Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

Divx Titlovi

143 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.06.2009. u 23:18

Znaci skinem divx film sa neta, imam title za taj film, kako cu da ga stavim da mi cita DVD player. Znaci hocu da gledam na TVu. Na PC-u gledam preko VLC playera ima u opcijama da se izabere i normala sve. E kako cu sad staviti da ga DVD prepozna.

Ono stavi ih u isti folder ne radi, ne capri gluposti. Evo ovo sirotinje od bodova sto imam

Evo sacu probat to sa istim imenom pa javim cim sprzim

Nece i nece, mozda je do playera. Lock, del, whatever
Neznam, meni radi na isti nacin, napravim folder pod imenom filma, stavim subtitle i film u njega, prvo loadam subtitle file, pa onda film i radi.

Neznam zasto tebi nece, ocito nevalja subtitle, ili si nesto drugo zajeb'o.
skini virtualdubmod, u tom programu mozes ubaciti subtitle u film, da stoji uvijek
Probaj stavit u isti folder i stavi isto ime i za film i title npr. film.avi i film.srt
FIlm i titl ti moraju bit istog imena i onda ce ti prepoznat ..al mislim da imas na daljinskom od dvd ono cudo i prebacujes jezike ....probaj to
ako se film zove "KostamaN1", onda ti prevod mora biti ovakav "KostamaN1.srt" i onda zavis preko cega gledas, nadjes subtitle!

hf
Nece ne moze nikako, uradio sve navedeno. Jedino da zaljepim preko nekog programa, vec sam pokusavao preko ConverterXtoDVD3 nista isto sve
- program se zove "ImTOO DivX to DVD Converter" pretvara divx u dvd kako bi gledao na TV-u tj. preko kucnog kina/dvd player-a

- naravno program nije free .. sto implicira - warez
Kad przis ides Make data CD lil DVD zavisi...

I tu sam ubacis Film i prijevod zajedno ....

A kad gledas na DVD ako su ti prijevod i ime filme istog imena automatski ce ga pokrenit ako nije samo ides load subtitle... i to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.