Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan Art www.balkan-art.info

260 pregleda · 11 odgovora · otvorena 07.10.2011. u 22:19

Mjesto gdje je umjetnost magija | www.balkan-art.info  

[center] Pozdrav! Želio bih Vas obavijestiti o otvorenju Balkan Art foruma.
Ovo je započeo ja kada sam pitao mafica .pwn. Da li mi se želim pridružiti i tako smo osnovali forum.
Forum je urađen od strane Nanek-a, tako da bi bilo glupo da postavite pitanja da li je forum sređen, ima li šta što drugi forumi nemaju i sl.
Balkan Art je mjesto gdje je umjetnost magija.
Na Balkan Art možete naučiti dosta toga o Pohotoshopu, Cinemi 4D ali i o drugim multimedijskim programima...
Balkan Art nije samo za to da Vas nauči o radu u multimedijskim programima nego možete i zatražiti rad za Vas, Vaš community ili Vaš forum.
Tu možete zatražiti logoe, signature (sigove), wallpapere i sl.
To je malo opis našeg foruma. Očekujemo Vas u velikom broju.

Otvorenje: 08.10.2011 (subota) - 20:00
Forum:  www.balkan-art.info

Admin Team | www.balkan-art.info[/center]
GL sto se tice sajta !

Jedina primjerdba evo sad pogledah malo , kad se vec bavite designom i svim tim zasto ne napraviti neki drugaciji izgled sajta ?
Na sajtu je jedino header ono sto ste vi ubacili et' za sad je to jedina mana jer samo to mogu i vidjeti :D
Citiram "Forum je urađen od strane Nanek-a, tako da bi bilo glupo da postavite pitanja da li je forum sređen" ...

GL ..
Cisto sumnjam da cete se dokuciti stare slave od balkanart.net. Kao prvo trebate potraziti malo iskusnije osobe (starije) , jer tebi ocigledno ni gramatika nije bas najbolja strana. Iz prilozenog dizajna mogu samo zakljuciti da header nije los, ustvari veoma je dobar, dok ostalog dijela foruma uopce nema.

Uglavnom, neka vam je sa srecom!
Los izgled, ja sam se ponadao da ce stara verzija da se vrati u funkciju, to jest onaj prijasnji balkan art , ali ovo mi nekako low sta ja znam . Uglavnom zelim vam sve najbolje u daljnjem radu ,mozda se i registrujem (95 %)
rason je napisao/la:
Los izgled, ja sam se ponadao da ce stara verzija da se vrati u funkciju, to jest onaj prijasnji balkan art , ali ovo mi nekako low sta ja znam . Uglavnom zelim vam sve najbolje u daljnjem radu ,mozda se i registrujem (95 %)
presli su na novu domenu kako je meni admin reko
pixelhq.org
jos uvijek under construction
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
presli su na novu domenu kako je meni admin reko
pixelhq.org
jos uvijek under construction
OK hvala Bas me ovo zanimalo
Pametna je to ideja samo malo sredite sajt i dovedite raje ...

gl
Hvala svima!
Svi ste dobro dosli :)
Ima dosta korisnih TUT..
Otvaranje danas u 20:00

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.