Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Tuzla Public server

430 pregleda · 16 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 23:31

Naime rijech je o novom serveru , da je nesto bahato nebih uzimao ovakvu temu u ruke

Radi se o tome da je ovo jedan server koji zelimo da dignemo na n0ge , naime tek je u fazi razvoja , posto vecina vas i nezna da server poostoji , zato i posjecenost na njemu i nije toliko velika i ako je hostan od strane nejvecih hosting giganata

Da neduljim dalje , htio bih da widim kakvi su komentari , sta fali na serveru , sta treba , sta nedostaje itd .. koje vam se stvari svidjaju koje ne itd , opet smaram :x

Naime , biti ce i konkurs za admine , ali nakon par dana , posto je server jos uvijek u fazi razvoja , mada ovo nece biti jedan od onih servera koji ce se ugasiti za par dana

Ozbiljnost je na nivou , ime servera ? Hm , jer nam je glavni sponz0r jedan decko iz Tuzle , tako da i ovaj server nosi taj naziv + takodjer da se i cs u Tuzli malo digne na razinu

Em ...

Em.... Hwala

Ip imate tu , wellc0me + s ljubavlju ,)

Widjamo se
trenutno sam u tuzli bokiev rodak amir drzi server a amiru moja daidzinica predaje matematiku dala mu je dvicu haha
nisam ni znao da imamo server
navratim malo ali nedo vam bog da me banujete, high skill:P
Hvala puno, da imamo skoro je podignut, imamo par nekih admina ako neko bude banovan greskom ili slicno mozete se meni obratiti.
pozdravljam sve ;)
Bratam' liryova tetka luda Fera nemoj se zajebavat
jel steam ili non-steam -.-
samo sto se ni jedan zove tuzla xD
imam i ja svoja 3 servera
Do jaja serv imam admina
t1.administracija.ba

tj. hosting solucija, nadam se da je dobar ping.
gl u daljem radu ;)
jarane ovo u ILLMIHAL treba odma zapisati.. nemogu da vjerujem da ima neki server iz tuzle i da ima jos raje iz tuzle koji igraju cs pored mene i jos par mojih ludjaka

GL sa serverom, ako kakva pomoc treba.. Bilo sta javite se mozemo i na kafu otic.. ;)

b0k1 da nisi i ti dje u tz se zavuko ? :) 9-)
Auu eo josh Tuzlaka shto igraju cs :D

Ae navratit chu danas pa da pucamo malo :P:P
korel je napisao/la:
jarane ovo u ILLMIHAL treba odma zapisati.. nemogu da vjerujem da ima neki server iz tuzle i da ima jos raje iz tuzle koji igraju cs pored mene i jos par mojih ludjaka

GL sa serverom, ako kakva pomoc treba.. Bilo sta javite se mozemo i na kafu otic..

b0k1 da nisi i ti dje u tz se zavuko ? 8-)
Ima i te kako

Steta sto nije steam server...
ScandaL je napisao/la:
Ima i te kako :P

Steta sto nije steam server...
Bash steta.. Ali da je steam ne bi bilo 5 tuzlaka sa steamom + sto mi klocevi nemamo odakle kupiti steam u tz :S
Pa zato i jesmo non-steam uzeli da bude vise ljudi ali dobro je bude ljudi posjecen je server ipak, samo jos malo da sredimo administraciju. :)
Fera je napisao/la:
Pa zato i jesmo non-steam uzeli da bude vise ljudi ali dobro je bude ljudi posjecen je server ipak, samo jos malo da sredimo administraciju. :)
1. pravilo sto se tice administracije, ne daji djeci admina iz vise razloga.. koliko god ono bilo upoznato kanterom je zaostalo za ostalim svijetom u psihickom smislu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.