Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Tuzla Public server Protocol (47 + 48) by KGB

205 pregleda · 2 odgovora · otvorena 26.10.2009. u 13:31

Pozdrav gameri, čuli ste već sigurno da je KGB Hosting prebacio svoje servere sa 47 na 48 Protocol...

Counter Strike 1.6 Tuzla Public server je prebacen na novu ip i obaviještavamo vas da mogu svi igrači preko STEAM-a ili novog patcha igrati na ovoj adresi!

Nova ip tuzle na protocol ( 47 + 48 ) je: 217.26.75.218:27103

Site: www.TuzlaGaming.com

Oficijalni Forum: www.tuzlagaming.com/forum

mail/msn - : [email uklonjen]

Iako znate da je Tuzla Public bio pun na solucijinom serveru mi smo prešli na KGB radi steama i puno boljeg pinga i sada dolaze i bolji igrači kod nas da igraju..

Za koji dan Tuzla DeathRun by KGB ( 47 + 48 )

Sa steamom cete od sada moci normalno da igrate na nasem Tuzla Public Serveru.

Za one koji igraju preko nonsteama predlazemo da instaliraju patch v42 Patch koji ce vas CS1.6 prebaciti na protokol 48, takodjer sa ovim patchem cete izbaciti bagovanje u igri..

Trenutno možete uci preko starog Patcha v21 , v23 itd itd, ali predlažem vam da instalirate v42 patch jer ce uskoro svi preći na taj patch.

Navedeni Patch mozete skinuti na sljedecem linku: cs-skini.me/v42

Patch instalirati C:\ProgramFile\Valve

Ako nekome posle instalacije ovog patch-a ne radi CS lijepo onda treba da skine full cs na adresi:

cs-skini.me/csfull

Igraci sa ovim patchom imaju jedinstveni STEAM ID koji je vezan za vaš PC tako da nema šanse da se skine ban tako što restartujete vaš modem , promijenite ip , oborite windows sistem , reinstalirate Cs.

Skinite svi ovaj novi patch tako da svi polako predžemo na protocol 48.

Pozdravljam vas..
Gl vam i ta ostala shit . Ne radi mi shift u kombinaciji sa nekim tipkama , npr sa m ili sa tockom .
K'o pomogne hvala mu
Fino sve sredjeno, fino uradjeno, sretno u daljnem radu i samo naprijed.!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.