Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ubacivanje pluginova na server!!!

114 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.07.2009. u 14:25

MOzeli mi ko objasniti kako cu ubaciti pluginove na svoj server:)

Sve sam uradio na serveru,podigo i sve potpuno jos mi samo fale pluginovi npr./admin kad kucam pa da izbaci one opcije jeli oonline ili offline admin:)
3.Stavljanje Plugina na vas SERVER :

Skinete bilo koji plugin , otvorite FTP ili ako je dedicated server otvorite "C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\plugins"

I stavite tu vas plugin jer ako vam je verzija AmxMod X vas ce server primati samo plugine koji se zovu ovako plugin.amxx (dva x) ! Zatim kada ste ga stavili idite "C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\configs" i nadjite plugins.ini , spustite skroz dole i napisite plugin.amxx (plugin zamjenite imenom vaseg plugina)!

http://www.gamers.ba/forum/1/64100/cs-guide-/

Pročitaj sve ali tvoj odgovor se nalazi pod brojem 10.

Mislim da se /admin plugin zove Admin check.

Ako sve pročitaš naletiz ćeš na neOvu temu , tamo imaju svi plugini koji se često koriste.

Enjoy!
sry na drugom postu slucajno refresh xD..
Za admine ti treba plugin zove se admincheck ili adminsonline...

dach0o0o je napisao/la:
3.Stavljanje Plugina na vas SERVER :

Skinete bilo koji plugin , otvorite FTP ili ako je dedicated server otvorite "C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\plugins"

I stavite tu vas plugin jer ako vam je verzija AmxMod X vas ce server primati samo plugine koji se zovu ovako plugin.amxx (dva x) ! Zatim kada ste ga stavili idite "C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\configs" i nadjite plugins.ini , spustite skroz dole i napisite plugin.amxx (plugin zamjenite imenom vaseg plugina)!

malo c/p se radi..
eshedy je napisao/la:
malo c/p se radi..
STO SPAMAS ??
Barem sam se potrudio da pomognem covjeku..
ja cijenim trud,ali trud je nesto sto ti uradis pa pomognes a ne sto neko drugi uradi a ti pomognes :r
jeli Desidet sevrer ili si podigao sa hosta ako si podigao ona odes na FTP i ubacis plugine zavisi koji plugin ako je desidet serverr lakse ej puno puno putaaaaaaaaaaa:D
Evo ti dwl link za plugin /admin
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=230189.
onda samo upres get plugin,pa ga stavis u amxmodx/plugins
kad si to uradio onda otvoris amxmodx/configs/plugins.ini i skroz dolje stavis tekst gdje ti pise :
; Custom - Add 3rd party plugins here,tu ispod stavis:
admin_check.amxx

I molim APLAUZ!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.