Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Hrasnica turnir.

694 pregleda · 24 odgovora · otvorena 20.07.2009. u 20:57

Oko turnira malo ...

~ Znaci dosli ovi moji , ja kasnio zbog treninga i to ...

Odigrali prvi mech v littleove ekipe :

DD2 Mapa ' 16 : 8 tako nesto , ispravi me little ako sam pogrijesio , druga mapa Nuke isto tako je nesh bilo , al' dobili smo ih i tu mapu.

Odmah nakon tog meca imali novi mec sa GZ [chuky i onii] , momci nisu losi , a mi bili smoreni , jednu mapu sat i pol igrali tobe jarabi , al' hajd nvm , izgubili 16 : 14 na kraju.

O organizaciji necu da pricam jer nije meni da to ja pricam sad kakva je bila organizacija i to , nek drugi pricaju ja necu nista , mene to ne zanima , mi smo igrali ispali i cao , mnoge se ekipe prijavile a neke nisu dosle

~ Prvo sto su ukrali mish iz igraone , nek' se pravi lud ii na kraju nije vratio.

Dobili fino SS sponzora i odmah svi nesto pricaju , dao nam lik za tur ne da nam "RUGI" kradu nego da mii igramo i da fino vratimo , al ...

~ Drugo , napali neki likovi mog jarana i uzeli mu podlogu. Tako da sad one nema podloge a taj sad d**a na nju , ako je ne vrate bice problema to se odmah zna.

Tako su i meni htijeli uzet' al' tamo odnio u nakav kafic da i nebi ja ostao bez neceg ...

Poslije tura mu dao , znaci samo su nas gledali kad cemo zavrsit da moze nama da uzimaju "JECI" opremu , to dolazili stariji od nas 4 , 5 godina i govori ti daj opremu i tako to.
Likovi znaci nisu bili iz Hrasnice , nego su dosli tamo engdje nezz nii ja , al' ne zna se ko je ukrao tu opremu , tako da necu nikog da optuzujem bez razloga.

Znaci nije trebalo to da se desii , tako da sad covjek koji nam je dao misheve , slusalice da uradeno vratimo , na srecu misheve nisu ukrali , samo podlogu jednu i troje slusalica

Tako da mene ne zanima , ja cu liku uredno vratit opremu ii ostali koji nisu pokradeni i to , al' sramota !

san1 , hocu demo ' e sa mecheva nasihh
<3 hyperssoN , jbg brate to ti je kad si 'DJECAK' sto ti kazes (:

Bice srece drugi put :D
Hahahaha ,

Nemam komentara stvarno. To vam je kad dolazite u Hrasnicu, među ove retarde i lopove. Mene je iskreno stid što živim ovdje , al' eto. Nije krivo mjesto vjeruj mi , krivi su ovi što žive ovdje. Al' jebiga šta je tu je , zato je bolje imat' nož kad ti priđe takav wanna be mangup. Znaš ono " When you got nothing, you got nothing to lose " ;)

je napisao/la:
Istina , krali opremu , vidjeli STEEELSERIES oprema ajmo na DJECU DA KRADEMOO !

Al' vidjet cemo jos za ovo , ne od mene ne od ss.bh teama , doce lik od kojeg je ta oprema pa ce bit belaja i toga , mene ne zanima , sve ce doc' na svoje.

Post dobio aplauz od xXxAdOo

AZA i axE nemaju nista sa tim samo sto je taj glupan malo malouman pa da kaze da smo mi (:
Jao ne mogu vjerovati... Kakva je to ba bagra da mogu tako otimati opremu od djece? Neka je na sramotu organizatorima turnira za sve ovo što se desilo. Ovo vam je zato pouka da nikada više ne odete na ovaj turnir u Hrasnicu.

Našle se mudonje djecui krast opremu... Treba ih kastrirat odmah.
Mnogi su među mecevima ulazili sve je to bila "RULJA" mi kada smo mec zavrsili otvorili vrata ja nisam ni mis uzeo onaj govori dizi se ae brze

uNbeatablee-u su ukrali podlogu , kada se sazna ko bice svasta samo da se zna ;) ,

btw mire niste trebali nostiti sluslke itd :S, vidis kakvi su to seljaci..
Naravno bilo je reketarenja u hrasnici to je kod nas normala postalo !

AZA i axE dva najjveca debila i lopova na turniru,trebate se skupiti i kicmu im slomiti !

I nama je u internet centru nestao mis,predpostavlja se da ga je neko od vas ukrao !

Nemam sta reci nego sramota,ako su ti ljudi toliko zeljni SS opreme , ajmo se svi skupit pa im kupit,jadnici :$
Treba ove sto kradu odma sakatit' :S
xpallyy je napisao/la:
Mnogi su među mecevima ulazili sve je to bila "RULJA" mi kada smo mec zavrsili otvorili vrata ja nisam ni mis uzeo onaj govori dizi se ae brze

uNbeatablee-u su ukrali podlogu , kada se sazna ko bice svasta samo da se zna ,

btw mire niste trebali nostiti sluslke itd :S, vidis kakvi su to seljaci..
Ma nama lik gore donio slusalice , jer je htio da se fino opremimo

Nasli svi djeci krast' , ja imam svoju opremu koju mi je dao lik i vratit' cu mu fino , mene za to ne zanima , nek' vrate fino da im djabe ne belaji za vrat idu ...

~ Veceras cu javit liku da procita ovu temi i nek' vidi kakve ima raje danas u ovom bijednom gradu
prvo axe i aza nisu uzeli podlogu bio je jedan treci i on je odnio neznam lika da znam rekao bi
drugo svaka cast bdamage nisu oni neki skilleri al su likovi drama igraju timski i iskreno zao mi je sto nisu osvojili tur jer imaju vise prava nego gz koji je ukupno odigrao 2 cwa
E moj aza jado , skupi pare i kupi , fuj
Nisam ja znao da su mu ukrali , pa vratili bi mu tamo bogami , tek sad saznao .

Zaboravio sam na "slucaj may - underwine " , doso lik krenuo na may-a , misli niko se nece zaletiti , rofl
reLoaded je napisao/la:
Jao ne mogu vjerovati... Kakva je to ba bagra da mogu tako otimati opremu od djece? Neka je na sramotu organizatorima turnira za sve ovo što se desilo. Ovo vam je zato pouka da nikada više ne odete na ovaj turnir u Hrasnicu.

Našle se mudonje djecui krast opremu... Treba ih kastrirat odmah.
samo da kazem te mudonje nisu iz Hrasnice dovukli su se iz grada , da bi uzimali opremu djeci:( jadno ....
nemogu da belivam ako je istina ocm da neko moze takav da bude :@:o
Son1K je napisao/la:
Naravno bilo je reketarenja u hrasnici to je kod nas normala postalo !

AZA i axE dva najjveca debila i lopova na turniru,trebate se skupiti i kicmu im slomiti !

I nama je u internet centru nestao mis,predpostavlja se da ga je neko od vas ukrao !

Prvo mozda nisi vidio da sam donio svoju opremu
- da mi ne treba nicija oprema ?
- tako da ne bi krao ?
- ,a sta je bilo jos to se ne spominje
taNkinAAAA je napisao/la:
prvo axe i aza nisu uzeli podlogu bio je jedan treci i on je odnio neznam lika da znam rekao bi
drugo svaka cast bdamage nisu oni neki skilleri al su likovi drama igraju timski i iskreno zao mi je sto nisu osvojili tur jer imaju vise prava nego gz koji je ukupno odigrao 2 cwa
Ne znam brate , ako je tako SRY aza i axe

~ Tako su mi neke osobe rekle , al' nek taj lik vrati podlogu momku koji sada nema nikako , DACU TI GLUPE PARE I KUPI ISTU
GJ i svaka cast tim ekipama koje su se najavile i dosle i posteno odigrale, to je buducnost naseg gaminga aBd.

A ta mala papanska nafurana djecurlija sto je krala i tako se ponasala bice i proce koda nije ni postojala.

Treba sto vise takvih turnira za mlade, da budemo spremni kad i kod nas jednog dana aBd dodju veliki turniri i organizacije.

Be real and dont act like a bitch ;-)

Edit:
Jah zaboravih rec sa sposobnijom organizacijom, a jbg turniri su neophodni...
Boze sacuvaj , stvarno aXE i AZA iznenadili ste me zamislite da vi stedite za opremu i jos vam dode neki balavac i uzme .

To je isto koda imate 100 maraka i neko ukrade sramota !
rYoxD je napisao/la:
Boze sacuvaj , stvarno aXE i AZA iznenadili ste me zamislite da vi stedite za opremu i jos vam dode neki balavac i uzme .

To je isto koda imate 100 maraka i neko ukrade sramota !
Kada ste pretresli i azu i axeta jeste li sta nasli ? niste.

Tako da...
codex je napisao/la:
GJ i svaka cast tim ekipama koje su se najavile i dosle i posteno odigrale, to je buducnost naseg gaminga aBd.

A ta mala papanska nafurana djecurlija sto je krala i tako se ponasala bice i proce koda nije ni postojala.

Treba sto vise takvih turnira za mlade, da budemo spremni kad i kod nas jednog dana aBd dodju veliki turniri i organizacije.

Be real and dont act like a bitch ;-)

Edit:
Jah zaboravih rec sa sposobnijom organizacijom, a jbg turniri su neophodni...
Kako brate da bude vishe turnira za mladje ?
Da dodju likovi i da nam stalno uzimaju opremu ?
Da nosamo pistolje,nozeve ? Da dovodimo likove sa sobom da nam neko nebi uzeo opremu ocm..sranje pravo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.