Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

qWCG BiH

3.283 pregleda · 104 odgovora · otvorena 29.03.2011. u 19:07

Koje bi igru pored CS-a voljeli vidjeti na qWCG BiH?

Tekken 6
Crossfire
Special Force
World of Warcraft®
League of Legends
StarCraft® II
Warcraft® III
FIFA 11

Kada napisete igru, napisite 2-3 recenice zbog cega bas taj izbor.
CS1.6
Standardna igra gdje ce se prijaviti prejakih ekipa sa balkana,gdje ce se ljudi posteno zabaviti,igrati osvojiti pare otici,jer za druge igre nema ekipa kamo'l da su culi za njih

LOL
Puno ljudi u BiH poceli igrati ovu igru.

WOW

Igram je i ja,takodje bih volio vidjeti na qwcgu

=DDDDDDDDDDDDDDDDD
Call of Duty 2 il' Call of Duty 4 (po mogućnosti oboje)

To su igre u kojima se baš može takmičiti, a i dosta ljudi ih igra (ne koliko CS, ali ipak dosta).

Ove što si ti naveo sve bez veze.
Uglavnom WoW i Wc3

Zbog cega te igre : zbog toga stu su najigranije diljem svijeta pa tako i kod nas

WoW : Igram je i znam da je mnogo raje ovde igra ali nez u cemu bi se ovdje mogli takmiciti  valjda u raidanju ili areni hahhaahahaaha

Wc3 : E ovo je drugo ako mislis na Dotu bilo bi dobro jer imamo bas dobrih igraca i mogli bi nesto napraviti po mom misljenju 8-)
League of Legends

Post dobio šamar od mirofa

Call Of Duty 2 ili 4 ..
Zato što su igrive (skoro kao cs), ima puno teamplaya ugl. sve se zna (:
TitaniuM je napisao/la:
Call of Duty 2 il' Call of Duty 4 (po mogućnosti oboje)

To su igre u kojima se baš može takmičiti, a i dosta ljudi ih igra (ne koliko CS, ali ipak dosta).

Ove što si ti naveo sve bez veze.
To se obrati WCG-u, ne meni.
Counter Strike 1.6 najigrainija u bejha, najvise ekipa bi bilo, igra gdje je teamplay izrazen..... samo ja neznam dal bih posjeduje WCG licencu ili tek planirate da kupite?

a pored cs, LOL nemam pojma, inace ne volim takve igrice ali koliko vidim dosta se pocinje po igraonicama igrat imam i drugara koji to igraju... pa bi mogao fino takmicenja odrzati
Realno LoL pored csa najigranija igrica :)

il dota da osvojim to :)8-)
Aaaaaaaa sry materem nisam vidio da treba i opisati zasto kako dze i sl... evo da se opravdam 

League of Legends

Zasto?

Pa mislim da bi bilo dobro jer je ovo bas nekako postala po meni popularna igra dosta je ljudi igra na g.ba pa cak i neki od administracije na g.ba  po meni bi zato bilo dobro, jest da je nekako komplikovano napraviti takmicenje u tome jer moras ono sa costum game a to je puno ubagovano, al svejedno meni bi bilo spica da se odrzi 
Warcraft® III

Igra puno raje, moglo bi se realizovat
LoL
Jer ima veoma puno osoba koje igraju ovu igru u BiH

War3
Po meni dosadna igra, al ima jakih igraca u ovoj igri na nasim prostorima i koji su 100% zainteresovani da ucestvuju

i Takodjer CS ♥

btw. sta ce ti cs na listi kad ce se i ovak i onak igrat... :S
Fifa 11 jer je prejaka i jer je igram, ali sumnjam da u nas ima originala . .

A drugi izbor bi bio LOL . . solidna igrica . .
Call Of Duty 4 i 2...dosta nase raje igra ( dosadilo vise online igrat zbog haxera )
Dajte nam WOW,cuj lika u cemu bi se trebali takmiciti u WOW-u,pa u areni u cemu bi ti,dajte nam wow:D:D
World of Warcraft®

Nema gamera koja ovu igru barem nije jedan put pokušao igrati. Igrica koja je za jako malo vremena bila skoro igranija od CS-a, ako ne i igranija. Mislim da je dovoljno što se tiče ove igre.

League of Legends

I sami smo svjedoci koliku je ova igra za jako malo vremena privukla pažnju mnogih gamer-a. Posle CS-a i WoW-a najigranija igra na ovom portalu, portalu/zajednici koji važi za najveću Gamersku zajednicu na Balkanu. Dalje je suvišno govoriti.

Warcraft III

O ovoj igri je suvišno govoriti. Ili je već rečeno, ili se zna.

Counter Strike 1.6

Za neke koji ne znaju, Counter Strike, klasičnu pucačinu 2008. godine igralo 80.000 ljudi.

League of Legends !

- Pored Counter-Strike 1.6, ova je igrica druga po igranju. Igrica realno pwna ostale igre.

;)
World of Warcraft svegat' ;);)

Dosta ljudi igra a i n1 je 
Get real mojne mi tih smecarskih besplatih igrica kao sto neki navode

WoW . Wc3 .

Btw. WoW pw pw pw
Arena WoW 2v2, ili WoW 3v3

Ljudi sa Retiala da kopiraju svoje charactere mozete se sredi sa blizzardom nije nikakav problem.

Counter-Strike 1.6 STEAM !!! - Mora da bude

WC3 - Mora da bude

CoD ( MOZDA ) to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.