E ovak' odma' da kazhem nije Maida, jedan njezin prijatelj, posudila mi acc da dignem temu :$
Treba mi prijedlog za sljedeca 2 zanra filmova za download :
1. Akcija
2. 'orror
1. Ako mogu prijedlozi ovih novijih filmova, 2006-2009 ^^
2. Ako mogu prijedlozi onih standardnih ( reci cemo ) horror filmova u kojem ekipa ljudi ide na neko putovanje, bla bla, i zatim ih sijeku jedno po jedno, razumijemo se xD
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Et' hvala na citanju, ako je tema spam, admins don't be cruel and delete it :$
P.S. Nemojte dirat Maidu, ona je samo odobrila jednokratno korishtenje njenog acca, zar je important
? ( psst ! )
<3 Maida ^^
EDIT: - Plx ne pisite ove sto sam gledao, znachi : Wrong Turn, Hills Have Eyes 1&2, Saw 1-5, The Ring, et'.
Treba mi prijedlog za sljedeca 2 zanra filmova za download :
1. Akcija
2. 'orror
1. Ako mogu prijedlozi ovih novijih filmova, 2006-2009 ^^
2. Ako mogu prijedlozi onih standardnih ( reci cemo ) horror filmova u kojem ekipa ljudi ide na neko putovanje, bla bla, i zatim ih sijeku jedno po jedno, razumijemo se xD
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Et' hvala na citanju, ako je tema spam, admins don't be cruel and delete it :$
P.S. Nemojte dirat Maidu, ona je samo odobrila jednokratno korishtenje njenog acca, zar je important
? ( psst ! )<3 Maida ^^
EDIT: - Plx ne pisite ove sto sam gledao, znachi : Wrong Turn, Hills Have Eyes 1&2, Saw 1-5, The Ring, et'.