Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zakačena 200 bodova

Prijava bugova

893 pregleda · 92 odgovora · otvorena petak u 16:23

FataL FataL Prijava bugova
Ovdje mozete prijaviti bilo kakve bugove i dati prijedloge za dalji razvoj.

Ko prijavi najveci bug ili da najbolji prijedlog do 11.10., kupi bobe.

soul_eclipse, Amadex

izmijenjeno prije 1 dan, soul_eclipse
Wertu je napisao/la:
Reci ti meni sultane sta se to desavalo na G.ba 2016 godine i kakav je to "dark age" koji je vladao
Evo ti jedan od linkova šta se dešavalo a ima ih jos

www.gamerz.ba/tema/226782-gamers-ba-aktivacija-v8/

A imas na discordu sinoć smo pisali o tome
Aplauz od mene za ovaj detalj sto g.ba logo iskoci kad scrollas dole i vrati se nazad kad odes gore, bas mi se presvidja
riSk je napisao/la:
Aplauz od mene za ovaj detalj sto g.ba logo iskoci kad scrollas dole i vrati se nazad kad odes gore, bas mi se presvidja
8-)

Post dobio aplauz od FataL

kerimJE, riSk

Nije bug, ali da ne dizem temu - Dodajte Dyson Sphere Program, Satisfactory i Factorio u igre. Sveto trojstvo factory buildera zasluzuje!
Sequnix je napisao/la:
Nije bug, ali da ne dizem temu - Dodajte Dyson Sphere Program, Satisfactory i Factorio u igre. Sveto trojstvo factory buildera zasluzuje!
Budu sve igre uskoro
Poceo sam da dodaje mi igre koje igram, a sve sam ja to maknuo sa profila
Mire je napisao/la:
Poceo sam da dodaje mi igre koje igram, a sve sam ja to maknuo sa profila
Popravljeno je ovo, dok se deploya 8-)
Kapo prvo pozz svima :D Prijedlog u notifikacijama kad te neko zeli dodati kao prijatelja, da dodas "Prihvati" "Odbij" odma u notifikacijama, trenutno moras svaki profil otvoriti pa prihvatiti/odbiti.
Sekcija je bugova - ali svejedno mislim da bi bilo dobro novosti o giveawayima sa epica steama gog mislim da bi bilo korisno
izmijenjeno prije 13 sati, riSk
https://www.gamerz.ba/post/10001084

Izbaci da post ne postoji kad idem preko notifikacije, a to je ovaj post od wertua gdje taggao neO

riSk je napisao/la:
https://www.gamerz.ba/post/10001084

Izbaci da post ne postoji kad idem preko notifikacije, a to je ovaj post od wertua gdje taggao neO
Imam ja odgovor za to :D

Obrisao sam svoj komentar gdje sam citirao neO-a (pa sam citirao gAte-a u novom) pa je notifikacija ostala vjerovatno.

riSk

Znaš odgovor?

FataL još čeka odgovor. Najbolji odgovor nosi 200 bodova. Napravi profil za minutu i pomozi.

Poslije prijave vraćaš se ovdje.

Slične teme

Napravi profil i odgovori

Za palac, citat i odgovor treba ti profil. Traje minutu, a tema te čeka tamo gdje si stao/la.

Imaš profil? Prijavi se i vraćaš se ovdje.