe, nit' protiv gazzela, al' ovaj postupak kojim ste dobili te funkcije je bas debilski i da imate iole malo te "ljudskosti" priznat' ce te da ste kupili i odreknut' se pozicija.

Od mene dosta. Grazie.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Ako 90 % clanova nece da imate funkcije jer vodite lose site mora vas eleminisati  A to banovanje to je zbog onih aplauza i ostalih stimanja bodova 
~ Svi znamo da si kupio admina , ali eto to ti je na neki nacin i bilo oprošteno , ali ti taj svoj "polozaj" previše zloupotrebljavaš jer vidjeli smo juce 9 - 10 puta si namještao bodove , a o aplauzima da ne govorim. Ja da sam admin banovao bi te svaki put kad bi te wertu unban , ali eto .

abasi , cannabis jedini kojima je stalo do ove naše "zajednice"
ako je status placen koliko placas svaki unban ?

zajko killed xxxadooxxxx with ban / 1492 dmg / ultra HS

Post dobio aplauz od vLexinho

Zajko ultra kill.... 

ZAJKO RAMPAGE

nas zasto te banovo zato sto ti daje do znanja da je tvoj status jadnog admina jednag i mom i cannabisovom i svakom normalnom clanu

znaci tolko si jadan
kupili ste statuse, ne lažite nas, a ni sebe 

@cannabis4posho pa kako će se povuć ode mu 150 eura bokte mazo 
A ko ji si ga ti ili se stvarno potpisujes onako kako i izgledas.:(
Vertazzar je napisao/la:
kupili ste statuse, ne lažite nas, a ni sebe 

@cannabis4posho pa kako će se povuć ode mu 150 eura bokte mazo 
Jarane nisu pare sve u zivotu, znam zasto ti ovo govorim. Kada izgubis obraz i postovanje popusio si foru za citav zivot pa da imas hangare para.
Vertazzar je napisao/la:
kupili ste statuse, ne lažite nas, a ni sebe :r

@cannabis4posho pa kako će se povuć ode mu 150 eura bokte mazo :D
bolje da je upisao kakav kurs da nauci napisati prostoprosirenu recenice :)

@dado je**s ti ovo sve hocemo mi dote jednu baciti? eo ubijam se od dosade, ae i ti papa :)
Jarane nisu pare sve u zivotu, znam zasto ti ovo govorim. Kada izgubis obraz i postovanje popusio si foru za citav zivot pa da imas hangare para.
znam ja to, al štaš vidiš i sam da ima ljudi koji se rode bez obraza i poštovanja  - ili ga izgube u ranom djetinjstvu 
Vertazzar je napisao/la:
znam ja to, al štaš vidiš i sam da ima ljudi koji se rode bez obraza i poštovanja  - ili ga izgube u ranom djetinjstvu 
Inace ko ima para taj je il debil il neobrazovan

sreca pa znam drukcije ljude
Vertazzar je napisao/la:
Nije jarane tako kao sto svi misle, ja u neku ruku i shvatam ovu dvojicu. Djeca su, tek ulaze u pubertet i hoce da budu glavni u raji, nisu mogli da se dokazu u necemu sto vole da rade pa su morali parama to zavrsavat. Kako se kaze "cilj ne opravdava sredstva". Ipak, po mom' nekom skromnom misljenju trebali bi se ostaviti pozicija dok neko fkt ne unisti portal radi tih gluposti.
Memson je napisao/la:
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem .
ali tu je MasterCard

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.