Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

VLC - subtitle problem!

161 pregled · 8 odgovora · otvorena 18.08.2009. u 18:17

Pozzdrav gameri!

Ovako, imam jedan problem sa spomenutim programom...

Naime, zelim da gledam film, i pokrenem ga i sve ok, ali frka imam sa subtitle-om! Naime... Subtitle "brza" u odnosu na film...
Znaci dole pise prevod, ali oni to tek izgovore za nekih 10 - 15 sekundi poslije... Ne znam dal` postoji mogucnost da se ovo popravi, dal je do filma, opcija ili?!

Pokusavao sam skidati razlicite subtitlove sa razlicitih stranica pa ubacivati, ali ne ide... Znaci nije ni u tome frka...!

Ko pomogne, aplauz! Hvala unaprijed!
Skini drugi subtitl.
Ako je film snimljen 10 FPS a titl ide 25 FPS nece biti isti izgovor i prijevod.

Skini BS Player i pokreni u njemu. Onda korigujes brzinu titlova sa ctrl + desno ili lijevo. Drugačije ne može.

Ja sam jednu sezonu Prison Breaka tako odgledao.

Post dobio aplauz od Burek_King

- mozes editovat substitle, otvoris i promjenis vrijeme
Eee pozz to se i meni desava je reko sebi umislim cujem kad izgovore pa tek onda poslije prevede.

Ja to jos nisam napravio valjda ce neko znati jer cekam i ja odg.

pozz

Zasto ne promjenis player ... BS player i ako imas problema sa prijevodom lagano ga namjestis sa CTR + strelice...

Post dobio aplauz od Burek_King

Ja mislim da je isti slucaj sa vlcom ko i sa gom playerom znam da sam ja podesavao
Subtitle namjestis po vremenu filma.
SS :

Btw bolji je od BS playera
A sacu ja instalirat vlc pa ti javim
Skini GOM player, najbolji je, ja ga koristim i nikad nisma imao problema s prijevodom, a i ostalo super radi.

Evo ti link za download:

http://gom-player.en.softonic.com/
Rijeseno pomocu ovog BS-a i nastimavanja title-a!

Hvala puno!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.