Pitanje
Poništeno pitanje
50 bodova
Hard Disk Problem
168 pregleda · 12 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 20:38
a da ti nije nesta na desktopu aj vidi documents and settings
@edit : sry nisam vidio jbg
xBugx je napisao/la:
a da ti nije nesta na desktopu aj vidi documents and settings
da nisi cacko sta na startapu tj
da ti neko nije zaboravio napraviti participiju d
kad je dizo sistem
prvo to provjeri ...
jer je moguce da je zaboravio da je obriso obadvije i da nije napravio d disk ili da je stavio c disk premal
da ti neko nije zaboravio napraviti participiju d
kad je dizo sistem prvo to provjeri ...
jer je moguce da je zaboravio da je obriso obadvije i da nije napravio d disk ili da je stavio c disk premal
Nisam nista cacko po startup-u, imam D particiju, ja sam diz'o sistem i nije mi ni bila ponudjena opcija za formatiranje neke od particija ali sam "rucno" ocistio C particiju i sad imam ovaj problem...
imao sam slican problem sa hdd i sa usb. Morat ces o5 format, al kada radio samo izaberes FAT32 u onom plavom izborniku
ili probaj iz dosa tako sto kucas ovu komandu: format c: fs/fat32
ili probaj iz dosa tako sto kucas ovu komandu: format c: fs/fat32
formatiraj disk i i reinstal windows lol
nigel92 je napisao/la:
Nisam nista cacko po startup-u, imam D particiju, ja sam diz'o sistem i nije mi ni bila ponudjena opcija za formatiranje neke od particija ali sam "rucno" ocistio C particiju i sad imam ovaj problem...
evo sta ti je problem sacu ti naci

i sta je jos moguce da si zaljepio sistem na sistem //
evo ti tut kako dici sistem
by Me
http://www.gamers.ba/forum/7/40210/win-xp-instruktor-kako-dici/
Najbolje ti je da ga opet formatiras....
Probaj nece ti nista bit....
Probaj nece ti nista bit....
Lol @ all 
Taj visak je rezervisan za system restore odnosno restore points.
Ako ne koristis system restore, iskljucis system protection (u control panelu) i nece vise praviti restore points koji ti zauzimaju prostor.
Ako ipak koristis system restore, mozes uraditi disk cleanup i odabrati da izbrise sve restore points osim posljednjeg,, tj. najnovijeg.
Ne moras ni ponovo formatirati ni stavljati FAT32 jer je to stari file system.

Taj visak je rezervisan za system restore odnosno restore points.
Ako ne koristis system restore, iskljucis system protection (u control panelu) i nece vise praviti restore points koji ti zauzimaju prostor.
Ako ipak koristis system restore, mozes uraditi disk cleanup i odabrati da izbrise sve restore points osim posljednjeg,, tj. najnovijeg.
Ne moras ni ponovo formatirati ni stavljati FAT32 jer je to stari file system.
nigel92 je napisao/la:
Evo sad cu pokusati uraditi sve sto ste rekli pa cu vam javiti rezultate 
Jos uvijek isti problem, obrisao system restore, odradio disk cleanup, odradio defragment i dalje mi pise da nemam memorije, jos neka ideja ???

Jos uvijek isti problem, obrisao system restore, odradio disk cleanup, odradio defragment i dalje mi pise da nemam memorije, jos neka ideja ???
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.