Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

4rm4n1 says goodbye?

743 pregleda · 56 odgovora · otvorena 25.06.2009. u 10:59

Nakon otvaranja prosle teme, par puta sam zamolio da se ne brise. Global Moderator koji je izbrisao 100% nije ni procitao temu i iskreno - j**e mi se.

Link do teme:

http://gamers.ba/forum/9/69510/4rm4n1-ban/

Ovo je zadnja tema u vezi mene i mog bana, i zelio bi' da mi se barem 1 admin javi na guestbook il' pm, i kaze zasto sam banovan i na koje vrijeme.

Ne mogu pisat' nikakav esej, prvo sto izlazim iz kuce, drugo sto sam 100% siguran da ce neko od administracije izbrisati temu.

Prije nego postavim temu, zamolio bi' admine, nevazno za moj ban, da malo poboljsaju relaciju i prijateljstvo sa korisnicima. ;)

Zahvaljujem. :)

PS: nemojte majke vam brisat' temu dok admin ne vidi :r

PS2: ako mi se niko ne javi 100% idem, nemam zivaca da se zezam ovdje sa vama i da otvaram deset hiljada tema sa istim sadrzajem.

Tenk ju!
cannabis4posho je napisao/la:
Koje bolan stele? Koga je to vLex znao pa je dobio moda, on je samo primjer? Pogledaj Armanove zadnje postove i bice ti jasno zasto je banovan. Je li ti mislis da je normalno da za 1. god registracije otvori 126 tema i napise 3k postova? Spam je po meni bolest od toga se treba lijeciti pa bilo kakvim metodama. Vama niko ne valja, otjerali ste FaTaL-a a sad bi da vam se skidaju neki banovi nesto. Vi bi se svi je***i a da vam ne udje, svi bi nesto dobro a da je jeftino, pasa taj film neces nigdje gledati pa ni ovdje. Sto se tice jos spY-a, imas li ti predstavu radi cega je spY bio banovan? Procitaj malo teme o njemu, banovan je radi nakve "kradje" steam acc-ova jer se zakacio sa liryom pa mu ovaj sredio ban, spY nije vidio ni jednog tog acc-a i zato mu je skinut ban, sto bi neko nepravedno bio banovan?
Presra ga ti brate ... od muhe slona pravis ...
j0ker je napisao/la:
Presra ga ti brate ... od muhe slona pravis ...
Ti mi nemas sta reci tako ne javljaj se na temu Boga ti sa svojim nekim bubicama. Ja sam ovdje vecini usera odgovorio na pitanja, kakva god su postavljali potrudio sam se da dobiju odgovor osim na gluposti tako mene nemoj smarati svojim nakvim nebulozama ni ti niti bilo ko drugi. Rekao sam vec, Arman nek se obrati meni i nek meni kaze kako bi on mislio da treba da bude i ja cu rijesiti problem a ne vi.
Ti mi nemas sta reci tako ne javljaj se na temu Boga ti sa svojim nekim bubicama. Ja sam ovdje vecini usera odgovorio na pitanja, kakva god su postavljali potrudio sam se da dobiju odgovor osim na gluposti tako mene nemoj smarati svojim nakvim nebulozama ni ti niti bilo ko drugi. Rekao sam vec, Arman nek se obrati meni i nek meni kaze kako bi on mislio da treba da bude i ja cu rijesiti problem a ne vi.
Why so serious?
@ cannabis4posho

Nemoras se tako laganini uvlacit u guzicu ..Reci da i ti hoces moda lakse je :r
ad1N je napisao/la:
@ cannabis4posho

Nemoras se tako laganini uvlacit u guzicu ..Reci da i ti hoces moda lakse je
Neupucen? Ja sam mod odavno
Neupucen? Ja sam mod odavno ;)
Neupucen? Jesam! Jer ne visim ja na ovom sajtu kao pojedinci ..
ad1N je napisao/la:
Neupucen? Jesam! Jer ne visim ja na ovom sajtu kao pojedinci ..
Normala 95" godiste bilo bi ti pametnije da se skolujes a ne da pametujes starijim.
Normala 95" godiste bilo bi ti pametnije da se skolujes a ne da pametujes starijim.
I skolujem se i pametujem starijim ;) ... Sto ti se nisi skolovao :$
ad1N je napisao/la:
I skolujem se i pametujem starijim ... Sto ti se nisi skolovao :$
ahahahahahahahaAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAH
TI ne mozes pametovat svojoj generaciji a ne meni, dobro ja se nisam skolovao ti jesi
ahahahahahahahaAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAH
TI ne mozes pametovat svojoj generaciji a ne meni, dobro ja se nisam skolovao ti jesi ;)
To ti mislis 9-) ... btw : Idi guzi sta, radi.. Nemoj gubit nevinost na g.ba :r
ad1N je napisao/la:
To ti mislis 8-) ... btw : Idi guzi sta, radi.. Nemoj gubit nevinost na g.ba
ahahahahahahahahaahahahahaha ti si najjaci, jesi ti izgubio nevinost ?
Ovo je moj post iz prethodne, obrisane teme, dakle :

Primjetio sam da te nema na forumu. Samim tim sto postavljas ovu temu moze se zakljuciti koliko ti je stalo do ovog drustva, ma kakvo ono god bilo. Mislim da su tri godine jedan ogroman period u kojem covjek moze dosta toga proci. Nebitno da li su to ljudi ili samo neke situacije, sve to utjece na nasu sudbinu. Uvijek cemo imati u sjecanju prozivljeno, neovisno da li je to negativno ili pozitivno. Sve to utjece na nas. Dovoljno je da sa covjekom pricas par puta i da ti se ''ureze'' u podsvijest i da postanes ovisan o njemu. Kada shvatis da ga gubis, kao ti prijatelje na g.ba u ovom slucaju, postajes nesretan. Govorim iz iskustva. To je bolno ali istinito. Zato bolje je da odstranis sve emocije i ljude iz zivota koji te cine nesretnim.

Prema tvojim rijecima moze se zakljuciti da ti je stalo do gamers-a i ljudi na njemu. Bilo bi veoma lijepo i humano da ti osoba koja te odstranila sa portala pojasni razlog zbog kojeg si banovan. Imas pravo da to znas. Prema mom misljenju moderatori i admini moraju imati jedan lijep odnos sa svim clanovima portala. Trebaju se potruditi da sto vise doprinesu stvaranju prijateljske atmosfere i relacije medju nama. To je izuzetno zahtjevan posao.

Sto se tice tebe 4rm4n1, zao mi je. Ti si samo jedan od 30000+ clanova na ovom portalu i sumnjam da ce neko obratiti paznju na tebe. To je jedan veliki propust na gamersu na kojem bi trebalo malo poraditi. Ipak na tebi je da odlucis da li ces se i dalje boriti za svoj polozaj na portalu. Izbor je tvoj, ali imaj u obziru da sve sto je nepotrebno kao npr. burne reakcije, drama, histerija, apsurdna tvrdoglavost i slicno moze ici samo na tvoju stetu.

Nadam se da ces nam se ubrzo vratiti.

Samo opusteno stari.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Ma joj imam pametnijeg posla nego da se je**m po forumu s tobom :$ .. Pati se po g.ba bmk ;) Osjecaj se pozdravljenim
Znaci ovako treba izgledat admin / global na gba?

Svadja se sa rajom ...

Drama...
ad1N je napisao/la:
Ma joj imam pametnijeg posla nego da se je**m po forumu s tobom :$ .. Pati se po g.ba bmk Osjecaj se pozdravljenim
Bistar si ti kao planinski potok ali si mnogo plitak
Stari bezveze se nerviras , i vi ste bili djeca , ne treba te toliko "podcjenjivat" djecu..
4rm4n1 je u tih 3k postova imao dosta kvalitetnih postova(46 puta pomogao) , nije sve bilo spamm.
On je za svoj spamm bio banovan par puta , al' taj ban bi mu bio skinut.4rm4n1 lagano izrasta u ozbiljnu osobu , i sigurno da ce za godinu-dvije biti jedan od pametnijih clanova gamers.ba portala.
Mislim da je zasluzio jos jednu priliku , hvala.
je napisao/la:
Stari bezveze se nerviras , i vi ste bili djeca , ne treba te toliko "podcjenjivat" djecu..
4rm4n1 je u tih 3k postova imao dosta kvalitetnih postova(46 puta pomogao) , nije sve bilo spamm.
On je za svoj spamm bio banovan par puta , al' taj ban bi mu bio skinut.4rm4n1 lagano izrasta u ozbiljnu osobu , i sigurno da ce za godinu-dvije biti jedan od pametnijih clanova gamers.ba portala.
Mislim da je zasluzio jos jednu priliku , hvala.
Kao sto sam rekao nek se obrati meni i rijesit ce se problem, mozda bude cekao jer nema Fatala ali ce se rijesiti.
@ Joker
Samo me ti nemoj komentarisati, zivota ti. Prvo nauci sta je svadja a sta rasprava pa dodji meni da se obratis sa nekog "nivoa".
Kao sto sam rekao nek se obrati meni i rijesit ce se problem, mozda bude cekao jer nema Fatala ali ce se rijesiti.
@ Joker
Samo me ti nemoj komentarisati, zivota ti. Prvo nauci sta je svadja a sta rasprava pa dodji meni da se obratis sa nekog "nivoa".
Cao cao nivo .... do kojeg si doso da znam...
j0ker je napisao/la:
Znaci ovako treba izgledat admin / global na gba?

Svadja se sa rajom ...

Drama...
Zato i propada sajt ;) Zbog ovakvih idola..
j0ker je napisao/la:
Cao cao nivo .... do kojeg si doso da znam...
Pa bar dotle da razlikujem raspravu i svadju. Ne da mi se fkt raspravljati sa tobom i sa ovim kidom sto je dosao nekom soliti pamet a nije ni u srednju krenuo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.