Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vozdra mala raja :)

5.133 pregleda · 182 odgovora · otvorena 22.06.2009. u 22:12

Dođe vrijeme da i ja odustanem od cijele zajebancije sa sve retardiranijim i zatupljenijim generacijama ( čast izuzecima ). Nadam se da će ovdje jednog dana ipak prevladati ti izuzeci, inteligencija i ona nekadašnja čar u cijelom gamingu, koja je nekada vladala.

Što sam uspio uraditi i napraviti, uradio sam i napravio. Što nisam, neće vam niko ni uraditi, vjerujte mi

Pa-pa
codex je napisao/la:
Svaka cast za kodiranje a svi ti sajtovi su c/p od vecih i nisu proizvod kreativnosti autora - pik (ebay), dernek,furka (fb) i jbg ko zna kodirat nije tesko vidjet od drugog i napravit slicno.

Nisam prije nista imo protiv Keme cak naprotiv piso sam protiv onih koji su govorili za njegov trud i rad, al kad opet vidis (ko juce npr. spam) tu nesto nestima ! On je dobar sa kodovima trudi se i to al los kad je u pitanju upravljanje sajtom, dao je admine/modove pogresnim osim ponekim i sajt tone djaba mu kodiranje

Opet kazem moje misljenje moja stvar
Ja se slazem sa tobom. Od a do z 9-)
codex je napisao/la:
Svaka cast za kodiranje a svi ti sajtovi su c/p od vecih i nisu proizvod kreativnosti autora - pik (ebay), dernek,furka (fb) i jbg ko zna kodirat nije tesko vidjet od drugog i napravit slicno.

Nisam prije nista imo protiv Keme cak naprotiv piso sam protiv onih koji su govorili za njegov trud i rad, al kad opet vidis (ko juce npr. spam) tu nesto nestima ! On je dobar sa kodovima trudi se i to al los kad je u pitanju upravljanje sajtom, dao je admine/modove pogresnim osim ponekim i sajt tone djaba mu kodiranje

Opet kazem moje misljenje moja stvar
Kume možda si upravu za administraciju, al' za to kopiranje sajtova nisi.
Daj mi ti ideju za neki sajt koji bi bio toliko inovativan da ga niko neće prozvati kopijom nekog većeg. Takvo je vrijeme došlo, da šta god ljudi naprave prozove se kopijom (što nije ni čudo u kakvoj zemlji živimo).
Ako imaš koju ideju za inovativni sajt, prodaj je i zaradi par miliona sebi, a ne tako pričati .
wickY je napisao/la:
Kume možda si upravu za administraciju, al' za to kopiranje sajtova nisi.
Daj mi ti ideju za neki sajt koji bi bio toliko inovativan da ga niko neće prozvati kopijom nekog većeg. Takvo je vrijeme došlo, da šta god ljudi naprave prozove se kopijom (što nije ni čudo u kakvoj zemlji živimo).
Ako imaš koju ideju za inovativni sajt, prodaj je i zaradi par miliona sebi, a ne tako pričati .
U tome i jest fazon smislit nesto, po meni jedan takav sajt iz BiH je Kreativni Stav. Necu ga ja smisljat nije to moja profesija nego onih koji su ucili za to.

Nego eto posto kazes da je Kemo najbolji u tome vratite ga na mjesto kodera al samo da to obavlja jer to najbolje zna, a u poslovima u kojem mu neidu vodjenje sajta nac nekog ko zna kad se sta treba uradit i kome dad admina/moda, ili kazes da smislim nesto inovativno, evo npr. napravite grupu skauta/agenata kao u fudbalu kojima bi bio cilj da traze tj. prate rad i ponasanje pojedinca koji se izdvaja na sajtu po marljivosti pametnim komentarima, misljenja vecine o njemu itd., eto neznam imal ijedan gaming sajt takvo nesto i da kasnije ako misle preporuce head adminu da porazgovara sa njim pa moze i uzivo da vidi jel lik zdrav (u mozak), ima li vremena i jel za to itd. Kolko vas ima admina/modova podjeli te se, uspjeh je u podjeli a ne da jedan radi 10poslova. Vratite tog riddla koji mnogi kazu da je za vijesti najbolji. Steta sto sephirot odbio moda dobar je mali, i skinite ovim sto nisu prstom makli nista. Vidjecemo ovaj cannabis ocel uradit sta je reko, treba disciplinu uvest nema je odavno kako treba.
meni je zao sto ides zato sto si g.ba doprinijeo vise od bilo kojeg clana gamersa
Sretno in tha real life
Zao nam je sto ides s ovog portala al jbg,zivot ide dalje!
Sretno u real life!
20 i kusur godina, i vrijeme da se "odustane". I ja sam ostario za ove stvari cini mi se, nisam onako fleksibilan kao nekad
riddle je napisao/la:
20 i kusur godina, i vrijeme da se "odustane". I ja sam ostario za ove stvari cini mi se, nisam onako fleksibilan kao nekad
nisi vise u formi za spamanje

test test

HAAHAHHAHAHAHAHAHA

Post dobio šamar od cannabis4posho

rriad je napisao/la:
nisi vise u formi za spamanje

test test

HAAHAHHAHAHAHAHAHA
Bogami ni za to. Bila su to vremena :..
Sminx kakaw je to g.ba bio sa njim kakaw bez njeg ...

Sta ga molite da ostane svi ... nek radi liq sta oce sta ce se zamarat sa dblima pa jeL ? :(

Post dobio šamar od wcKd

Jarane , mogu mislit` dokle je doslo kad nas ti napustas . Ipak mislim da ti je dokurcilo svega , sretno na novom siteu . Kad ga zavrsis siguran sam da ces se opet vratiti.
Sretno , pravim si ljudima dao globala . Samo mi je zao sto ga je sephi odbio
GL u RL
Nemaa vishe drugaa mog! :S Nema vise jedinoog , nema nema odnjeo ga retardirani smrdljivi glupi neinteligentni narood!
covjek se sprema za ozbiljnije poslove 9-) vidjeo nema haira s ovim cudom 9-) sretno ...9-)
Sretno u rl life
Davno tebi brat govorio da gubis previse vremena na nesto od cega nemas neke koristi :) Pametan si fala bogu baci se na ozbiljnije stvari ♥

Ljubi brat
GAMERS PROPO KO ZETON RADI DEBILA!!!
NE ODNOSI SE OVO NA TEBE KEMO TI SI SVE PROBO AL NIJE MOGLO JBG.A
Vidite ovaj tekst.

25.02.2008. u 17:37

c/p Sarajevo-x

Konačno: Top lista najposjećenijih bh. internet stranica
Rezultati internet istraživanja gemiusAudience, koje u Sloveniji i Hrvatskoj provodi kompanija VALICON u partnerstvu sa poljskom kompanijom Gemius, po prvi put rangiraju bosanskohercegovačke internet stranice po kriteriju - posjećenosti. Blogger.ba je prvi, a Sarajevo-x.com drugi!
Zbog jedinstvenih karakteristika, jednostavnog pristupa i njegove pouzdanosti gemiusAudience je poznat kao standard internet mjerenja na području centralne i istočne Europe, a postavlja svoje temelje i na području balkanske regije.

Prvi podaci su prikupljeni na osnovu 21-og web mjesta (web stranica) . Vrijedno je spomenuti da se još nekolicina stranica trenutno mjere (obuhvaćene istraživanjem), a da će prvi rezultati za iste biti dostupni u narednom mjesecu. Sudjelovanje novih stranica je u porastu, tako da u narednim mjesecima možemo očekivati rezultate i za stranice koje su se već ili će se u narednom periodu uključiti u istraživanje.

Stranica / Broj stvarnih posjetitelja / Doseg

1. blogger.ba - 92.906 (16.42%)
2. sarajevo-x.com - 68.332 (12.07%)
3. avaz.ba - 42.201 (7.46%)
4. market.ba - 41.793 (7.38%)
5. posao.ba - 38.101 (6.73%)
6. gamers.ba - 27.490 (4.86%)
7. infobar.ba - 21.087 (3.73%)
8. 24sata.info - 21.052 (3.72%)
9. sportin.ba - 12.208 (2.16%)
10. bhdani.ba - 8.853 (1.56%)
11. malioglasi.com - 7.837 (1.38%)
12. blog.ba - 7.693 (1.36%)
13. ringeraja.ba - 7.368 (1.30%)
14. city.ba - 6.287 (1.11%)
15. bih-x.com - 5.798 (1.02%)
16. info.ba - 4.629 (0.82%)
17. kkbosna.com - 4.443 (0.79%)
18. domusmea-nekretnine.info - 4151 (0.73%)
19. gracija.ba yes - 3.953 (0.70%)
20. sport.ba yes - 3.516 (0.62%)
21. livno-online.com - 3.401 (0,60%)

Broj stvarnih posjetitelja - ocijenjeni broj bosanskohercegovačkih Internet korisnika iz ciljane skupine koja je generirala najmanje jedan pregled stranice odabranog web mjesta u određenom mjesecu. Ovaj indikator se odnosi na broj različitih osoba (ne kompjutera, cookie-ja ili IP adresa) koje su posjetile web stranicu u određenom mjesecu.

Doseg – izražen je kao postotak, omjer ocijenjenog broja stvarnih posjetitelja koji generiraju najmanje jedan pregled stranice na odabranom web mjestu, u određenom vremenskom periodu i totalnog broja korisnika interneta u tom vremenskom periodu.

Gamers.ba bio 6.
lol . sta rec . Svi te j**u sad si ti njih najvise sjebo

Kako se ono kaze: " Ko se zadnji smije , najsladje se smije "

Boli te lijevo jaje za nas i ostale rtd ... svi smo mi rtd

S kim si takav si :(

zao mi je sto ide lik al rtd je prevljadala !

Post dobio aplauz od wcKd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.