Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamerz.ba - Podcast v1

237 pregleda · 45 odgovora · otvorena jučer u 15:34

soul_eclipse soul_eclipse Gamerz.ba - Podcast v1

Gamersz.ba - Podcast v1

DA 28 · 80%
NE 3 · 9%
ma kakav podcast 4 · 11%

Ukupno glasova: 35

izmijenjeno prije 1 dan, soul_eclipse

Ljudi, i svima kojima je dosadno 😄

Šta mislite da nekad pokrenemo GamerZ.ba podcast? Ideja bi bila da prvi gosti budu ljudi koji su obilježili GamerZ i staru CSBiH scenu @bU @FataL , @PiLe , @ash , @b0k1 @Wertu @LavShinoda @wcKd pa legende eu4ia @Laquila @Soble i mnogi drugi koji su bili dio te priče.

Pričali bismo o starim vremenima, CSBiH sceni, turnirima, klanovima, GamerZ-u, igricama poput legendarnog WoWa, anegdotama i svemu što se dešavalo iza kulisa.

Šta mislite da jednom pokrenemo GamerZ.ba podcast i vratimo malo one stare atmosfere a da mlađi upozaju legende ?

Podcast bi vodio neko od naše raje po mogućnosti neko ko je elokventan, zna voditi razgovor i ne bi dozvolili da bude dosadno. 😄 A imamo dobrih X govornika ovde na portalu!

@FataL ako bi ovo nekad zaživilo da nam otvoriš slično kao za replay demo gdje bi podcasti bili pa tek bi ih onda prenijeli možda kasnije na yt

Možda je vrijeme da se neke stare priče ponovo ispričaju.
8-)

Glasajte i ukratko napišite zašto ste glasali baš za tu opciju ili pak predložite vi nešto ne mora biti podcast :)

EDIT: Sada radi anketa

Ismail1337, Tropix, FataL

izmijenjeno prije 23 sata, Wertu
Bilo bi zanimljivo cuti iste poslije ovoliko vremena :D

- bU i Pile su foundersi i mislim da bi bilo zanimljivo da se cuje njihova strana kako su krenuli sa idejom a i radom na portalu u tim vremenima kada nije bilo AI i dosta shortcuta da se implementira a i ostvari slicna ideja.

- Fatal i ash, kad su preuzeli ulogu odrzavanja portala mislim da su jos uvijek bili juniori u svom poslu a i sami su igrali igrica, zanimljivo bi bilo cuti taj mix, ljubav prema igricama ali i poslu...

- Laquila, Soble, Bruno (stari abasi) i Cage, sto se tice njih, mislim da nema boljih osoba da pricaju o pocetku CS scene u BiH.

- Onda po meni ima generacija poslije njih sto su bili dobri u CS-u, SIMSON, neO, gAte, yassa, b0k1, entel, quell (fulio sam sigurno dosta raje pa neka halale).

- Ja, Schulz, wcKd, abasi (ne bruno), Lav mozemo da pricamo o tom nekom "zlatnom" vremenu gamersa. :(

abasi, yassa, soul_eclipse

Svi koji glasate napišite samo kratko obrazloženje što ste glasali DA ili NE ;)
Ma neću s Wertom ništa, nije platio kafe od 2008.
izmijenjeno prije 1 dan, Wertu
Schulz je napisao/la:
Ma neću s Wertom ništa, nije platio kafe od 2008.
Zivis u mojoj mahali sad, nemoj da pocnem naplacivati kamatu :D
Da te sacekam kad kod punca budes dolazio, hahaha :D :D :D

Schulz

Bilo bi zanimljivo da se prisjetimo zlatnih vremena. Možda nam ko zapjeva sa takmičenja gamers pjevanje :D
Rado cu ustupiti studio i opremu za sve vrste snimanja, pa moze i svedski akcioni da snimimo gore ili casting couch.. Schulz je bio kod mene u studiju, tako da, dobrodosli ste kad god zelite nesto tako 8-)

crni_exe, Schulz, soul_eclipse

izmijenjeno prije 1 dan, Cima1337
Apsolutno se slažem
Inace volim podcaste i ovo bi mi bas zanimljivo bilo za slusati :)
Volio bi da budu Laquila, Soble,Cage,SIMSON, neO, gAte, yassa, b0k1, entel i ostali poznati sto su igrali turnire da pricaju kako je bilo tada igrati. Najvise se sjecam turnira u Stasnetu i gledati njih kako igraju.
Wertu je napisao/la:
Zivis u mojoj mahali sad, nemoj da pocnem naplacivati kamatu
Da te sacekam kad kod punca budes dolazio, hahaha
Prijavit ću te administraciji :(
Schulz je napisao/la:
Prijavit ću te administraciji
:D :D :D <3
Ljudi ako ste glasali molim vas napišite u nekoliko rečenica razlog vašeg glasa
Super ideja, ovo je jako potrebno našoj sceni, gamers je bio i treba ostati most spajanja generacija i raje sa svih stran

Post dobio aplauz od FataL

soul_eclipse

yassa je napisao/la:
Super ideja, ovo je jako potrebno našoj sceni, gamers je bio i treba ostati most spajanja generacija i raje sa svih stran
Pozdrav yassa poslao ti PM pročitaj, inače ti si kandidat prvi za podcast i jedno pitanje koje bi ti postavio može dići državu na noge :D hahha javi se brate na PM
Imam kompletnu opremu za podcast – kamera, mikrofoni, svjetla, sve što treba. Prostor isto imam, nije ogroman ali može se fino organizovati. Ako bude potrebe, tu sam da pomognem oko podcasta.
izmijenjeno prije 1 dan, Mire
Hack_ je napisao/la:
Imam kompletnu opremu za podcast – kamera, mikrofoni, svjetla, sve što treba. Prostor isto imam, nije ogroman ali može se fino organizovati. Ako bude potrebe, tu sam da pomognem oko podcasta.
Onda imamo opremu 2x svu :D
Viska nikad nije na odmet, naravno!

Post dobio aplauz od FataL i wcKd

crni_exe, asylah, riSk

@Mire od youtubera sam samo pratio tebe a nisam znao da si Mire sa gamersa :D Kada si bio NekJoutuber tad sam te i počeo pratiti.

Gledamo stari i ja vlog kada si krenuo po karte i tekmu govorim mu reko: stari ja ovog momk "znam" preko 12 godina sa jednog foruma a pojma nisam imao da je Mire a ko rodjeni bili na forumu" :D eto ti brate

Brate od kada tebe nema na Grbavici tj u Želji opala nam je kvaliteta videa i kanala.

Niz citata · 3

Mire je napisao/la:
Rado cu ustupiti studio i opremu za sve vrste snimanja, pa moze i svedski akcioni da snimimo gore ili casting couch.. Schulz je bio kod mene u studiju, tako da, dobrodosli ste kad god zelite nesto tako
wow fucking studio wow big deal
Mire je napisao/la:
Meni je nick bio miire, ali brate to je onaj Mirza sto je imao prije ime NekiYoutuber, pa je sad prebacio Mirza Demirovic, tako nesto..
Ovo je sve brate posljedica mog forsiranja na poslu, koliko ga je bilo i ima, godina dana nisam godišnji uzeo, spavam po 3 sata samo dobro je pa od tebe nisam mislio da si Elun Musk hahah

Raja zamislite godinu dana bez godinšnjeg, jest IT ali psihički nije dobro.

Gasim se uskoro na sedmicu ili ću otkaz dati i posvetiti se gamersu, svakako imam neke klijente privatno.

uskoro tema ide za Cyber Security evo konfigurišem alate, održavat ću edukacije i pokazati vam finte koje svi kriju.
Mire je napisao/la:
Onda imamo opremu 2x svu
Viska nikad nije na odmet, naravno!
Ovo nije "studio" vec TV kuca :o

Mire je bolje opremljen od BHT, TVSA i FTV zajedno.
abasi je napisao/la:
Ovo nije "studio" vec TV kuca

Mire je bolje opremljen od BHT, TVSA i FTV zajedno.
Ma u ovom poslu sto se tice opreme svako malo moras nesto uzimati.. Tako da se na kraju pofino nakupilo opreme
Ljudi ovakav odaziv i to prije 3-4dana je haus govorim iz iskustva, vjerujte mi za podcast . Ja sam bio aktivan na svim mogćim forumima gamerskim, jad čemer i tuga. Svi portali/forumu na isti kalup nikakvih novina i samo kukaju kako reddit preuzme.

Ne može reddit zamjeniti portal/forume ovakve kao gamers NIKADA!

Gamers je nešto posebno, instuticija, unikat i vjerujem da će podcast uspjeti :D Eh onda će da navale sponzori, lično sam jednom sajtu 2 sponzora doveo i ispostavila se saradnja pravi pogodak.

Nisam ja zbog gamers.ba izgubio jednu godinuu školi 2010 ali fakat :D Eto šta mi je značio a znači i danas

Tvoj glas fali

Glasaj u anketi i reci zašto. Napravi profil za minutu.

Poslije prijave vraćaš se ovdje.

Slične teme

Napravi profil i odgovori

Za palac, citat i odgovor treba ti profil. Traje minutu, a tema te čeka tamo gdje si stao/la.

Imaš profil? Prijavi se i vraćaš se ovdje.