Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gay Parada

343 pregleda · 31 odgovor · otvorena 15.06.2009. u 22:00

16.07.2009. Gay Parada u Sarajevu pa 23.07 u Banja Luci i Mostaru!!!

ZAUSTAVIMO BOLESNIKE!!!!!!!!!!!!!!!
mahYr je napisao/la:
GaY is OK

<3 LejLu :$
hahaha pa mahire ti svuda pises lejla xD

btw JesT GaY Ok sta imate protiv toga svako ima svoje nesto isto da ti neko podje govoriti sta slusas cajke je*o to slusaj rock ovo-ono pa hej! i oni su ljudi :S
denka je napisao/la:
neki malac u zagrebu,nema 5 godina (ni citat ni pisat ne zna)nosi transparent "i ja cu bit peder kad narastem"
hahahahahhaa
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
PPLACEM HHAHAHAHAH
Hvala Bogu imam life...

josh mi samo treba da idem po ulicama i gadjam nekog... ROFL!

Boli me qrac nek se j**u, nek rade sta hoce, ja imam svoj zivot

Get a life

/cheers
Hmm, nemojte ih zaustavljati. To je odlicna prilika da si nadju curu.

Cure su za pedere.

Ironicno i sarkasticno, no ova recenica ipak ima smisla.
smokan je napisao/la:
gay is OK!, ja ovo podrzavam

@ IceWolf : na taj nacin oni zele i ostale heteroseksulace osloboditi straha od priznavanja da su gay, pogledaj samo ove gore postove, ubit ce ih, slomit ce ih...itd.

Znate onu uzrecicu, sto vise pedera vise meni djevojaka
Saglasan u potpunosti.
A i nije mi jasno kako se neko moze mijesati u tudji zivot.
Philosopher je napisao/la:
Saglasan u potpunosti.
A i nije mi jasno kako se neko moze mijesati u tudji zivot. :r
- samo cu te ovo pitat, jesi li vjernik ? vjerujes li u Boga ?
eo bas citam komentare..
nezna se koji je jadniji:
Ima da ih nema,odoh po benzin,bit ce maratona itd..
ne kontam sta vam smetaju... ljudi isti kao i mi samo rodjeni sa poremecenim hormonima ...

da li su u pitanju lezbejke.. isti slucaj samo drugi spol...
ma neee vi dr***e na njih(kao i ja xD).. sto njih ne uderate.. joj imam dosta toga pisati,ali zaboli me ko da ce ovaj moj komentar ista promjeniti..
niste djeca da se idete po putu uderati.. lagano je pedera uderati .. to je kao da curicu uderas... upisi se u kickbox,box bilo sto nasilno pa tamo se uderaj,ispucaj tu negativnu energiju,ali ne nasa omladina ne razmislja tako.

sad slijedi Miller gay ofo ono.. ali zaboli me, mozete pricati sta hocete,ali sto posto sam upravu u navedenom gore..

Laku noc!
ryL je napisao/la:
- samo cu te ovo pitat, jesi li vjernik ? vjerujes li u Boga ?
Jesam. Da.

Sada tebi pitanje.

Je li tebi vjera kaze da ubijes covjeka? Je li tvoja vjera propojeda mir ili rat, ljubav ili mrznju?

Uostalom, navedi mi mjesto u Kur'anu gdje se govori o homosexualnosti. Alu u Kur'anu, a ne u nekim lijevi knjizicama koje su pisali neki "vjernici". ja priznajem samo ono sto ja Allah dz.s. rekao i sto je Muhammed a.s. napisao (ne direk on, ali oni koji su pisali za njega, da mi noobovi nebi pametovali ).
Philosopher je napisao/la:
Jesam. Da.

Sada tebi pitanje.

Je li tebi vjera kaze da ubijes covjeka? Je li tvoja vjera propojeda mir ili rat, ljubav ili mrznju?

Uostalom, navedi mi mjesto u Kur'anu gdje se govori o homosexualnosti. Alu u Kur'anu, a ne u nekim lijevi knjizicama koje su pisali neki "vjernici". ja priznajem samo ono sto ja Allah dz.s. rekao i sto je Muhammed a.s. napisao (ne direk on, ali oni koji su pisali za njega, da mi noobovi nebi pametovali :r).
- ovo trazis ? procitaj do kraja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.