Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA SA i PES 2009 problem

106 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.07.2009. u 12:12

Treba neko da mi uploaduje ovaj fajl: cv0b.img

Nalazi se u [dvd-rom]:\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img

Znaci nalazi se na DISK2 ne na vasem hard disku (ustvari neznam, al hajd)

-

GTA:SA mi pokazuje error (gta_sa.exe has encountered a problem, bla bla) i izbaci me na desktop.
To se desi poslije svih logo-a, a prije pojavljivanja glavnog menua.

GTA mi je mogao, iako mi nije zvijer komp, mogao mi je kad je tek izasao, sad mi taj error izbacuje, nakon 2 razlicita DVD-a.

1GB DDR
Intel Celeron 2,66 GhZ
ATI Radeon 9250

Do drivera nemoze biti, jer su se prestali proizvoditi za moju grafu 2005.
Oko PES-a ti ne mogu pomoci jer ga nemam.

A sto se tice SA, to mi je poznato jer se i meni desilo isto. Kupio igru kad je izasla i mogla sve normalno. Onda formatirao racunar, i ponovo instalirao i ista stvar koju si naveo ti. Uvijek neka greska i ne moze da otvori nikako. I probavao sam sa vise DVD-ova i nijedan nije mogao. Jedino rjesenje je bilo da skinem sa neta igru, ali ono kako bi rekao vec instalirana. Tj. folder download-ovao i samo ga ubacio u Program files i sad moze. Jedino da pokusas i ti isto.
PES,kad instaliram javim ti :)
GTA:do cracka je,skidaj novi crack :)
Buddha je napisao/la:
PES,kad instaliram javim ti
GTA:do cracka je,skidaj novi crack
Skidao 5 razlicitih.

Koliko sam ja vidio tih 5 crackova, svi su od HOODLUMA i svi zauzimajo isto.
skile je napisao/la:
Skidao 5 razlicitih.

Koliko sam ja vidio tih 5 crackova, svi su od HOODLUMA i svi zauzimajo isto.
Potrazi na mininova.org ili na nekoj drugoj stranici sa torrentima,ja sam sad par nasao .
oko PES nmg nista a sto se tice GTA SA to se i meni desavalo il' me izbaci cim udem u GTA SA ili nakon 5-10 minuta igranja me izbaci. Skontao sam da mi je problem bio posto sam vec prije imao GTA SA kad sam ga brisao nisam sve filove izbrisao znaci program files,my documents. Znaci kad si brisao ako si ga vec imao nisi sve izbrisao potpuno. Drugo nez sta bi moglo bit, a sto kaze goginho moze bit i da je do cracka
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.
sto se tice GTA imas li modova za auta? ako imas do toga ti je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.