Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamerz.ba - Podcast v1

237 pregleda · 45 odgovora · otvorena jučer u 15:34

soul_eclipse soul_eclipse Gamerz.ba - Podcast v1

Gamersz.ba - Podcast v1

DA 28 · 80%
NE 3 · 9%
ma kakav podcast 4 · 11%

Ukupno glasova: 35

izmijenjeno prije 1 dan, soul_eclipse

Ljudi, i svima kojima je dosadno 😄

Šta mislite da nekad pokrenemo GamerZ.ba podcast? Ideja bi bila da prvi gosti budu ljudi koji su obilježili GamerZ i staru CSBiH scenu @bU @FataL , @PiLe , @ash , @b0k1 @Wertu @LavShinoda @wcKd pa legende eu4ia @Laquila @Soble i mnogi drugi koji su bili dio te priče.

Pričali bismo o starim vremenima, CSBiH sceni, turnirima, klanovima, GamerZ-u, igricama poput legendarnog WoWa, anegdotama i svemu što se dešavalo iza kulisa.

Šta mislite da jednom pokrenemo GamerZ.ba podcast i vratimo malo one stare atmosfere a da mlađi upozaju legende ?

Podcast bi vodio neko od naše raje po mogućnosti neko ko je elokventan, zna voditi razgovor i ne bi dozvolili da bude dosadno. 😄 A imamo dobrih X govornika ovde na portalu!

@FataL ako bi ovo nekad zaživilo da nam otvoriš slično kao za replay demo gdje bi podcasti bili pa tek bi ih onda prenijeli možda kasnije na yt

Možda je vrijeme da se neke stare priče ponovo ispričaju.
8-)

Glasajte i ukratko napišite zašto ste glasali baš za tu opciju ili pak predložite vi nešto ne mora biti podcast :)

EDIT: Sada radi anketa

Ismail1337, Tropix, FataL

glasao za ne, nije losa ideja ali ne zna nova raja (ako ih ima) za gamers itd, mislim da ih ne bi to zanimalo iskreno... jedino bi nama probudilo neke uspomene i to je to :(

riSk, Mire, Schulz

ash je napisao/la:
glasao za ne, nije losa ideja ali ne zna nova raja (ako ih ima) za gamers itd, mislim da ih ne bi to zanimalo iskreno... jedino bi nama probudilo neke uspomene i to je to
THISSSS!

Vec duze vrijeme zelim da napisem malo opsirniji post vezan za ovo. Malo da prosirimo horizonte, oldschool prica+newage!
izmijenjeno prije 9 sati, soul_eclipse
ash je napisao/la:
glasao za ne, nije losa ideja ali ne zna nova raja (ako ih ima) za gamers itd, mislim da ih ne bi to zanimalo iskreno... jedino bi nama probudilo neke uspomene i to je to
Čuo sam da se pravi dokumentarac kako je krenula scena CS-BIH iskreno me čudi da gamers.ba ne pravi jer mislim da zavaljujuci gamersu ljudi su u svijetu i regionu culi za vas pr0 igrace.

Moram naći meč uglavnom 2010 ili 11 godina eu4ia igra fali jedan igrač kaže meni neko na steamz "ulazi" a meč je bio slagat ču oko 22;00 ili 23:00 navečer

kada sam ušao pojela me trema, rujke mi se tresle i da još gore bude prikolje me lik nožem . Kada onda u zemlju nisam propao neću nikad :D umjesto da me motivišu ičujem na slušalicama lika " ko je ovog doveo j..... m .. ovaj ne zna hodat" hhahaah Zatim dok sam se sabrao, dbacim bombu i ubijem 4 na dust_2 u tunela iz straha hahaha a fakat bombu sam slučano bacio

Kada se sve to završilo napišem namjerno vijest na gamersu da sam novi član eu4ia tada sam nastupao sa Son1K ili Warknox, vijest je stajla nekih 24 sata . Ulazim sutradan u igraonicu u Hrasnici puna raje i svi aplauz kaže svaka čast eu4ia hahahha vidio sam na licima da nekima nije drago bilo što razumijem iskreno bolji su igrači od mene svi. U Hrasnici su nam idoli bili Amar barl0K i b0k1 to su jedini igrači koji su se isticali po skillu.

Pišem ovo za mlađu generaciju da su nam idoli bili ljudi poput @bU @Laquila @barLOK @b0k1 @FataL @Wertu i da ne zaboravim.

Danas je problem što svako dijete hoće da streamuje,malo edukacije i zato većina kanala propadne ili se zadovolje sa mizernom zaradom.

bt Ponosan sam što sam imao priliku barem jedan mec odigrat za famozni i najjaci eu4ia :D
ako ćemo skupiti kakvih para da laka vodi podcast sa gore nabrojanim, ja sam za
TRANE1 je napisao/la:
ako ćemo skupiti kakvih para da laka vodi podcast sa gore nabrojanim, ja sam za
Hahahahahahahahhaha to bi bio show

TRANE1

soul_eclipse je napisao/la:
Čuo sam da se pravi dokumentarac kako je krenula scena CS-BIH iskreno me čudi da gamers.ba ne pravi jer mislim da zavaljujuci gamersu ljudi su u svijetu i regionu culi za vas pr0 igrace.

Moram naći meč uglavnom 2010 ili 11 godina eu4ia igra fali jedan igrač kaže meni neko na steamz "ulazi" a meč je bio slagat ču oko 22;00 ili 23:00 navečer

kada sam ušao pojela me trema, rujke mi se tresle i da još gore bude prikolje me lik nožem . Kada onda u zemlju nisam propao neću nikad umjesto da me motivišu ičujem na slušalicama lika " ko je ovog doveo j..... m .. ovaj ne zna hodat" hhahaah Zatim dok sam se sabrao, dbacim bombu i ubijem 4 na dust_2 u tunela iz straha hahaha a fakat bombu sam slučano bacio

Kada se sve to završilo napišem namjerno vijest na gamersu da sam novi član eu4ia tada sam nastupao sa Son1K ili Warknox, vijest je stajla nekih 24 sata . Ulazim sutradan u igraonicu u Hrasnici puna raje i svi aplauz kaže svaka čast eu4ia hahahha vidio sam na licima da nekima nije drago bilo što razumijem iskreno bolji su igrači od mene svi. U Hrasnici su nam idoli bili Amar barl0K i b0k1 to su jedini igrači koji su se isticali po skillu.

Pišem ovo za mlađu generaciju da su nam idoli bili ljudi poput @bU @Laquila @barLOK @b0k1 @FataL @Wertu i da ne zaboravim.

Danas je problem što svako dijete hoće da streamuje,malo edukacije i zato većina kanala propadne ili se zadovolje sa mizernom zaradom.

btw Ponosan sam što sam imao priliku barem jedan mec odigrat za famozni i najjaci eu4ia
umm....
ash je napisao/la:
umm....
E moj @ash bilo je to dobro vrijeme sve za raju jarane :D

soul_eclipse je napisao/la:
E moj @ash bilo je to dobro vrijeme sve za raju jarane

YouTube: 0IofpvkGJPM
jeste, dobro vrijeme iz ove perspektive. samo si fulao godine u svom postu i naveo pogresne ljude tu i tamo

Schulz

ash je napisao/la:
jeste, dobro vrijeme iz ove perspektive. samo si fulao godine u svom postu i naveo pogresne ljude tu i tamo
Sigurno fulio dobro ja sam mlađi od vas duplo, prošlo puno vemena a imam stari disk iz tog doba pa ću vidjeti jel tu Demo i ostale stvari pa ću postaviti

Hvala na sugestiji
behko je napisao/la:
wow fucking studio wow big deal
ostavim te dvije noći i ti počneš opet po starom :D:D

Neko je napisao da to ne bi bilo zanimljivo, mlađa raja je u skroz drugom fazonu. Behljudine bolje je da nam bRUSH organizuješ nego što trolaš po forumu :r
@bU je za 99% nas enigma, a mislim da bi od njega mogli svasta interesantno cuti, ne samo oko g.ba
SILVERINYO je napisao/la:
@bU je za 99% nas enigma, a mislim da bi od njega mogli svasta interesantno cuti, ne samo oko g.ba
Nisam nesto optimistican oko ovoga, ove nove shisha generacije nisu ni cule za ovo nit bi znale to cijeniti. Previse bi tu truda i vremena otislo da se zadovolji saka nas koji smo ovdje visili. Inace, ako ikad bude ista od ove ideje, prvi gosti moraju biti bu i pile, sve ostalo nema smisla. Haj ovaj drugi i nekako, ali prvi je bas enigma sto kazes :) Kad malo razmislim, jel moguce da ih nikad niko nije zvao u ove silne podcaste koji se vrte? U vakat kad su oni izbacivali projekte, ovi sto pametuju danas nisu znali gdje je lijevo. A mozda ih samo boli ku*ac za to :D
MCMXLVI je napisao/la:
Nisam nesto optimistican oko ovoga, ove nove shisha generacije nisu ni cule za ovo nit bi znale to cijeniti. Previse bi tu truda i vremena otislo da se zadovolji saka nas koji smo ovdje visili. Inace, ako ikad bude ista od ove ideje, prvi gosti moraju biti bu i pile, sve ostalo nema smisla. Haj ovaj drugi i nekako, ali prvi je bas enigma sto kazes Kad malo razmislim, jel moguce da ih nikad niko nije zvao u ove silne podcaste koji se vrte? U vakat kad su oni izbacivali projekte, ovi sto pametuju danas nisu znali gdje je lijevo. A mozda ih samo boli ku*ac za to
Ja kad sam god procitao ista vezano za bUa rečenica je bila "probali smo ga kontaktirati al bezuspješno", evo godinama već :D
izmijenjeno prije 19 sati, soul_eclipse
Onda znamo prvog gosta ako realizujemo aBd podcast a i red je da gostuje Ado @bU . Njegovo gostovanje bi odjeknulo u regionu jer njegovo ime mnogo znači u IT industriji :D

@MCMXLVI
Plan na početku bi bio da @FataL kreira sekciju npr: " GamerZ Podcast" sličnu kao za replay demo (e-sports) mečeve i tu bi gostovali logično samo ljudi sa gamersa. Znači za početak samo bi na gamersu bio podcast za nas sve membere a kasnije ako bi @FataL htio širi dalje na nekoliko platforma : YouTube, shortse na TikToku i naravno zadužiti aktivnog klipera koji bi imao zadatak širiti na svim platformama video i tako ćemo doprijeti do ljudi koji vole ovo što i mi

Jeste posao i to veliki treba realan biti, potreban je dobar i odgovoran tim . Znam da ima sajtova koji imaju nešto slično i sve je to smor ali gamers je drugačiji od svih i nije bezveze slogan bio "Najjača gaming mreža na balkanu" :D

Gamers ima "priču", odavde je sve počelo, pogotovo jer je vezan za Counter Strike a čitav svijet ima e-sport kanal koji prenose CS neki mogu dobiti poziv :) Zato smatram da bi šteta bilo da barem ne pokušamo.

Neko mi je spominjao da smo radili Gamers.ba Intervjuu, može i to ali sa tim nećemo dobiti ništa dok sa podcastom možemo dobiti dosta a izgubiti ništa .

Bitna je volja, fokus ....itd

Očigledno je da su se neke stvari promijenile, vrijeme se promijenilo i način života , tehnologije, agencije, sales, kripto zato je jako važno biti u korak sa njom, ozbiljno :D

Ne znam raja neka ankete još pa neka glavnu riječ da glavna administracija :)

EDIT: @Mire brat je već ponudio studio to je već pola posla ako bi krenuli
Bilo bi dobro jbg.
Da community malo zaživi preko takvog tipa video sadržaja. 8-)
Stara ekipa, useri bi ispratili to, definitivno, ali kako rece Ash, novija generacija tesko da ce to toliko ispratiti, ne znaju vecina za stare usere, igrace i slicno. Opet, treba pokusati, vidjeti kako ide pa makar za nasu dusu.
Ako se mogu ukljuciti u diskusiju. Svrha podcasta ne bi trebala biti prica o dobrim starim vremenima, vec o opcenito o gamingu, bh. i regionalnoj gaming sceni.

Moze ukljucivati intervjue legendi iz BiH, i sire. Moze dati platformu nekim novim developerima koji razvijaju igre kod nas, ili pruzati osvrt na desavanje u svijetu gaminga. Evo svaki dan novi software ili video igra se decompile-aju. Dolazi neko novo vrijeme. Recenzije igara. Pogled u buducnost. Gamerz.ba LAN party, gaming klub, hackaton itd. 8-)
izmijenjeno prije 5 sati, ash
evo konkretno pitanje: ko bi bio host na tom podcastu? mislim da treba neko kome je svaka druga bila psovka mrtvih, pomrtvih, nimeta, bogova, tu i tamo kostiju i sl :D u glavi mi nesto kao onaj podcast sto Laka pjevac vodi ali samo da prica o kanteru i ono ubaci u razgovora "jes j**o im ja pomrtve, citeri jedni, sjecam se ja na lanu meda nisu mogli, a na serveru puca kroz oluk i metak obidje sve cijevi i izadje na cesmu i ubije me, jos cesma zatvorena, je**m ja da je**m citeri jedan nafaka haj jedan na jedan" :D :D :D :D

edit: mislim da imamo svi na umu 1-2 osobe koja/koje ispunjavaju ovaj gore kriterij :D

edit2: ISTU osobu/ISTE osobe :D
ash je napisao/la:
evo konkretno pitanje: ko bi bio host na tom podcastu? mislim da treba neko kome je svaka druga bila psovka mrtvih, pomrtvih, nimeta, bogova, tu i tamo kostiju i sl u glavi mi nesto kao onaj podcast sto Laka pjevac vodi ali samo da prica o kanteru i ono ubaci u razgovora "jes j**o im ja pomrtve, citeri jedni, sjecam se ja na lanu meda nisu mogli, a na serveru puca kroz oluk i metak obidje sve cijevi i izadje na cesmu i ubije me, jos cesma zatvorena, je**m ja da je**m citeri jedan nafaka haj jedan na jedan"

edit: mislim da imamo svi na umu 1-2 osobe koja/koje ispunjavaju ovaj gore kriterij

edit2: ISTU osobu/ISTE osobe
ash je napisao/la:
evo konkretno pitanje: ko bi bio host na tom podcastu? mislim da treba neko kome je svaka druga bila psovka mrtvih, pomrtvih, nimeta, bogova, tu i tamo kostiju i sl u glavi mi nesto kao onaj podcast sto Laka pjevac vodi ali samo da prica o kanteru i ono ubaci u razgovora "jes j**o im ja pomrtve, citeri jedni, sjecam se ja na lanu meda nisu mogli, a na serveru puca kroz oluk i metak obidje sve cijevi i izadje na cesmu i ubije me, jos cesma zatvorena, je**m ja da je**m citeri jedan nafaka haj jedan na jedan"

edit: mislim da imamo svi na umu 1-2 osobe koja/koje ispunjavaju ovaj gore kriterij

edit2: ISTU osobu/ISTE osobe
Administracija da se isprsi adrovic hanu da uposli

Tvoj glas fali

Glasaj u anketi i reci zašto. Napravi profil za minutu.

Poslije prijave vraćaš se ovdje.

Slične teme

Napravi profil i odgovori

Za palac, citat i odgovor treba ti profil. Traje minutu, a tema te čeka tamo gdje si stao/la.

Imaš profil? Prijavi se i vraćaš se ovdje.