Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zakačena 200 bodova

Prijava bugova

477 pregleda · 45 odgovora · otvorena petak u 16:23

Ovdje mozete prijaviti bilo kakve bugove i dati prijedloge za dalji razvoj.

Ko prijavi najveci bug ili da najbolji prijedlog do 11.10., kupi bobe.

soul_eclipse, Amadex

riSk je napisao/la:
Iskreno meni preko mobitela na duckduckgo browseru radi perfektno stranica, ako nisi probao, probaj. Ne bi reko da je potrebna aplikacija
Radi i na Chromeu regularno.
Mislim da bi app bio overkill sa obzirom da momci ovo rade pro-bono (valjda)

riSk

izmijenjeno prije 4 sata, FataL
LavShinoda je napisao/la:
Btw. Da li ce biti mobilna aplikacija g.ba, ima li u planu ?
U planu je svakako ;) Do tada koristite v5 na mobitelu, stari skinovi / templejti su samo za desktop browser nisu preradjeni za mobile
izmijenjeno prije 3 sata, g0ran
Ne znam koje su mogućnosti, ali valjalo bi ubaciti neki vid favorite podforuma i vijesti. Recimo mene ne interesira LoL (bubam) i ne želim da mi se teme s tog podforuma prikazuju na početnoj. Staviti neke mandatory podforume (G.ba obavijesti generalno i sl.), a ostalo da mogu birati - želim da mi se prikazuju CS2, Coffe Shop i Development teme.

Lakše upratiti teme koje te interesiraju, a danas su svakako svi navikli na to da im se servira šta hoće - bez pretjeranog searcha ko 2011.

Isto tako mi je logičnije da mi Zanimljive teme widget bude ispred forumskog. Ali to su već preference nečije.
g0ran je napisao/la:
Ne znam koje su mogućnosti, ali valjalo bi ubaciti neki vid favorite podforuma i vijesti. Recimo mene ne interesira LoL (bubam) i ne želim da mi se teme s tog podforuma prikazuju na početnoj. Staviti neke mandatory podforume (G.ba obavijesti generalno i sl.), a ostalo da mogu birati - želim da mi se prikazuju CS2, Coffe Shop i Development teme.

Lakše upratiti teme koje te interesiraju, a danas su svakako svi navikli na to da im se servira šta hoće - bez pretjeranog searcha ko 2011.

Isto tako mi je logičnije da mi Zanimljive teme widget bude ispred forumskog. Ali to su već preference nečije.
Radi se na tome, ne zanima svakoga CS ili sta vec.
izmijenjeno prije 3 sata, g0ran
Pogledaj video

Online stranica - mislim da je najlakše napraviti da bude zasebna. Trenutno postoji bug da prekrije pola druge stranice ako je negdje otvoriš i napravi 2 scrollabilna dijela, pa ne funkcionira baš najbolje.

edit: https://www.gamerz.ba/moderatori - ovo vuče neku staru listu moderatora.

edit2: ne vidim da je itko prijavio - ali imamo i dalje precrtane/banned usernameove iako to nisu.

Post dobio aplauz od FataL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.