Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Uplate - DreamHack

2.736 pregleda · 51 odgovor · otvorena 26.09.2011. u 14:27

Dreamhack - balkan - Najava

DreamHack Bosna i Hercegovina, u sklopu DreamHack Balkan-a, održat će se u Sarajevu 22. i 23. 10. 2011 godine.

Maksimalan broj ekipa za Counter Strike je 32, a krajnji rok za prijavu i uplate je 17.10.2011.

Uplate će biti 10 eura po igraču, a svi igrači koji imaju biometrijski pasoš (u slučaju da su dio prvoplasirane ili drugoplasirane ekipe), mogu putovati u Rumuniju na završnicu DreamHack Balkan-a. Pobjednička i drugoplasirana ekipa mogu brojati po 5 igrača.

Uplate će se vršiti preko žiroračuna koji će biti naknadno objavljen.

Konfiguracija računara, kojih će biti 40, će takođe biti naknadno objavljena kao i tačno mjesto učešća.

Limita za igrače Starcrafta nema, a učešće će iznositi 10 eura po igraču.

Za sve dodatne informacije ili pitanja obratiti se na [email uklonjen] ili putem skype-a schulzinho10.
wcg karina malina

ha ja . znalo se
rriad je napisao/la:
wcg karina malina

ha ja . znalo se
a i ovo nije po meni sigurno

Post dobio šamar od nera_f

Uplate nimalo skupe. Mozda se vidimo tamo.
6pack uplaćuje do roka =D Vidimo se.
Ako nadjem kakvu ekipicu i budem imao s kim do tamo , dolazim ^^

Btw. nije mi jasno sto igraci moraju imati steam acc , msm nije frka , al' razlog mi nije jasan nimalo
Dolazim ako nadjem ekipu

Post dobio šamar od nera_f

Može li se ikako ubacit LoL na taj Dreamhack?
ALEJANDROO je napisao/la:
Ako nadjem kakvu ekipicu i budem imao s kim do tamo , dolazim ^^

Btw. nije mi jasno sto igraci moraju imati steam acc , msm nije frka , al' razlog mi nije jasan nimalo
Zato sto se svi jaci turniri igraju preko steama...

@ Kordinjo, prestani smarati, necu dva puta opominjati.

@ eNta : Ovo je po meni bolje od WCG/a iz razloga sto idu dvije ekipe, a danas sam pricao sa Arminom, jednostavno wcg se nije mogao organizovati iako je sve ucinjeno... Treba biti objektivan i priznati da je i ovo odlicno.

Dino i kompanija : SAMO NAPIRJED !
nera_f je napisao/la:

@ eNta : Ovo je po meni bolje od WCG/a iz razloga sto idu dvije ekipe, a danas sam pricao sa Arminom, jednostavno wcg se nije mogao organizovati iako je sve ucinjeno... Treba biti objektivan i priznati da je i ovo odlicno.

kompanija = nera i ostali XD

Post dobio aplauz od nera_f

nera_f je napisao/la:

nista ja nisam rekao za DH, sve je super , 10ka , kapa dole..

al neko se mogao udostojiti i napisati da nece biti wcga, jer su ljudi trenirali za to.

al haj vidimo se na ovom turniru
eu4ia ~~~

http://www.youtube.com/watch?v=35zR_81-0gs

RUMUNKE VISE NISU 50E !!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.