Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Subtitle

233 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.08.2009. u 03:03

Ovako skinuo sam film, room 1408..

Onda sam skinuo za taj film subtitle..

Otvorio sam iz rar-a i taj subtitle je u obliku text documenta..

Imam vlc media player, i isao sam na load subtitle i onda na desktop al nigdje subtitla..moram li negdje ubaciti taj subtitle il' ga pretvoriti u neki drugi format?
Subtitl mora biti u .srt formatu, rename i dopiši umjesto trenutne extenzije ".srt" ( bez navodnika )
Napravi novi folder , i u njeg stavi i film i subtitle.
Onda otvoris film povuces subtitle na film.
Sljedeci put kad budes pustao film subtitle ce se automatski sam ocitat ako su isti nazivi filma i subtitla.
Npr :
room1408.avi
room1408.srt
PoacheR je napisao/la:
Napravi novi folder , i u njeg stavi i film i subtitle.
Onda otvoris film povuces subtitle na film.
Sljedeci put kad budes pustao film subtitle ce se automatski sam ocitat ako su isti nazivi filma i subtitla.
Npr :
room1408.avi
room1408.srt
Ewo uspjelo je, sad ima subtitl al kasni pravo, kasni oko 12 sekundi..kako cu to popraviti
ney je napisao/la:
Ewo uspjelo je, sad ima subtitl al kasni pravo, kasni oko 12 sekundi..kako cu to popraviti
nadji nove i nadji u .sub formatu
ney je napisao/la:
Znaci ovako, ako hoces tacno naštimane titlove.

Kopiraj ime filma citavo. Dakle ako ti se film zove "scarface.1983.m-HD.x264-NuNinja", to sve kopiraj i idi na www.google.ba i napiši sljedece "scarface.1983.m-HD.x264-NuNinja titlovi" i opališ enter. I nađeš tacno podešene titlove. ^^
fazon ti je da napravis posebno film+sub i film i pokrenes taj film+sub

ak ti kasni samo skini neki cool player i et gl hf

i nemoj nam se puno prepasti XD
PoacheR je napisao/la:
Skini BSPlayer, ja s njim gledam, ne kasni!
Nije do toga retardu zivi.Jednostavno ima vise vrsta filmova dvdrip,scr etc.. zavisi sta ti pise,nemozes ti ako je dvdrip format traziti prevod za scr format..neko je napisao gore,ako trazis pogledaj full ime filma i trazi takvo ime prevoda.

i btw stranica odakle mozes skinuti skoro sve prevode za te divx-e:

http://divx-titlovi.com/
Najbolji ti je KMP Player ja na njega gledammm raznorazne filmove i samo prebacim subtitle i sve odlicno radi???? e ali mene zanima kako da ja kada ocu taj film gledat na dvd-u kako da u film stavim i subtitle pa sve to narezem na cd/dvd....

najbolje da ovdje napisem da nespamam....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.