Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zakačena

Sta bi voljeli vidjeti novo na G.ba?

146 pregleda · 16 odgovora · otvorena utorak u 21:21

Wertu Wertu Sta bi voljeli vidjeti novo na G.ba?
izmijenjeno prije 2 dana, Wertu
Posto su Kemo (@FataL) i Asim (@wcKd) krenuli jako, sta bi voljeli da vidite na gamersu u vidu nekog improvementa za sta mislite da bi doprinjelo overall?
Ovo je tema za IMPROVEMENT a ne sto vec postoji za prijavu bugova.

- Pinove teme bi trebale uvijek biti in top bezobzira ako druga tema ima novi odgovor a pinovana ne, ili pinovane odvojiti u posebnu sekciju na "Home" screenu.
- "Uzivo/Live" mozda bi napravio posebnu sekciju ili mozda neki pop-up da se pojavi kada user otvori G.ba po prvi put, igra se dosta dobrih meceva u CS2 a nema adekvatna notifikacija.
- Button za upis u guestbook da bude na vrhu, da se ne mora scroll na dno.
- I neko je spomenuo bilo bi top kad bi mozda mogli poslati activation emailove userima ili mozda samo neki announcement email da se vratio G.ba (znam da je ovo "malo" vise posla ali vrijedi cisto zbog qualitya).
- Mogucnost komentarisanja na slike iz "uspomena".

FataL

S obzirom da ce postojati sekcija za pracenje meceva i rezultata - da li postoji mogucnost napraviti neku vrstu kladionice sa gba bodovima?
Da li moze Open gba chat cisto onako da se ne mora ici na discord ?
Cs2 item marketplace, ne mora biti bukvalno trading, ali da se moze postaviti samo kao oglas i da se onda mi dalje dogovaramo, mislim bukvalno ko na piku sto je sistem nista specijalno :S
snayder je napisao/la:
Da li moze Open gba chat cisto onako da se ne mora ici na discord ?
Imas ovdje ovaj mirc chat, ne treba ti discord :D

izmijenjeno prije 2 dana, Wertu

Ovo je bio brz add @FataL or @wcKd :D, looking good!
izmijenjeno prije 2 dana, wcKd
Imate ovdje log izmjena dnevni, dole na dnu footera desno se nalazi

https://www.gamerz.ba/log-promjena

riSk

izmijenjeno prije 1 dan, asylah
Mislim da bi pinovane teme trebalo da imaju odvojenu sekciju na home pagu. Takodjer mislim da bi u istom dahu trebale da budu formirane “izdvojene” teme. Teme opsirnijeg sadrzaja i teme na koje zelimo razviti vise diskusije. Status izdvojene joj ne bi dozvolilo da izadje iz feeda, iako se pomjera na osnovu zadnjeg kometara. (Ne znam jel ovo uopste moguce)

Ja cesto ne udjem u pinovanu temu iako ima novih komentara jer mislim da nema.

Edit/bump:
Bilo bi pozeljno kada bi pforum mobitel i gadgeti razdvojili i umjesto gadgeti naplavili gedzeti i smart home

skyben

izmijenjeno prije 23 sata, Wertu
BUMP
- Povecati limit tema na "Home" screenu, koliko sam skontao 14 je max, mozda povecati na 20.
- Mali UX improvement, staviti odredjene boje za rankove usera(nap, camper etc), kao sto je kod admina i moda te iste prikazivati na forumu/komentarima.
- Online/offline indicator na forumu.

riSk

Ne znam koliko je izvodivo (nisam upućen u ograničenja Steam API-a), ali bi bilo kul da među "igre koje igram" synca sa Steamom npr. posljednje 3 igre koje smo pokrenuli. Isto tako "Igre koje imam" da povlači Library sa Steama, Epica itd.
gba kolekciju demoa na globalnom nivo, ono bas sve, i za cs dota 2 lol
Nenji_Avero je napisao/la:
Ne znam koliko je izvodivo (nisam upućen u ograničenja Steam API-a), ali bi bilo kul da među "igre koje igram" synca sa Steamom npr. posljednje 3 igre koje smo pokrenuli. Isto tako "Igre koje imam" da povlači Library sa Steama, Epica itd.
Radi to vec ali ima jos utezanja

Nenji_Avero

izmijenjeno prije 9 sati, soul_eclipse
Bit ce edit ubrzo, nesto sam kontao da se doda ne podforum nego neka sekcija za cyber security gdje bi ja nekad drzao predavanja, radili pen test ... itd no vidjet cemo

Uglavnom editujem znam da gamers cuda moze :D

Nenji_Avero

soul_eclipse je napisao/la:
Bit ce edit ubrzo, nesto sam kontao da se doda ne podforum nego neka sekcija za cyber security gdje bi ja nekad drzao predavanja, radili pen test ... itd no vidjet cemo

Uglavnom editujem znam da gamers cuda moze
ako ikada ista radio obavijesti vecinom koristim claude code nemam bas neko poznavanje al imam kali pc spreman :D
cyberbe je napisao/la:
ako ikada ista radio obavijesti vecinom koristim claude code nemam bas neko poznavanje al imam kali pc spreman
Bravo drzi se toga :D

Ja zavrsavam sutra interni pa onda idem na eksterni pen test, zatim kreiranje konacnog izvjestaja pa saljemo kriptovano klijentu a sifru na SMS ili Viber, Whatup i finalni dio prezentacija gdje sve sto sam pronasao i dokumentovao moram narodski receno "odbraniti" :D

Imam LLM sa povezanim API-eim bas sam ga usavrsio da mi olaksa posao.
Nenji_Avero je napisao/la:
I ako bi se mogao ubaci time played 😮‍💨
Ko odobrava kupoprodaju?

Stavite kupoprodaju na vidljivome mjestu artikli se ne vide

Imaš šta dodati?

soul_eclipse, asylah i cyberbe već pišu u ovoj temi. Napravi profil za minutu i odgovori.

Poslije prijave vraćaš se ovdje.

Slične teme

Napravi profil i odgovori

Za palac, citat i odgovor treba ti profil. Traje minutu, a tema te čeka tamo gdje si stao/la.

Imaš profil? Prijavi se i vraćaš se ovdje.