Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tekken movies

145 pregleda · 3 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 02:00

Pozz svima,

Interesuje me da li neko od silnih anime fanova zna gdje bi se mogli naci Tekken movies ?

Pregledao sam malo pricu Tekkena po wikipediji i primjetio sam da postoje Tekken movies, vidio sam par trailera na youtube-u, i je**a, kao jedna od po meni najboljih makljaži svih vremena me je poprilicno privukla.

Ako ko ima da postavi na bihnet freezonu, ili daa kakav link, bio bih zahvalan, posto nemam bobi za dat :/

hvala unaprijed :)
Pa idi googlaj vidi terrent neki i skini. hUhA

Post dobio šamar od KillaOR

google is your friend. tekken nema movies, osim onih iz igre (i filma koji bi, kao, trebao nekad izaci). takodjer, tekken prica, tj ona iz igrice, je nidze veze ... jer svaki borac ima svoju neku pricu i malo koja ima veze s drugom.

i umjesto da fino potrazish na google, ti se ovdje prepiresh s drugim clanovima portala ... kewl
TRL je napisao/la:
google is your friend. tekken nema movies, osim onih iz igre (i filma koji bi, kao, trebao nekad izaci). takodjer, tekken prica, tj ona iz igrice, je nidze veze ... jer svaki borac ima svoju neku pricu i malo koja ima veze s drugom.

i umjesto da fino potrazish na google, ti se ovdje prepiresh s drugim clanovima portala ... kewl
kakvi su onda isječci na yt-u ? i to izgleda malo starije, jer ne bi onako izgledalo da je tek u izradi :/

koliko sam vidio postoje drugi movies, ali hajd, ionako od vs niko ne zna nisht o tome :)

i ne bih se prepirao na temi da nemam razloga za to :r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.