Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hrasnica Youth?

1.692 pregleda · 113 odgovora · otvorena 20.07.2009. u 15:48

Zanima me, koje su ekipe ispalile, da li je došlo dovoljno ekipa da se započne turnir, neki rezultati možda...
Kakva je atmosfera itd
Nek pišu samo učesnici turnira, koji se možda uloginuju na g.ba
nyonyo je napisao/la:
Ajde nije bitno ko je koga dobio, ubio itd.
Ko te je pobjedio reci gg, nemojte se čupati na stvari "nismo uigrani" "prvi put, mix" itd, otišli smo i mi u Bužim, igrali ladno protiv jedne od jačih ekipa na ovom prostoru, popušili nešto malo razlike, pa nismo govorili mi mix, mi ovo (a jesmo bili), nego gg, vićemo se slijedeći put.
Može li ko reći kako je marva igrao, imal njega igdje tu ?:D
MARVA AKA SKELETON !

BIO JE AL NEZNAM NA KOJI NICK JE IGRAO !
SAN11 je napisao/la:
MARVA AKA SKELETON !

BIO JE AL NEZNAM NA KOJI NICK JE IGRAO !
Nick mu je bio Ninja . Solidno odigrao .

@ Womanizer , ako nas vi niste mogli dobiti tako , tesko da bi vam eshel puno pomogao , jer je razlika bila prevelika .
taNkinAAAA je napisao/la:
ocam moram odgovoriti
prvo vi klan mi mix
drugo mi 1 min nismo odigrali a ni mistake kao ekipa a vi drama uigrani znaci spavali zajedno jedino vas teo vadio liku svaka cast po meni najbolji igrac tura zato prestani se qrcit i mi ce mo zajedno spavati igrati usteliti se ko ekipa pa kad os u pare cw byEEEEEEEEE
sreco, bdamage je osnovan 2-3 dana prije turnira, a + sto nismo sekunde uigrani bili jer daeen nema net trenutno ovaj mjesec zbog privatnih razloga, tako da te lovacke price nikako ne mogu biti aktivne na ovoj temi, i nemojte se izvlaciti na tea, jeste da je ubijao drama, ali 1 covjek ne cini team, znate da je bilo rundi kada su marva, daeen, browne uzimali runde.Zapamti brate, 1 igrac ne cini tim, 5 ih cini ;)
eh evo i mene , da kazem dvije tri , Organizacija nije bila tako losa kao sto sam ocekivao , da su nam stavilI HLTV vani i TV bilo bi nam bolje i ne bi se smarali i gledali kroz vrata ko vodi . Svaka cast indesu , lik je stvarno prejako odigrao kao i ostalima , dosli smo do finala a mislio sam da cemo ispasti protiv aQ. Drama smo se zezali sve , jos jednom djemo thx za slushe <3 ljubim brata :$
iznogud je napisao/la:
et vidis mozemo se i dogovoriti da igramo lana samo javite nekad ;);) bas me interesuje kaki ste lana see yaaa !! :-*
ma moze uvijek smo za lan-a....
Nama bi odgovaralo u Neonu... :D ae dog. ce mo se...

@ Moj favorit bio Mistake... GZ ? ma nidje veze, bez uvrede... ali pfff

@ Turnir... Bilo je sve u redu samo nas je malo zajebalo ono sto nije bio izbacen TV vani da gleamo(hltv)... ugl dobro je sto su istjerivali jer fkt smeta u toku igre...
Ostalo je bilo sve super....druzenje, zajebancija...itd..

gg mistake.

16 - 14 2x :((
Naravno, jadni ste sa tim prepiranjima, ko je najjaci, ko je najjslabiji. Vi uopce nemate pojma zasto smo mi zijanili, zato molim vas da suvisne komentare zadrzite za sebe, mi smo bar dosli , i odgirali, nije meni do neke popisane nagrade, i nekog popisanog TURNIRA , u kojem ne da je organizacija bila 0, nego znaci neke fukare uzmu koji su odigrali 1 jbni mec u citavom turniru, halo ? Nije problem, svaka momcima cast, al sto ih je onaj jadni sef zakino, to nije niko. Covjek je sebi u djep uzeo oko 250 KM, karajte me u supak ako nije. Sve u svemu, upoznao sam dosta momaka, finih vako, al vala i meni svako psuje ._. Mi smo mogli uzeti turnir, a ako se neko potrudi da me citira da mi napise pa sto niste, da vam napisem sto : Nikad nismo zaedno igral. Znaci prvi mec, i to odmah na turnir ? Pa na sta vam licimo, i to jos polufinale , 1 mapa, wtf ?! I to nuke, a trebalo se inferno igrati, al to je najmanji problem, NEO TI SI KRIV ZA SVE ! :D Da tebe nismo slusali uzeli bih s nulom :( <3 Brata debelog, i onog malo mrsavijeg, al voli i on poje'st ne mogu se pozalit :D Inace, kuci sam se vratio oko 20 : 00 h, s obzirom da sam u 15 do 8 izasao iz kuce jutros :D Dodjem ovdje na stanicu da sacekam tranvaj, kad eto ovih mojim buljakanaca ha hu deru se zhikeeee :D I tako doletimo do dole, naletimo na par ekipica jos u putu, zapocnemo turnir, malo se zaebavali, pokrala se oprema djeci, igra, ha hu , i et :P Neda mi se vise pisati, fakat me boli sve :D Eto momci, cuvajte mi se ,vidjet cemo se nekad. Stey ql <3 Ekipicu ispred neta :D
TeroweNth je napisao/la:
Nick mu je bio Ninja . Solidno odigrao .

@ Womanizer , ako nas vi niste mogli dobiti tako , tesko da bi vam eshel puno pomogao , jer je razlika bila prevelika . ;)
eshel brat je tek jucer danas dosao u Sarajevo i brate vjeruj da je eshela , vi bi uzeli mozda 2 runde il 3 sve ukupno ..

by: RICHAAMAN
Ko je otvaro sve teme vezane za turnir ? gaZZel ? gaZZel organizator ?? ne kontam :S
gazda je dao igraonu organizator unknown :S sramota stvarno ahhahahhaha ali mali browne najjaci lik nesto Bogara nervira se
psuje plako sam mu ahhhahhhhah

gate wanna be fudbaler heheh salim se samo steta sto ne slikah
slika mjeseca hahaha

al stvarno sramota prijavilo se
http://gamers.ba/forum/3/71389/hrasnica-youth-tournament/
a kolko vas je doslo :@
WonderBoy je napisao/la:
Ko je otvaro sve teme vezane za turnir ? gaZZel ? gaZZel organizator ?? ne kontam :S
gazda je dao igraonu organizator unknown :S sramota stvarno ahhahahhaha ali mali browne najjaci lik nesto Bogara nervira se
psuje plako sam mu ahhhahhhhah

gate wanna be fudbaler heheh salim se samo steta sto ne slikah
slika mjeseca hahaha

al stvarno sramota prijavilo se
http://gamers.ba/forum/3/71389/hrasnica-youth-tournament/
a kolko vas je doslo :@
i ti bi se bolan nerviro da gubis finale :D:D
Uvjek uzme ekipa za koju se niko ne nada

Evo citam komentare mislim da nije niko reko da ce uzet moja ekipa GG svim ekipama pogotovo bdamage bilo je uzbudljivo u finalu train smo brzo zavrsili i neznam koji je bio tacno rezultat , a tek dd2 dosli bdamage imaju x i vode nas 7 : 1 mi preokrenemo 8 : 7 i produzeci uzmemo u terorima 3 runde na produzetke i u ct 1 i tako dodjemo da titule xd .

~ GG SVIM EKIPAMA
Oridzinal je napisao/la:
eshel brat je tek jucer danas dosao u Sarajevo i brate vjeruj da je eshela , vi bi uzeli mozda 2 runde il 3 sve ukupno ..

by: RICHAAMAN
brate eshel je iskusan ,al nama su igrali ne iskusni i eshel je tu negdje sa mnom i onako sam ih sam ja bio nogom : by womanizer :)
@ axeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pr000000000000
Sve u svemu dobro je bilo.
Upoznao drama raje , malo se moram pozalit na organizaciju .. ali ipak je ovo prvi youth ako se ne varam u hrasnici ?
Mogli ste malo bolje to iskombinovati , sa mapama , i sa timovima .

~ GG svim ekipama , ovi GZ il šta ja znam u finalu odigrali 1 cw i došli u finale ... ae što preskacu cw - ove , al još im u finalu igra EDO'za a siguran sam da lik ima preko 16 . Ali eto sve u svemu dobro je .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.