Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Admins(bad and good sites)

451 pregled · 40 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 18:01

Ajd da vas pitam 1 pitanje:.

Sta mislite dali je gamers.ba zasluzio da bude najbolji gamerski forum na balkanu.Moj odgovor je NE zbog strogog admin teama.Et naprimjer ja sam napravio vijest Tekken 6 na PSP,i sve sam fino bez greske napisao i nisu mi primili vijest.A jedan je momak slicno napisao kao ja samo sto je tema Tekken 6 na xbox360..
Et samo sto sam ja napisao da ce na PSP ce biti neke dodatne dadoteke biti moguce kao novi itemi,stage itd..
Pa mi recite dali mislite da je admin team previse strog.
A ja sam siguran da je neki drugi tip iz admin teama tu vijest postavio odma bi je prihvatili.
Et iskreno recite,pa meni je bolji milion puta forum.hr,a znatel zasto,ako imate pitanje nemorate gledati na greske nemorate se bojati da admin team izbrise jer ako je neko pitanje nece sigurno,ako temu napisete u pogresnom podforumu oni ce je samo prebaciti u pravi podforum,a ne kao ovdje na gamers.ba gdje admini odma banuju.ja sam clucajno napravio temu u pogresnom podforumu i igraci su mi rekli u postovima:pogresni podforum i odma sam dobio ban....:S

Ajde admini nemojte odma temu u kantu bacati,da bas vidimo kako igraci misle o vama...
Što si došo ovdje ako ti se nesvidjaju poslovi Administrator/Moderatora ... Nesvidja ti se forum , nemoj ni kucat na browser www.gamers.ba (zaboravi ga)

;)
Stroga Administracija ?? Idol si mi -.-' .. Ovo je pre(pre)blago kako se odnose prema nama .. Treba i najmanju gresku kaznjavati,zato ovdje jednom pogrijesis podforum pa nako 7-10 dana ( zavisi kolika banana ) neces vise grijesit ,dok na tom tvom spomenutom forumu jednom je admin prebaci,pa drugi put,pa treci i tako u nedogled
Ajd ti ako ti se nesvidja Uzivaj
De sada svi napadajte momka da bi dobili aplauz od je****g admina... Koji ste vi pacenici majko moja mila!
Po cemu ti je ovo najbolji forum?Mogao bi sada nabrajati razloge zbog kojih se meni ne svidja ali ne zeli jer za to treba vremena.
Ja sam jedino na ovom forumu i registrovan ali drugi forumi su daleko opsirniji i niko u svojim postovima ne pokusava biti smjesan vec od pomoci.Valjda cete to jednom utuviti sebi u glavu.
Samo kazem na koga da se ugledate
BloodSeeker je napisao/la:
De sada svi napadajte momka da bi dobili aplauz od je****g admina... Koji ste vi pacenici majko moja mila!
U pravu si.

- BTW: Meni nije losa administracija, mozda jest malo prestroga, cast izuzecima.

Poz
Vidi ovo.
Po meni gba administracija pre opuštena i trebala bi biti strožija.
Onom kome se nesviđa neka ide tamo gdje mu se sviđa administracija gdje mu se sviđa forum i gdje može raditi šta hoće.Ovdje ne može.
hullz0r je napisao/la:
Ja mislim realno gamers.ba je extra sajt po meni koliko god sam online mozila firefox tu mi je prvi gamers.ba kazes stroga administracija nije ni s od stroga spam se nekaznjava itd prem ona je takva nema se ni vremena itd ako ti se nesvidza kucaj ovo www.gamers.ba/logout.php i idi na ostale forume koje ti se svidzaju i gdje je administracija po tvojoj zelji ako ti nisu prihvatili vijest nemoras odma otvarati temu radi neke gluposti ;)
Toliko od mene z
E pa ti si pretjerao, da administracija nije ni "s" od stroga, onda ovaj sajt nebi ni postojao.

A da sad objašnjavam zašto, e neda mi se.
Mrle_Zrinjski je napisao/la:
U pravu si.

- BTW: Meni nije losa administracija, mozda jest malo prestroga, cast izuzecima.

Poz
Po meni nisu strogi ni sekunde previse prastanja i takvih glyposti moj post nije bio namjenjen administraciji nego ovim pacenicima sto bodoce hoce. Cim su vidili da je admin dao momku aplauz za komentar odma sledeci 10 pise na isti fazon da kojim slucajem i oni dobiju tih bodova od aplauza (koliko se vec dobije)...
Pr0_GaMeR je napisao/la:
ae ev vidi kako sam napisao vijest:

Namco Bandai je danas za IGN potvrdio da će igra Tekken 6 biti dostupna i za PSP konzolu.PSP verzija igre imat će dodatne nivoe,sadržaje i iteme.Pored multiplayer modusa igra će imati i Ghost infrastrukturalni modus,koji će omogućiti igraćima da snime profile svojih karaktera i uporede ih sa ostalim igračima.

Psp verzija igre će se pojaviti u 27 Oktobru 2009 godine,zajedno sa PSP3 i Xbox 360.
"Namco Bandai je danas, za IGN, potvrdio da će igra Tekken 6 biti dostupna, izmedju ostalog, i za PSP konzolu. PSP verzija igre imat će dodatne nivoe, sadržaje i iteme. Pored multiplayer modusa, igra će imati i Ghost infrastrukturalni modus,koji će omogućiti igraćima da snime profile svojih karaktera i uporede ih sa ostalim igračima.

PSP verzija igre će se pojaviti 27. Oktobra 2009. godine, zajedno sa PSP3 i Xbox 360 verzijama."

Na prvi pogled prepravljeno. Nisam ni zagledo da li si rijeci ispravno napisao, vec sam samo dodao "," i "." gdje ti nisi, a gdje mora biti. A i datum sam prerpravio da lici na nesto.
Uostalom, ovo i nije nak vijest. Iako je glavna tema Tekken 6 za PSP, trebao si jos dodatno napisati i uopsteno o Tekken 6., tako da vijest bude duza od 4 prostoprosirene recenica,d a stvarno bude vijest. Da si ovako vijest napisao, sigurno bi bila prihvacena.

Sto se tice strogosti administracije. Administracija nije ni blizu stroga koliko vi to zasluzujete. Admionistracija je za ovakve clanove i za ovakva forum previse blaga. Kada bi se i mi iz administracije drzali svih pravila da vas kaznjavamo, vise od 70% bi vas bilo banovano zauvijek. A neke bi trebalo banovati i iz RL da se osiguramo da se nece ponovo pojaviti.
J**O SVE... G.BA IS THE BEST !!!
Procitajte :

http://www.gamers.ba/forum/9/61702/tuga-i-istina-g-ba-/

http://www.gamers.ba/forum/10/59813/gamers-ba/

http://www.gamers.ba/forum/1/59278/g-ba-istina-nemojte-me-ban/
cannabis4posho je napisao/la:
Kome se god ne svidja ne mora ulaziti
mozda bi to od sad trebao biti slogan ovog sajta.

Oprosti ali nisi u pravu. Od kad si dopbio mjesto vise na ovom sajtu mjenjas se. moje misljenje. spam botovi nek me ne citiraju. To je moje misljenje mozes ga protumacit kako god zelis.

slazem se s momkom, previse ste strogi, zbog gluposti banujete ljude... uglavnom to je samo moje misljenje ;)
RizlaaaaA je napisao/la:
mozda bi to od sad trebao biti slogan ovog sajta.

Oprosti ali nisi u pravu. Od kad si dopbio mjesto vise na ovom sajtu mjenjas se. moje misljenje. spam botovi nek me ne citiraju. To je moje misljenje mozes ga protumacit kako god zelis.

Da me znas ne bi tako pricao tako ne zelim i necu da se raspravljam, svi koji me znaju - znaju da sam uvijek bio onakav kakav sam i dan danas.
- "Admins(bad and good sites)"

- sites - sajtovi, mjesto/odrediste na kojem se treba ispuniti/ostvariti odredjeni cilj ..

- ono sto si ti htio da napises je "sides" lose i dobre strane ..

- "Admins (bad and good sides)"

- moj savjet - uci skolu ili lrn inglish.. pa onda raspravljaj sta je dobar forum i kakva je administracija ..

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Struja je napisao/la:
- "Admins(bad and good sites)"

- sites - sajtovi, mjesto/odrediste na kojem se treba ispuniti/ostvariti odredjeni cilj ..

- ono sto si ti htio da napises je "sides" lose i dobre strane ..

- "Admins (bad and good sides)"

- moj savjet - uci skolu ili lrn inglish.. pa onda raspravljaj sta je dobar forum i kakva je administracija ..
owned

Za ovog momka / djecaka sto je otvorio temu, gamers.ba je zajednica, tj. ako se tebi ne svidja, ne moze se mjenjat. Uvijek je tako bilo, prilagodi se zajednici i cao

Tako je i u real lifu, a bogami i u " virtualnom zivotu "
Gargamell je napisao/la:
Ako ti se ne svidja gamers.ba idi na svoje siteove koji ti se svidjaju ? G.ba Administracija je onakva kakva treba biti.
Cisti dokaz kako uvlacenje u cmar administraciji rezultira aplauzima.

Post dobio šamar od cannabis4posho

Meni ja g.ba sasvim OK....

I svi vi govorite da nevalja, pa sto onda posjecujete svaki dan ?
sve u svemu je ok samo imam primjedbu na to sto se postova tice. Nesmijes reci ono sto mislis tj. sloboda govora je jaaako ogranicena nemislim na psovke i vrijedjanja nego npr neka tema o CS-u pita te "sta mislite o CS-u bla bla" i ti napises "igra mi je pravo bezveze" i odma shamar....:S mislim wotafak!?

bilo bi fino kad bi malo sjeli da razmisle zasto je to tako i zasto sve ono sto se "njima" nesvidja zasluzuje shamar. =/

eto toliko...

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.