Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba kafa @ Tuzla

340 pregleda · 16 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 18:50

Prva tema o ovom dogadjaju.

Pricao sam sa korelom kako cemo i sta .
Moja ideja je bila da idemo u kafic pored nekadasnjeg Bosburgera, oni iznesu stolove napolju itd, a on je predlozio da idemo u kafic imenom 'Rijad' pored 'Milenijuma'.
Znaci kratko i jasno ;

~ Datum : 10.04.2010 - Subota [Znam, znam...u BL je u petak, a u Tuzli je u subotu, tko hoce da dodje, nek dodje. Tko nece ili nemoze stici na obje kafe, bit ce sljedeci put nekad ]

~Vrijeme : 12:00 ili 13:00

~Lokacija : Kafe bar 'Rijad' (pored milenijuma,na pocetku trznog centra 'Pasaz')

Oni koji su potvrdili dolazak :
Korel
Benq
warlook
Insa
LenoX
SaltCityBoy
nenad_neso
Stahor

Tko jos dolazi, nek obavjesti.

Ostale informacije/pitanja obratite se na PM.
Da potvrdite svoj dolazak obratite se meni na pm!

Hvala na razumjevanju <3
Takodze dolazim :D:D
- Ja sam porijeklom iz Gornjeg Vakufa.
- Imam rodjaka tamo u Tuzli,i namjeravao sam mu doći ove sedmice.
- Nije baš sigurno , jer imam malih obaveza.
- Ako bude dovoljan broj raje doći ću 100 % ,ako ne 40 % .
Jebiga tad imam takmicenje tako da nemogu
dolazim

dovodim jos 2-3

jbt rijad, ajmo negdje drugo
cuj u RIjad pa sta ces tu kafic 2X2 , hajmo u Peticu >D
btw iy Kalesije sam :) kad bih dosao kod od sstarijih likova mozda bih i doso ne mogu se druyit sa 97 godistima xD
ako bude pored bosburgera dolazim tu mi otac radi XD:D
mayer je napisao/la:
cuj u RIjad pa sta ces tu kafic 2X2 , hajmo u Peticu >D
btw iy Kalesije sam :) kad bih dosao kod od sstarijih likova mozda bih i doso ne mogu se druyit sa 97 godistima xD
mislis sjediti unutra ? Subota ne vjerujem da ce biti ikakvih padavina. Rijad ima istu bastu kao i svi ostali.
cRANk je napisao/la:
Jebiga tad imam takmicenje tako da nemogu
A jbg...

I ja imam takmicenje iz matematike 10 aprila u O.S Solina

Iz cega ti imas i gdje
ja sam mawi i nemogu doc smrccccc >.>
E svašta, ima gammera iz Tuzle i netje da dodju, a likovi iz Sarajeva, BL potvrdjuju dolazak. Kako bi ja volio da se u Gornjem Vakufu može oraganizovati gammers.ba kafa, jbg ima nas 5 gamera koji se konstatno družimo tako da ne bi imalo smisla ?! Drugi problem neamo igraone da odigramo lana...

Kakogod, ako imate vremena ( a imate ) otidjite netje vas ništa koštati, to je maximalno 2 h druženja i zabave
FosiL_ je napisao/la:
E svašta, ima gammera iz Tuzle i netje da dodju, a likovi iz Sarajeva, BL potvrdjuju dolazak. Kako bi ja volio da se u Gornjem Vakufu može oraganizovati gammers.ba kafa, jbg ima nas 5 gamera koji se konstatno družimo tako da ne bi imalo smisla ?! Drugi problem neamo igraone da odigramo lana...

Kakogod, ako imate vremena ( a imate ) otidjite netje vas ništa koštati, to je maximalno 2 h druženja i zabave
Pa eto, bila je u Bugojnu pa ih je bruka obecalo doci, smijesno.
aj vi nama javite oce li bit tog turnira?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.