Oko turnira malo ...
~ Znaci dosli ovi moji , ja kasnio zbog treninga i to ...
Odigrali prvi mech v littleove ekipe :
DD2 Mapa ' 16 : 8 tako nesto , ispravi me little ako sam pogrijesio , druga mapa Nuke isto tako je nesh bilo , al' dobili smo ih i tu mapu.
Odmah nakon tog meca imali novi mec sa GZ [chuky i onii] , momci nisu losi , a mi bili smoreni , jednu mapu sat i pol igrali tobe jarabi
, al' hajd nvm , izgubili 16 : 14 na kraju.
O organizaciji necu da pricam jer nije meni da to ja pricam sad kakva je bila organizacija i to , nek drugi pricaju ja necu nista , mene to ne zanima , mi smo igrali ispali i cao , mnoge se ekipe prijavile a neke nisu dosle
~ Prvo sto su ukrali mish iz igraone , nek' se pravi lud ii na kraju nije vratio.
Dobili fino SS sponzora i odmah svi nesto pricaju , dao nam lik za tur ne da nam "
RUGI" kradu nego da mii igramo i da fino vratimo , al ...
~ Drugo , napali neki likovi mog jarana i uzeli mu podlogu. Tako da sad one nema podloge a taj sad d**a na nju , ako je ne vrate bice problema to se odmah zna.
Tako su i meni htijeli uzet' al' tamo odnio u nakav kafic da i nebi ja ostao bez neceg ...
Poslije tura mu dao , znaci samo su nas gledali kad cemo zavrsit da moze nama da uzimaju "
JECI" opremu , to dolazili stariji od nas 4 , 5 godina i govori ti daj opremu i tako to.
Likovi znaci nisu bili iz Hrasnice , nego su dosli tamo engdje nezz nii ja , al' ne zna se ko je ukrao tu opremu , tako da necu nikog da optuzujem bez razloga.
Znaci nije trebalo to da se desii , tako da sad covjek koji nam je dao misheve , slusalice da uradeno vratimo , na srecu misheve nisu ukrali , samo podlogu jednu i troje slusalica
Tako da mene ne zanima , ja cu liku uredno vratit opremu ii ostali koji nisu pokradeni i to , al' sramota !
san1 , hocu demo ' e sa mecheva nasihh
~ Znaci dosli ovi moji , ja kasnio zbog treninga i to ...
Odigrali prvi mech v littleove ekipe :
DD2 Mapa ' 16 : 8 tako nesto , ispravi me little ako sam pogrijesio , druga mapa Nuke isto tako je nesh bilo , al' dobili smo ih i tu mapu.
Odmah nakon tog meca imali novi mec sa GZ [chuky i onii] , momci nisu losi , a mi bili smoreni , jednu mapu sat i pol igrali tobe jarabi
, al' hajd nvm , izgubili 16 : 14 na kraju.O organizaciji necu da pricam jer nije meni da to ja pricam sad kakva je bila organizacija i to , nek drugi pricaju ja necu nista , mene to ne zanima , mi smo igrali ispali i cao , mnoge se ekipe prijavile a neke nisu dosle

~ Prvo sto su ukrali mish iz igraone , nek' se pravi lud ii na kraju nije vratio.
Dobili fino SS sponzora i odmah svi nesto pricaju , dao nam lik za tur ne da nam "
RUGI" kradu nego da mii igramo i da fino vratimo , al ...~ Drugo , napali neki likovi mog jarana i uzeli mu podlogu. Tako da sad one nema podloge a taj sad d**a na nju , ako je ne vrate bice problema to se odmah zna.
Tako su i meni htijeli uzet' al' tamo odnio u nakav kafic da i nebi ja ostao bez neceg ...
Poslije tura mu dao , znaci samo su nas gledali kad cemo zavrsit da moze nama da uzimaju "
JECI" opremu , to dolazili stariji od nas 4 , 5 godina i govori ti daj opremu i tako to.Likovi znaci nisu bili iz Hrasnice , nego su dosli tamo engdje nezz nii ja , al' ne zna se ko je ukrao tu opremu , tako da necu nikog da optuzujem bez razloga.
Znaci nije trebalo to da se desii , tako da sad covjek koji nam je dao misheve , slusalice da uradeno vratimo , na srecu misheve nisu ukrali , samo podlogu jednu i troje slusalica

Tako da mene ne zanima , ja cu liku uredno vratit opremu ii ostali koji nisu pokradeni i to , al' sramota !
san1 , hocu demo ' e sa mecheva nasihh

, vidis kakvi su to seljaci..
,
jadno ....

.