Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

DreamHack Balkan 2011

1.958 pregleda · 48 odgovora · otvorena 23.09.2011. u 12:38

Dreamhack, najveći svjetski digitalni festival, ove godine će biti organizovan po prvi put i na Balkanu. Naime, kako je objavljeno na oficijelnoj stranici kvalifikacijska takmičenja će se održati u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji i Srbiji.

Kvalifikacije u Bosni i Hercegovini, održat će se 22. i 23. 10. 2011 u Sarajevu, a mjesto održavanja će biti naknadno objavljeno. Igrat će se Counter Strike 1.6, te Starcraft II, a na završnicu u Rumuniju na DreamHack Balkan plasirat će se prvoplasirani i drugoplasirani u Counter Strike-u, te jedan igrač Starcraft-a II. Takmičenje u Rumuniji bit će održano 5. i 6. 11. 2011, a pobjednici idu na završni DreamHack Winter koji će, kao i svake godine, biti održan u Švedskoj od 24. do 27. 11. 2011.

Limit ekipa za Counter Strike bit će 32, dok je za Starcraft II neograničen broj učesnika.

Troškove putovanja, smještaja i ishrane za ekipe i pojedince, koji se plasiraju na završni turnir u Rumuniji, kao i za finale u Švedskoj snose organizatori.

Mjesto održavanja

DreamHack Winter 2011 Official Teaser

Ostale informacije možete dobiti putem maila [email uklonjen] ili putem skype-a – Schulzinho10.

http://gamemag.ba/?p=110
ae fino !

neg zna li iko ocel bit adepto 2 ? ono k'o onaj pravi adepto iz juna ?
KAMAN
Daj bože da se održi u skenderiji turnir ,jer racunari su beton .
Super vijest
Možda si trebao ubaciti neki mali odlomak, jer je ružno kad otvoriš temu gledati link.

Nadam se dobroj organizaciji, boljoj od Adepta
Sjajan projekat zaista Al' sto bas starcraft II

Sve najbolje u nastavku , da se ovo izrealizuje

GL
FANS7E je napisao/la:
ae fino !

neg zna li iko ocel bit adepto 2 ? ono k'o onaj pravi adepto iz juna ?
'oce
Superr je ovoo !

Jedva cekam :D
Odlicno, mi onda idemo dole. Samo me zanima gdje su prijave? Kad mozemo da se prijavimo, i koliko su uplate?
Mrzim ih -.- meni exkurzija u ta doba uvelike, a trebam kvalifikacije da igram xd
Inače extra će biti samo ako se organizujemo kako treba, tj. bolje od Adepta :\
Svaka cast,ne da jedva cekaaaaaaaaaaaam
nadam se samo da cu moci ovo uklopiti sa skolom,sve najbolje u organiziranju i da bude sto manje komplikacija
Kad nema gamera ni iz Doboja ni iz Gračanice -.-' da sastavim za bilo kakav lan a kamoli za ovo :@
GL
goldeN_ je napisao/la:
Kad nema gamera ni iz Doboja ni iz Gračanice -.-' da sastavim za bilo kakav lan a kamoli za ovo :@
GL
ja, ti i jos tri xD
- Svaka čast na ovome . Nadam se da će sve proći u najboljem redu !

Nek i nas već jednom krenulo ...
IDEMO MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , PRICAAAAAAAAAAAAJ =D TO SE CEKALO :))
Super, nemam šta lupati samo reći čestitam
Lijepo da se igra i SC II , mozda ponovo pocnem igrati kako bih se prijavio. Nego, hoce li biti neko ogranicenje po ligama (gold, platinum, ..) ili se mogu svi prijaviti ? (pretpostavljam da se mora posjedovati originalni account na battlenetu)
Odlicno jedva cekam i nadam se da ce biti odlicno 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.