Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs server

130 pregleda · 13 odgovora · otvorena 11.07.2009. u 13:30

imam cs server... nesto sam sjebao i nezz sta da radim... kada igraci zele da udju na server pise im "no entry to server...." al kad kucaju setinfo _pw a ....mogu uci na serveri onda imaju admina?! bez da im ja dam ono admina users.ini nego kad kucaju taj pw i udju na server i svi igraci imaju admina!
Obrisi users.ini i novi postavi , i dodaj ponovo admine , prek RCON kucaj amx_reloadadmins
i to je to :P
odes amxx.cfg i stavis // AMX Mod X Configuration File
echo Executing AMX Mod X Configuration File

// Default access for all non admin players (see users.ini for access details)
//
// Default value: "z"
amx_default_access "z"

// Name of setinfo which should store a password on a client (you should change this)
// Note: Always prefix the field with an underscore (aka: "_";)
// (Example: setinfo _pw "password";)
//
// Default value: "_pw"
amx_password_field "_pw"

// Mode of logging to a server
// 0 - disable logging, players won't be checked (and access won't be set)
// 1 - normal mode which obey flags set in accounts
// 2 - kick all players not on list
//
// Default value: 1
amx_mode 1

Post dobio aplauz od GAZZEL

Ovo ti je sve tesko... udjes na user i izbrises admine sve i ponovo dajes.... ;) to ti je zato sto si dao admina preko rcon-a nemoj vise davat preko rcon

hvala pozz.. ! ;)
e slustaje te me gamesri ja kada kreiram mapu da igramo jedan na jedan uvijek jedan moze igrac da se pomice a drugi nemoze stalno tako hvala:D
zuti_h4mc3 je napisao/la:
Ovo ti je sve tesko... udjes na user i izbrises admine sve i ponovo dajes.... ;) to ti je zato sto si dao admina preko rcon-a nemoj vise davat preko rcon

hvala pozz.. ! ;)
al jbg sad sam sjebo i users.ini ... izbriso sam sve sa FTP-a sto je bilo ono amxmod i opet nista kao da nisam nista dirao
Asmir30_5 je napisao/la:
al jbg sad sam sjebo i users.ini ... izbriso sam sve sa FTP-a sto je bilo ono amxmod i opet nista kao da nisam nista dirao
Oj moras naci novi amxmodx.. jbg ;)
vako ja kada kreiram mapu na cs nemoze mi se pomac jedan igrac a ostali se stalno pomakne i taj mi se problem stalno desava unaprijed hvala :D
Samo u users.ini stavi admin na nick, ili si nesto tamo zaj***o:D
Nema pomoci zaboravi server sve je gotovo hahaha :D sala ako nije dedicated onda u ovih sta ti hostiraj pitaj ako je onda nista
188.40.66.75:27034 udjite u najjaci server koji je tek jucer otworen ime servera je Je**s Joa Jedite Kod Mene
188.40.66.75:27034 :D:D
e vako moji gamersi znate li kako da skinem pech za cs1.6 da igram na favorites unaprijed hvala:D
Pozz raja
Novi server je u pogonu upadajte i zovite raje pozz
Delta Force Public Server
88.40.66.75:27042

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.