Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL Router..

117 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.06.2009. u 13:25

Pozdrav svima..
Imam problem.. PC mi je pun virusa, ne znam ni ja otkud.. i izvadilo mi zivce, sporo radi - stranicu 2 sata otvara..
Antivirus licenca mi istekla prije mozda mjesec, ali nije bilo problema - sve do sad (znao sam da hoce xD)
..i stavim nod da skenira, hajd reko usput da pobrisem glupe programe - preko add/remove proggrams.. i brisem redom sta mi netreba, slucajno uninstaliram nesto za adsl modem, i ne mogu vise na net (valjda driver,ili sta vec)..
trazio na googlu, ne mogu da nadjem .. prevrn'o kucu citavu da nadjem kutiju od routera.. nema :S
..ako neko zna kako da rijesim problem - ili mozda da mi neko uploaduje driver ili sta vec treba, mislim da bi pomoglo.. (pisem sa drugog pc-a, ovdje je sve ok, znaci nije do modema nego samo tog drivera)..

btw, ima li neko antivirus sa licencom, da mu ne treba.. nije vazno jel kupljena licenca ili nesto drugo, samo da radi i da se moze updateovati antivirus..
ili, ako neko ima licencu za nod?
hvala..

pozz

FataL

admin

Grad: rajvoSa

premium

Tema : Vozdra mala raja :) (3355 pregleda i 179 odgovora)
Napisano : 22.06.09 u 22:12

Dođe vrijeme da i ja odustanem od cijele zajebancije sa sve retardiranijim i zatupljenijim generacijama ( čast izuzecima ). Nadam se da će ovdje jednog dana ipak prevladati ti izuzeci, inteligencija i ona nekadašnja čar u cijelom gamingu, koja je nekada vladala.

Što sam uspio uraditi i napraviti, uradio sam i napravio. Što nisam, neće vam niko ni uraditi, vjerujte mi

Pa-pa
4songy je napisao/la:

FataL

admin

Grad: rajvoSa

premium

Tema : Vozdra mala raja :) (3355 pregleda i 179 odgovora)
Napisano : 22.06.09 u 22:12

Dođe vrijeme da i ja odustanem od cijele zajebancije sa sve retardiranijim i zatupljenijim generacijama ( čast izuzecima ). Nadam se da će ovdje jednog dana ipak prevladati ti izuzeci, inteligencija i ona nekadašnja čar u cijelom gamingu, koja je nekada vladala.

Što sam uspio uraditi i napraviti, uradio sam i napravio. Što nisam, neće vam niko ni uraditi, vjerujte mi

Pa-pa
Sta je pisac htio da kaze?
Ne treba ti driver da bi ti modem radio =)
Nazovi 1422 ja mislim i pitaj njih =)
kako nema na google ?..ne treba ti driver..nazovi 1422..pitaj ih. al' evo za svaki sluchaj i driver ^^

-driver-

a antivirus..najbolji avast!
100kaa je napisao/la:
i meni je to cudno, ali treba
u control pannelu sam ja to slucajno uninstal - i odma mi se disconnect sa neta, i ne moze vise..sad cu probati..
hvala
100kaa je napisao/la:
Treba za ruter
united je napisao/la:
Treba za ruter
Mozda ,al imam i ja ruter i upravo sam se konektovao preko njega i nikad nisam koristio drivere i nikad me nije zezao ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.