Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Kafa - Tuzla

729 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.03.2010. u 21:23

Dobro veche!
Kao prvo, ovo nije kontacno nego samo prijedlog.
Gamers.ba Kafa da se odrzi u Tuzli, da provedemo jedan lijep dan tacnije petak (19-og) da se druzimo itd.
Mjesto lokala je ~ kafe bar "Autor" oni koji su iz Tuzle znaju vjerovatno, a oni koji neznaju Autor se nalazi u ulici Klosterskoj preko puta KSC-a.
Vrijeme bi trebalo biti oko 12-13 sati ali nista nije sigurno.
Vase misljenje o ovome ?

EDIT ;
~Datum ce biti pomjeren, ako utvrdimo ovaj prijedlog.
Nije lose samo sumnjam da ima dosta raje xD
Pametno da se organizuju g.ba kafe a da nisu u Sarajevu... Probat cemo mi oraganizovati kafu o5 SBK kanton ali ono baš g.ba kafa ( kad dobiem na kaladinoci )
jesam ja mlad ? :$
Neodgovara mi vrijeme
Bolje da je vikend, sumnjam da ce neko moci bas tad...
waaahahah, do jaja, samo bolje da ste stawili neki drugi vikend, pa da bash mozeh i druga raja dochi, koaj npr nije odavde. Neka vam dodje dosta da slika huu
prijedlog na mjestu, samo daj pomjeri taj datum, kasnije jos.
ja bi vjerovatno dosao s drugom, iz lukavca
FosiL_ je napisao/la:
Pametno da se organizuju g.ba kafe a da nisu u Sarajevu... Probat cemo mi oraganizovati kafu o5 SBK kanton ali ono baš g.ba kafa ( kad dobiem na kaladinoci )
U Travniku ?
Zanimljivo , dobro bi bilo istu gamersku kafu napraviti u Gračanici nedaleko od tuzle , da guzica vidi svijeta , =) , da se malo vide i ovi stari gameri koji su se izgubili negdje u provinciji =)

A tuzla mi je blizu pola sata voznje , nekih 40 kilometara od Gracanice ...

Fino bi bilo da se razmotri i ovaj prijedlog , ako oce neko nek mi se javi na pm , pa cu ja organizovati kafu =) :P
hajmo kahvu u donjim raincima ?

pa j**g, nemoze na sve strane, daj boze da se nagura u tuzli da se kafa odrzi a kamoli da se ganjamo po dobrnji i raincima.
Ako vam je blizu doletite vas par ovamo i cao djaci
autor kod katolicckog ?
Good Idea

Bilo bi lijepo da se i u Tz organizuje neko druzenje kao i u ostalim gradovima. Samo bih volio da termin promijeni.
Doćhu ja ako prebcite u Nedelju 9-)
Taman da pitam ovom prilikom imal ko ovdje da studira u tuzli tj da sam zivi, treba mi smjestaj :D
Joj jeste debilan kafić izabrali da je makar Art ili Art2 ili Desperator, al' vi baš to kod katoličke AHAHHAHAH

Ja neću doć jer vi pričate o Cs i to da će te pričat o kakvim pi****a, doći ću i ne treba mi niko plaćat kafu.

SaltCity, ako misliš da će te ko zajebavat ako dođeš ili dirat zovni mene idemo ja i ti, jel' oki ?
Znači dolazim ako će se šta normalno pričat ne skillu wowu i tim sranjima j**o vas cs , g.ba i wow.

Fala živjeli..
Moze li sljedeca subota da bude kafa , doci cu i ja ?
Ajdine sine sta buncas predoziro se proteinima <3
Ja i adios tu.A ako dodu ajdin i neven ja necu.
Dobro bi bilo da kafa bude odrzana u nekom drugom kaficu , moj favorit je roma.

cu there
liryo je napisao/la:
Moze li sljedeca subota da bude kafa , doci cu i ja ?
Ajdine sine sta buncas predoziro se proteinima <3
Ja i adios tu.A ako dodu ajdin i neven ja necu.
Dobro bi bilo da kafa bude odrzana u nekom drugom kaficu , moj favorit je roma.

cu there
Kolko ja znam u Romu nedaju da ulaze ispod 18

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.