Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal pitanje

132 pregleda · 15 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 15:01

ew ovako posto sam 51 lvl....kako ono da izaberem izmedju rasa Proycon i Capella...koja je rasa bolja...i uopste o cemu se radi kad si u jednoj od tih rasa ?:)
Hmm clase su skoro pa i iste.. mozda su capelle bolje na vecim lvlima .. ali mozes to menjati ja sam bio procyon pa sam na 158 promenio u capellu
vLexinho je napisao/la:
Hmm clase su skoro pa i iste.. mozda su capelle bolje na vecim lvlima .. ali mozes to menjati ja sam bio procyon pa sam na 158 promenio u capellu :)
a mozel li mi objasnit o cemu se radi kad je Nation War....i to?:S
vLexinho je napisao/la:
Hmm clase su skoro pa i iste.. mozda su capelle bolje na vecim lvlima .. ali mozes to menjati ja sam bio procyon pa sam na 158 promenio u capellu
Znam da je na Mercury Procyon jaci 10 puta , svaki war oni uzmu
Moke14 je napisao/la:
a mozel li mi objasnit o cemu se radi kad je Nation War....i to?:S
Pa biju se capelle i procyoni.. i onda ko pobedi dobijes wexp koji mozes menjati za exp ili honor
vLexinho je napisao/la:
Pa biju se capelle i procyoni.. i onda ko pobedi dobijes wexp koji mozes menjati za exp ili honor
ee hvala ti....sam josh da te pitam gdje ili kod koga da odem pa da izaberem rasu:D
a sta je ono soul exp???
I kako znas da je war??? I kako se zna ko je pobjedio???
Capella i Procyon su ovih dana ravnopravni. Ti si jedini koji moze najbolje odluciti za sebe. Ipak, ja vise poznajem nasih capella igraca nego proc. Ja sam capella. Ipak najbolje je da se ravnas prema guildu. Ako su svi cap onda uzmi cap, ako su proc onda izaberi proc, naravno.
Chulle je napisao/la:
a sta je ono soul exp???
I kako znas da je war??? I kako se zna ko je pobjedio???
pa kad pokreces cabal pise ti next nation war i vrijeme
a ako igras malo prije pocetka war-a dodje ti u cosku porukica slicna onoj kad dobijes skill up i sl.
ISPRAVI ME AKO GRIJESIM
S3phirotH je napisao/la:
Capella i Procyon su ovih dana ravnopravni. Ti si jedini koji moze najbolje odluciti za sebe. Ipak, ja vise poznajem nasih capella igraca nego proc. Ja sam capella. Ipak najbolje je da se ravnas prema guildu. Ako su svi cap onda uzmi cap, ako su proc onda izaberi proc, naravno. ;)
al gdje moram da odem da izaberem rasu:)
Moke14 je napisao/la:
al gdje moram da odem da izaberem rasu
Imati ces kvest u port luxu.
Moke14 je napisao/la:
Ne znam tacno. Davno sam izabrao naciju, a sada su se desile mnoge promjene otkako je dosao update. Kada sam ja igrao bilo je u Fort Ruini u Camp Resident i to na lvl 96. Sada se nacija moze izabrati na lvl 52 mislim. Pitaj noobove, oni ce ti znati reci.
Moke14 je napisao/la:
Imat' ces quest pod imenom "Who are you fighting for?", il' tako nesto, u Port Luxu al' to kad budes lvl 52.
S3phirotH je napisao/la:
Capella i Procyon su ovih dana ravnopravni. Ti si jedini koji moze najbolje odluciti za sebe. Ipak, ja vise poznajem nasih capella igraca nego proc. Ja sam capella. Ipak najbolje je da se ravnas prema guildu. Ako su svi cap onda uzmi cap, ako su proc onda izaberi proc, naravno.
+1 cap ownz
eo i ja skino taj Cabal i instalirao ga i regg se i kad pritisnem start game samo se ugasi i nista se ne desava .. ?

Moke14 je napisao/la:
Imas quest na 52 lvl-u!

https://www.goldceo.com/news/Cabal/Cabal-lvl52-national-ques.shtml

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.