Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hrasnica Youth?

1.692 pregleda · 113 odgovora · otvorena 20.07.2009. u 15:48

Zanima me, koje su ekipe ispalile, da li je došlo dovoljno ekipa da se započne turnir, neki rezultati možda...
Kakva je atmosfera itd
Nek pišu samo učesnici turnira, koji se možda uloginuju na g.ba
PiraTinstw je napisao/la:
hahahaha sto se svadjaju oko axeta ahahaahahahahahah
axe pr0 XD
DraKez0r je napisao/la:
E bgmi nisi gledao momak je ubio,dobro dosta s ledja ali opet su njegove "kretnje" doprinijele da vas on pobije sa ledja ... po meni najbolje odigrao gg
Ma brate ocami nikad nismo zajedno igrali i jos se nafurali, ali ubili smo one nogama, samo da je bilo nuke ili dd2, aza ne zna inf
meni je ovo sve zajebancija .. xpallyftw nemoj pricat za nas ( steelseries ) nisi ni gledao cw ..
EDOO je napisao/la:
sto cu te negdje prebit ocami ti znas sta je 0 balavac mali8-)
stas ti bolan bit 90 godiste ?
miquell je napisao/la:
stas ti bolan bit 90 godiste ?
sta stacu nemoj da se petljas ti da ti nebi j**o mrtwe ?
EDOO je napisao/la:
sta stacu nemoj da se petljas ti da ti nebi j**o mrtwe ?
axe je 94 godiste a ti 90 i da ga bijes vidi se bolan da si ckapi nas danas tjeras fol iz neta psujes likovima familiju ha hu a kad su bili "veliki" nisi im nista htjeo ko god je htjeo uc usao je samo mozda sto je bok1 i sef istjerao

btw : kad je bio za starije turnir bio je 8323432 puta bolji mislim i treba da bude bolji al ne mozes reci da je turnir(organizacija) bio za 10 kad nije ....
xpallyy je napisao/la:
Izgubili od steelseries ... momci su ulow govorim na mirnesovu ekipu, djaba im one podloge , sluske , misevi i sve to. hariS iz littlove ekipe ubio ih nogoma suto sve
Alo skilleru ?

Vidjeli smo vas idole maleni !?

Djabe vama majice , mi smo odigrali v littleove ekipe , ubili ih 2 mape , dosli lowskillz0r odigrali sa njima 16 : 14 , jos jos gubili 15 : 10 , tako da smo mi bar od vas bili bolji , vi ste odmah ispali.

Sto se turnira tice :

~ Dosli , sjeli da igramo.

Najf bio , sve rega , prva mapa Dd2 ubili ih , nuke su bolji malo bili a i tu smo win , al' na drugom mecu nismo imali taktika tako da smo samo rashali i to ..

Vodili nas likovi 5 :1 , pa mi njih 9 : 6 , tako half zavrsi , onda poceli gubit polako , bilo oko 14 : 9 , poceli ih stizad . bilo negdje oko 15 : 13 i na kraju ostanem sam v trojice , ubijem 2 i needy me ubije ^.^

GG momcima za mec i gj sto su osvojili ovaj tur

Ako bude htlv demo vidjet cete ...

Turnir dobar sve , al prvo kolo 2 mape , a drugo kolo 1 mapa , oni iz Gorazda 2 nisu igrali mec , samo proslii jer nisu imali protivnika , koje nafakee.U finalu izgubio b.damage 16 : 15

Vodio b.damage 15 : 9 i likovi ih stignu i pobjede fuj

<3 san1 , spica gore bilo ^.^

Ko je ukrao mis iz igraone ?! , nama je jako bilo , nemosh' uc da gledas mec , samo nekii mogli al' poluFinale i finale su mogli gledat' svi , bilo je galame , tako da je sematolo igracima , onaj Edo "getshot" oce da proda onom podlogu za 30 ^^
miquell je napisao/la:
axe je 94 godiste a ti 90 i da ga bijes vidi se bolan da si ckapi nas danas tjeras fol iz neta psujes likovima familiju ha hu a kad su bili "veliki" nisi im nista htjeo ko god je htjeo uc usao je samo mozda sto je bok1 i sef istjerao

btw : kad je bio za starije turnir bio je 8323432 puta bolji mislim i treba da bude bolji al ne mozes reci da je turnir(organizacija) bio za 10 kad nije ....
pod 1 glup si za medalje pod 2 turnir je smijesan bio jer su ga pogrsni likovi org ja sam tu bio slucajno nisam u org bio ni 1 % pod 3 ja sam mehmedu bzw rekao jer mi je drag pod 4 gdje si bio kad su stari bili prosli put ako sam bio ckapi pod 5 psovao sam s razlogm jer ste glupi ko ku**c covjek vam kaze izadjite vio necete zato je gazdu nestao mis MX518 pod 6 nemoj da citiras jer nisi jos pametan dovljno hvala !
miquell je napisao/la:

a ko je organizowao ? da mi kazes ?

da nismo ja i edoo '
SAN11 je napisao/la:
a ko je organizowao ? da mi kazes ?

da nismo ja i edoo '
sta me briga ko je organizovo ja mu nisam nista rekao za organizaciju i ko je organizovao

btw : vama hvala sto ste ga organizovali jel treba ovo barem svake godine ako nista

i eto kakva vam je organizacija vama 2 kad se 80 % clanova zali ne zalite se vi iz hrasnice koji ste domacini

miquell je napisao/la:
sta me briga ko je organizovo ja mu nisam nista rekao za organizaciju i ko je organizovao

btw : vama hvala sto ste ga organizovali jel treba ovo barem svake godine ako nista

i eto kakva vam je organizacija vama 2 kad se 80 % clanova zali ne zalite se vi iz hrasnice koji ste domacini

alaha te jevo malog od metar prvi sam reko da ku**u nevalaj jel kontas neke stvari bog te j**o ?
Da ja prozborim koju..

~ Organizacija kako tako, ipak nije ovo neki veliki turnir da to mora biti nesto veliko i za diviti se, ali bilo je toliko ispada i toliko sranja.Znaci dolazimo mi, izvukose nas zadnjeg, zatim dosao laguna aldaa faruk chame dam1r i ostala ekipica i bilo je drama sto se tice druzenja.Ali tolika obecavanja oko gledanja cw-ova ispred igraone, izmisljena kradja misa, i ostale ne tako male sitnice.

~ Sto me najvise boli jeste to da su organizatori supci mrtvi, zato sto je moja ekipa bdamage igrala 3 meca zaredom bez 1 minutre odmora, prvo sa antique, mistake a zatim sa onim momcima iz gorazda.Hajde 2 meca smo nekako i izdrzali ali treci je bio katastrofalan, jer smo bili zedni, umorni, nismo mogli razmisljati, cak sam i kroz slusalice osjecao kako mi znoj kaplje na podlogu, zatim ona raja iza nas je mnogo pricala, nismo mogli razmisljati u najvaznijim trenutcima, sam rezultat kaze, sa 15 : 9 na produzetke nas uzmu 18:15 ;)

Upoznao sam dosta dobre raje.

Gl do sledeceg puta.

Nemojte mi zamjeriti na greskama, ne gledam sta pisem :)

@ edit, i to sto terowenth kaze likovi ti lowskillz prvo prosli prvi cw fol nisu imali para za knock-out, zatim direkt usli u finale fol opet nisu imala para ili nesto slicno, jadno !

maY
miquell je napisao/la:

Okich , ja neznam kad je zadnji put u neonu bio turnir ?

U Hrasnici je bio u zadnje 6 mjeseci 3 tura zato samo stfu .....

Niko se nikad nije pozali ni na jedan samo ova pacurlija sto znaju da bale idoli , nije nesh bio turnir s tim da nije bilo organizatora ja i edo samo hltv kontrolisali i bili na server !!

Organizuj ti neshta mollim te pa pricaj onda ! :S
SAN11 je napisao/la:
Okich , ja neznam kad je zadnji put u neonu bio turnir ?

U Hrasnici je bio u zadnje 6 mjeseci 3 tura zato samo stfu .....

Niko se nikad nije pozali ni na jedan samo ova pacurlija sto znaju da bale idoli , nije nesh bio turnir s tim da nije bilo organizatora ja i edo samo hltv kontrolisali i bili na server !!

Organizuj ti neshta mollim te pa pricaj onda ! :S
Kakve veze ja/mi imamo sa neonom

necu ja organizovat al organizovat ce drugi sad aBd za oko 15 dana ide u stasnetu turnir za 94 i mladji
miire je napisao/la:
Alo skilleru ?

Vidjeli smo vas idole maleni !?

Djabe vama majice , mi smo odigrali v littleove ekipe , ubili ih 2 mape , dosli lowskillz0r odigrali sa njima 16 : 14 , jos jos gubili 15 : 10 , tako da smo mi bar od vas bili bolji , vi ste odmah ispali.

Sto se turnira tice :

~ Dosli , sjeli da igramo.

Najf bio , sve rega , prva mapa Dd2 ubili ih , nuke su bolji malo bili a i tu smo win , al' na drugom mecu nismo imali taktika tako da smo samo rashali i to ..

Vodili nas likovi 5 :1 , pa mi njih 9 : 6 , tako half zavrsi , onda poceli gubit polako , bilo oko 14 : 9 , poceli ih stizad . bilo negdje oko 15 : 13 i na kraju ostanem sam v trojice , ubijem 2 i needy me ubije ^.^

GG momcima za mec i gj sto su osvojili ovaj tur

Ako bude htlv demo vidjet cete ...

Turnir dobar sve , al prvo kolo 2 mape , a drugo kolo 1 mapa , oni iz Gorazda 2 nisu igrali mec , samo proslii jer nisu imali protivnika , koje nafakee.U finalu izgubio b.damage 16 : 15

Vodio b.damage 15 : 9 i likovi ih stignu i pobjede fuj :D

<3 san1 , spica gore bilo ^.^

Ko je ukrao mis iz igraone ?! :D , nama je jako bilo , nemosh' uc da gledas mec , samo nekii mogli al' poluFinale i finale su mogli gledat' svi , bilo je galame , tako da je sematolo igracima , onaj Edo "getshot" oce da proda onom podlogu za 30 ^^
WAHAHAHA <3 I JA TEBBE , NAJJACI LIK SA TURA (:

<3 TATU TVOG WAHAHAHAH
Ovako , znaci organizacija velika 0 !
Imam puno zamjerki , prvo likovi dosli cini mi se da su "lowskillz" neznam tacno prvo kolo nemaju protivnika , haj dobro , i prodju oni dalje , slijedece kolo opet tako nemaju protivnika , zatim odigraju protiv Steelseries-a uzmu ih , to su bili cetvrtfinale , i opet nemaju protivnika i direkt u finale

Zatim prvi cw igra bdamage vs "Hrasnica " , dodje "drakez0r" i umjesto nekog malca sjedne i igra :S Ja koliko znam drakezor je '92 Nije jedini sjedao , bio je jos 1 lik , ali ne znam ko je tacno ...

Jos jedan dokaz da turnir nije dobro organizovan , znaci bdamage igra 3 cwa zaredom bez odmora , cetvrtfinale , polufinale , i finale . Nisu minute odmorili .

Jos ne mogu da vjerujem da je lowskillz uzeo turnir , znaci bdamage vodi 15 : 9 , i ovi nekako stignu

Realno bdamage je bio najjaci , Teo = iNdes , dosao iz Mostara , najbolji je bio igrac na turniru .

I ovo sto se tice misa sto je ukraden , ja sam 99% siguran da je gazda uzeo mis , te oduzeo 80 KM od uplate .

Cestitam lowskillz-u na osvojenom turniru , ali nije zasluzeno

<3 bdamage
TeroweNth je napisao/la:
Ovako , znaci organizacija velika 0 !
Imam puno zamjerki , prvo likovi dosli cini mi se da su "lowskillz" neznam tacno prvo kolo nemaju protivnika , haj dobro , i prodju oni dalje , slijedece kolo opet tako nemaju protivnika , zatim odigraju protiv Steelseries-a uzmu ih , to su bili cetvrtfinale , i opet nemaju protivnika i direkt u finale

Zatim prvi cw igra bdamage vs "Hrasnica " , dodje "drakez0r" i umjesto nekog malca sjedne i igra :S Ja koliko znam drakezor je '92 Nije jedini sjedao , bio je jos 1 lik , ali ne znam ko je tacno ...

Jos jedan dokaz da turnir nije dobro organizovan , znaci bdamage igra 3 cwa zaredom bez odmora , cetvrtfinale , polufinale , i finale . Nisu minute odmorili .

Jos ne mogu da vjerujem da je lowskillz uzeo turnir , znaci bdamage vodi 15 : 9 , i ovi nekako stignu

Realno bdamage je bio najjaci , Teo = iNdes , dosao iz Mostara , najbolji je bio igrac na turniru .

I ovo sto se tice misa sto je ukraden , ja sam 99% siguran da je gazda uzeo mis , te oduzeo 80 KM od uplate .

Cestitam lowskillz-u na osvojenom turniru , ali nije zasluzeno

<3 bdamage
drakezor uopste nije igrao igrao san1 on je samo a da ti nepricam za druge ekipe koje si bile i 91 ekipa ali bmk necu da se mjesam kiss all8-)
EDOO je napisao/la:
drakezor uopste nije igrao igrao san1 on je samo a da ti nepricam za druge ekipe koje si bile i 91 ekipa ali bmk necu da se mjesam kiss all9-)
Nikakvo pregledavanje nije bilo, znaci bukvalno mogli su doci oldiesi i rec e pasa mi imamo 15 godina i nikom nista, onda promjenite ovo YOUTH u all generations tour ;)
EDOO je napisao/la:
drakezor uopste nije igrao igrao san1 on je samo a da ti nepricam za druge ekipe koje si bile i 91 ekipa ali bmk necu da se mjesam kiss all8-)
DRAKEZOR JE IGRAO NISAM CORAV !
VISE VJERUJEM SVOJIM OCIMA , NEGO TEBI
@ OVAJ NEKI POTTI MAY

Znaci tebe nemozes komentarisati nemozes se opisat gloop si , ovo nije FUDBALSKI turnir da se odmaras izmedju meceva da pijes da jedes , nekontam zasto je to problem bio ugl gloop si momak !

ORGANIZACIJA JEST SLABA , AL NIJE TOLIKO DA JE 0 !

@ ERROR

DRAKE UZEO 2 FRAGA ? TO PROBLEM

DRAKE - ROBBAN ?

Nemoj mi tih supljaka pls !

iNdes - POHWALA !

<3 EDOO GLAWNI SI BIO , GZ UZELI NAFAKASKI AL TAKO JE !

MISH NIJE UZEO GAZDA GLOOPI STE MISH JE NEKO UKRAO ! :S

DO SAD NIJE BILO NIKAD PROBLEMA SA TURNIRIMA I SAD DODJU DJECA I SVE NEKI KOMENTARI 0 BODOVA .... SMIJESNO !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.