Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konekcija[ problem]

163 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 15:23

Pozdrav svima
Kao sto tema kaze imam problem sa konekcijom . Namjesteno mi je da se samo konektuje . Ali ja bih da vratim stari nacin da kucam pw i user. Rev mi je rekao da je modem stavljen u bridge opciju , ali on nezna kako da napravim to . Potrebna mi je pomoc jer nemogu da se konektujem na freezonu.

Nemojte mi moronskih komentara tipa reinstall modem [ RazaraC] i ostali ... Ko zna neka se javi na ovu temu
cjNor je napisao/la:
ADSL
neznam oko adsl ali probaj na onu ip nesh ide

198.

tako nekako vidi u papirima ima ta ip .. i procackaj malo po podesenjima ima tamo 100 %

@edit :

to je user admin pw admin .. znam kad sma kod rodice pravio net ..
Nermin je napisao/la:
neznam oko adsl ali probaj na onu ip nesh ide

198.

tako nekako vidi u papirima ima ta ip .. i procackaj malo po podesenjima ima tamo 100 %

@edit :

to je user admin pw admin .. znam kad sma kod rodice pravio net ..
KAD UDJE NA TU IP ADRESU PITAT CE JE USER I PASSWORD , AL TO NIJE PASS OD ADSL-A NEGO OD ONIH IZ POSTE, SAMIM TIME NEMOZES UC

***Opomena by Philosopher***
Radi ljepseg izgleda foruma je zabranjeno pisanje citavih postova velikim slovima, kao i pretjerano stavljanje smiley-a i slova u boji. Sljedeci post ce ti biti osamaren.
Kucaj u web browser 192.168.1.1 , kad ti se otvore polja ussername i password default bi ti trebao biti admin admin,nakon toga ti se otvara konfiguracija modema,ides na setup wizzard i ispod imas "If you can't find your ISP setting, please click CONFIG" i klikni na ovo config.

Encapsulation ti treba biti PPPoE LLC

VPI 8

VCI 35

nakon toga kucas ussername i password od adsla i to bi trebalo biti to.

~ np , uzivaj =))

Post dobio aplauz od Philosopher

odes na 192.168.1.1
kucas
username : admin
password : admin
odes TOOLS - backup - Resset settings to default
napravis konekciju i ceras :D
besh4 je napisao/la:
Kucaj u web browser 192.168.1.1 , kad ti se otvore polja ussername i password default bi ti trebao biti admin admin,nakon toga ti se otvara konfiguracija modema,ides na setup wizzard i ispod imas "If you can't find your ISP setting, please click CONFIG" i klikni na ovo config.

Encapsulation ti treba biti PPPoE LLC

VPI 8

VCI 35

nakon toga kucas ussername i password od adsla i to bi trebalo biti to.

~ np , uzivaj =))
besha brate hvala ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.